|
|
| נשלח ב-8/1/2013 14:59 |
|
| |
אני מחכה לתגובה במייל...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2013 17:20 |
|
| |
היות וכבר נשלמה (כמעט) כל המלאכה, והצלחת לפתח אפליקציה מושקעת ומדהימה, שמבחינות מסוימות נעים יותר לגלוש בה לפורום מאשר מדפדפן בנייד ובמחשב.
וראיתי שאתה משתף פעולה עם המשתמשים בחפץ לב, אוסיף כאן כמה הצעות קטנות לשיפור (כמה מהם הם רק לטעמי האישי וייתכן שזה לא מפריע לאחרים):1. כפתור החזור לא עובד באפשרויות: חיפוש, עבור לעמוד (הרבה משתמשי אנדרואיד משתמשים בו ככפתור ביטול). 2. באפשרות עבור לעמוד, צריך שיספיק בחירת מספר העמוד כדי לעבור אליו מבלי ללחוץ אח"כ על 'עבור לעמוד'. 3. בחיפוש: כשלוחצים על מקש האנטר במקלדת הוא מוריד שורה, אני חושב שצריך להגדיר אותו ל'חפש'. כמו שהוא עושה בחיפוש באפליקציות אחרות. 4. הוספת קישור: אפשרות המרת כתובת קישור למילים. וכשאני לוחץ על המילה הוא יעביר לכתובת שהוגדרה מראש. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2013 17:25 |
|
| |
5. הוספת אפשרויות רבות יותר לשיתוף (מצורף תמונת מסך לדוגמה מאפשרויות השיתוף בדפדפן כרום).
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2013 17:28 |
|
| |
1. אני לא פותח דף חדש כל עמוד, רק כל שינוי רציני (יש אפליקציה להצגת דפים, אפליקציה להצגת אשכולות, אפליקציה להצגת חיפוש) כשאתה לוחץ אחורה אתה חוזר לאפליקציה הקודמת שהיתה.
2. זה אפשרי אבל תכנותית יש בעיה קלה. אפשר לעקוף אותה אבל צריך לבדוק אם זה יעבוד כמצופה
3. רעיון, אנסה להוסיף את זה..
4. נו זה מה שזה עושה. אתה בוחר טקסט וכשאתה עושה "הוספת קישור" הטקסט הנבחר הופך להיות קישור לכתובת שהזנת...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2013 17:28 |
|
| |
מרן נראה לי שהערה 4 שלך עובדת רק כך
אתה בוחר טקסט שכתבת, ואז לוחץ על קישור, ומדביק או כותב שם URL ואז הטקסט הופך לקישור
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2013 17:33 |
|
| |
אני משתף HTML ולכן זה פותח רק מייל. אם אני משתף טקסט רגיל זה יצא כמו בתמונה שלך אבל אולי חלק (או כל) האפליקציות לא יראו קישורים אלא טקסט HTML. אני יכול לעשות את זה, אתם תראו איך יצא....
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2013 17:39 |
|
| |
6. הצעה לקידום האפליקציה בגוגל פליי: לעדכן בגוגל פליי את תמונות המסך לתמונות עדכניות מהעדכון האחרון. וכן לשנות את האייקון המרובע בראש העמוד לאייקון האפליקציה (מצורף תמונת מסך).
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2013 18:08 |
|
| |
קודם כל תודה על התגובה המהירה והתשובות המפורטות.
| אדם_ה1 כתב: |  | אני משתף HTML ולכן זה פותח רק מייל. אם אני משתף טקסט רגיל זה יצא כמו בתמונה שלך אבל אולי חלק (או כל) האפליקציות לא יראו קישורים אלא טקסט HTML. אני יכול לעשות את זה, אתם תראו איך יצא.... |
|
הבנתי את הבעיה. יש פיתרון מסובך קצת שמיושם באפליקציות אחרות: אם משתפים באמצעות המייל אז הקישור מופיע כמו אצלך (דהיינו עם הכיתוב "אשכול מעניין בפורום בחדרי" נשלח מהאנדרואיד שלי). וכשמשתפים (לדוגמה לאפליקציית המרת לינקים לPDF) אז מופיע רק הלינק בלי הטקסט הנלווה. אני מצרף תמונות מסך משיתוף בכרום במייל ובאפליקציה אחרת.  נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2013 18:22 |
|
| |
7. בגרסאות הקודמות היו אפשרויות העתקת, חיפוש ושיתוף טקסט כפי שמופיע באנדרואיד המובנה ברוב האפליקציות (מצורף תמונת מסך לדוגמה) שאפשר להפיק מהם הרבה תועלת. בגרסה הנוכחית אין את האפשרויות האלו, וכשלוחצים על הטקסט מופיע רק אפשרויות 'הצג פרופיל' ו'צטט תגובה'.  אני מקווה שלא שיגעתי אותך עם כל ההערות שלי.... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2013 02:10 |
|
| |
אדם ה_1 אני מוריד את הכובע לכבודך ! הצעתי היום כמה הצעות ותיקונים, ותוך כמה שעות שחרר הבחור המוצלח גירסה חדשה ומתוקנת בכל דקדוקיה. גירסת 2.4.2 ששוחררה כעת כוללת את התיקונים: 1. בחירת טקסט ואפשרויות שונות לטקסט הנבחר. 2. מעבר לעמוד בבחירת מספר עמוד בלבד. 3. ביצוע חיפוש באמצעות מקש אנטר. 4. אפשרויות שיתוף רבות בלי הגבלה. 5. סידור ועיצוב דף האפליקציה בגוגל פליי. כל הכבוד! עלה והצלח !נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2013 03:58 |
|
| |
אין עליך!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2013 06:31 |
|
| |
מזל טוב! האפליקציה הגיעה הלילה ל-500 התקנות!
נשלח מהאייפון המוכשר שלי
תוקן על ידי אזנים_לכתל ב- 09/01/2013 06:31:16
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2013 06:50 |
|
| |
מזל טובבבבבבב
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2013 18:21 |
|
| |
אדם, קודם כל תודה רבה רבה..........
בקשה קטנה (אולי), האם אפשר לעשות אפשרות לשלוט על גודל הפונטים בתוך האשכולות, משהו כמו רגיל, בינוני וגדול. עוד, האם תוכל לתת אפשרות לשלוט על התאורה, כך שבשמש אוכל להפוך את צבעי המסך כדי להקל על הקריאה?
ושוב, תודה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2013 18:30 |
|
| |
|
|
|