בית פורומים בחדרי חרדים

אפליקציית "בחדרי חרדים" לאנדרואיד + מדריך

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/12/2012 15:46 לינק ישיר 

תודה רבה מאוד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2012 21:54 לינק ישיר 

תודה על העדכון האחרון עם השיפורים הרבים.

לאור נכונותך הכנה לשמוע מהמשתמשים את דעותיהם אכתוב כמה הערות:

1. אני מבקש שוב, אם אפשר שלינק בתוך אשכול שמוביל לאשכול אחר בתוך בחדרי ייפתח בתוך האפליקציה ולא בדפדפן חיצוני.

2. אולי ניתן להוסיף אפשרות חיפוש לאשכולות בפורום.

3. תיבה אישית, והתכתבות עם ניקים אחרים: אני אכן לא משתמש בה כל כך הרבה, אבל אולי בהמשך ניתן להוסיף את זה.

4. אשמח באם תינתן אפשרות לשלוח תגובה מהאפליקציה בלי שיופיע השורה "נשלח מהאנדרואיד שלי".

5. אם תהיה אפשרות העלאת תמונה ישירות מהמכשיר זה יהיה מעולה. אבל בינתיים אולי מישהו יכול להסביר איך להעלות תמונה שאין לה לינק ?

ושוב פעם תודה ענקית על המון הכוחות והשעות הרבות שהשקעת באפליקציה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2012 22:07 לינק ישיר 

מרןניק כתב:

תודה על העדכון האחרון עם השיפורים הרבים.

לאור נכונותך הכנה לשמוע מהמשתמשים את דעותיהם אכתוב כמה הערות:

1. אני מבקש שוב, אם אפשר שלינק בתוך אשכול שמוביל לאשכול אחר בתוך בחדרי ייפתח בתוך האפליקציה ולא בדפדפן חיצוני.

2. אולי ניתן להוסיף אפשרות חיפוש לאשכולות בפורום.

3. תיבה אישית, והתכתבות עם ניקים אחרים: אני אכן לא משתמש בה כל כך הרבה, אבל אולי בהמשך ניתן להוסיף את זה.

4. אשמח באם תינתן אפשרות לשלוח תגובה מהאפליקציה בלי שיופיע השורה "נשלח מהאנדרואיד שלי".

5. אם תהיה אפשרות העלאת תמונה ישירות מהמכשיר זה יהיה מעולה. אבל בינתיים אולי מישהו יכול להסביר איך להעלות תמונה שאין לה לינק ?

ושוב פעם תודה ענקית על המון הכוחות והשעות הרבות שהשקעת באפליקציה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

1. אממ זה אפשרי, יכול להיות רעיון לגירסה הבאה.

2. זה אפשרי רק בשרת שיש לו את בסיס הנתונים המלא, האפליקציה היא רק "ממשק"..
אבל אולי אפשר לעשות לבקש דף חיפוש והאפליקציה תציג אותו.. נראה אם זה שווה את ההשקעה..  =)

3. בעית אבטחה לא מאפשרת לממש את זה כרגע

4. אממ..  =)  

5. זה גם עוד משהו שקשור לשרת. לעשות העלאת תמונות דרך האפליקציה (מה עוד שזה הרבה פעמים לא עובד) זאת חתיכת כאב ראש רצינית.. (אם זה אפשרי בכלל)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2012 22:08 לינק ישיר 
אדם, אפליקציה מעולה.תודה על ההשקעה, על האדיבות ועל הנדיבות!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2012 23:47 לינק ישיר 

תודה על המענה המהיר והאדיב.

אוסיף בעיה קטנה שהיה בגירסה הראשונה, תוקנה בשניה ועכשיו בעדכון האחרון מופיע שוב. בכל פעם שמסובבים את המכשיר ממצב מאוזן למאונך ולהיפך הדף מתרענן ונטען מחדש.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2012 00:06 לינק ישיר 
בעיה ממש מציקה: בכתיבת הודעה ארוכה בשורה הרביעית נעלמת שדה הכתיבה מהעין ואי אפשר לראות מה אתה מקליד (כשהמכשיר במצב מאונך), ניסיתי גם בכמה מקלדות כדי להיות בטוח שהבעיה לא במקלדת. מצורף תמונת מסך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2012 00:12 לינק ישיר 

הבעיה לא היתה בגירסא הקודמת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2012 00:16 לינק ישיר 

אני נגד הסרת "נשלח מהאנדרואיד שלי", אחרת איך אנשים יידעו על קיומה של האפליקציה? אם היה שת"פ עם האתר או שזה היה עסק עם תקציב פרסום אז מילא, אבל במציאות הנוכחית הסרת הקישור תגזור את דינה של האפליקציה לתהום הנשייה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2012 01:01 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:
הבעיה לא היתה בגירסא הקודמת?

הבעיה הראשונה שהזכרתי על טעינה מחדש בסיבוב המכשיר לא היה בגירסה הקודמת. בעיית היעלמות שדה הכתיבה כשאני מגיע לשורה הרביעית בהודעה הופיעה כמדומני גם בגירסה הקודמת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2012 01:13 לינק ישיר 

הממשק "עף" לך למעלה? (אצלי במחשב זה עובד כצפוי דווקא)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2012 01:23 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:
הממשק "עף" לך למעלה? (אצלי במחשב זה עובד כצפוי דווקא)

כן הממשק עף למעלה כשמגיעים לשורה הרביעית. יש לי אנדרואיד 4.0 אולי בגרסאות אנדרואיד שונות או בדגמי מכשירים אחרים הבעיה לא קיימת. צריך לשאול משתמשים אחרים שניסו לכתוב הודעות ארוכות עם יותר משלש שורות אם הבעיה קיימת אצליהם ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2012 01:51 לינק ישיר 

טוב נראה לי שפתרתי לפחות אחת משתי הבעיות שלך + בונוס: קישורים לטופיקים יתנו לך אפשרות ברירה בין הדפדפן לאפליקציה.

גירסה 2.1.1 תהיה זמינה בקרוב...  (בערך בשעה 3 לדעתי)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2012 12:57 לינק ישיר 

בעיית הטעינה מחדש בסיבוב המכשיר תוקן.

נוסף אפשרות בחירה לפתיחת קישורים לטופיקים בתוך האפליקציה.

בעיית הממשק שעף למעלה בתגובה ארוכה לא נפתרה אצלי.

תודה רבה על ההיענות המהירה ועל התקיונים. אני רק מקווה שלא נשארת ער עד שלש לפנות בוקר רק בגללי ....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2012 13:04 לינק ישיר 

אתה עושה חרוזים?  =)

בינתיים עוד לא שמעתי על באג כזה, ודווקא ניסיתי במכשיר עם מקלדת וזה עובד כצפוי, משום מה אצלך זה עולה.

גם בלשונית של הציטוט זה קורה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2012 13:24 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:
אתה עושה חרוזים?  =)

בינתיים עוד לא שמעתי על באג כזה, ודווקא ניסיתי במכשיר עם מקלדת וזה עובד כצפוי, משום מה אצלך זה עולה.

גם בלשונית של הציטוט זה קורה?

בציטוט: אם אני כותב בלשונית 'הודעה' הבעיה קיימת. בלשונית 'ציטוט' בכתב האדום אין את הבעיה הזאת ואני יכול לכתוב יותר מארבע שורות מבלי ששדה הכתיבה יקפוץ ללמעלה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אפליקציית "בחדרי חרדים" לאנדרואיד + מדריך
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 12 13 14 ... 85 86 87 לדף הבא סך הכל 87 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.