| נשלח ב-18/12/2012 10:25 |
|
| |
| יהודים כתב: |  | שאלת תם. האם יתכן שאפליקציה תשלח לרשת מידע סמוי בלי ידיעת המשתמש?
בוודאי, זה תלוי בהרשאות שהאפליקציה מבקשת לפני/עם ההתקנה.
כמו כן ברגע שזו אפליקציה חיצונית להנהלת האתר, יכול מפתח האפליקציה לנטר מידע שעובר בה. כלומר גם אם האפליקציה לא מבקשת הרשאות, עדיין - השם והסיסמה ובכלל אופן השימוש - יכולים להגיע למפתח האפליקציה.
תוקן על ידי יהודים ב- 18/12/2012 09:38:22 |
| אין דרך לודא אם השם והסיסמה יכולים להגיע למפתח באפליקציה ספציפית?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2012 10:46 |
|
| |
יש דרך, אבל קשה למשל, אם אני יפעיל את המכשיר בלי כרטיס סים, וינטר את כל מה שעובר דרך הרשת האלחוטית. ויראה שכל הגלישה פונה רק לאתר בחדרי [וגם יבדוק שלא נשלחת שום הודעה פרטית בבחדרי]
אבל, כל מתכנת מתחיל יידע לבדוק האם אני מחובר דרך רשת אלחוטית או דרך הSIM, ולהפעיל את הריגול רק דרך ה SIM...
יש אנטי וירוסים ואנטי ספיי לאנדרואיד, וגם יש כל מיני אפשרויות מתקדמות לבדיקה.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2012 11:08 |
|
| |
מתנדב
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2012 12:02 |
|
| |
| גינגישראלי כתב: |  | | שאלת תם. האם יתכן שאפליקציה תשלח לרשת מידע סמוי בלי ידיעת המשתמש? |
|
כן.
ככלל כרגע האפליקציה היא רק לקריאת פורומים, כתיבת תגובות ושליחת הודעות יבואו בהמשך (אם בכלל). ולכן אין טעם כ"כ בשם המשתמש חוץ מגלישה לפורומים סגורים שזה בתוכנה אבל עוד לא ניסיתי את זה כי אני בעצמי לא רשום בשום פורום סגור.
כמו שתרועת מלך אמר מי שרוצה יכול להוריד אותה באמולטור ולנטר את הHTTP שעובר כדי לראות מה יוצא.. (אני בעצמי משתמש בזה לפעמים לבדוק באגים)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2012 12:06 |
|
| |
| תרועת_מלך כתב: |  | שים קובץ אפליקציה [APK] באיזשהו מיקום, ומי שירצה יוריד וישלח את הערותיו.
אם אתה עושה את זה בהתנדבות, תוכל לפתוח פרוייקט ב GITHUB וכל אחד יוכל לתרום מזמנו ומכשרונו לפתח את הדבר.
אם אתה עושה את זה בצורה של HTML + CSS + JS, אתה יכול לעשות בבת אחת משהו שיתאים לכל הפלטפורמות [כולל העלאה לכל האפסטורים חינם] |
|
הנה קובץ התקנה למי שמעוניין, בהמשך כנראה אפתח חשבון בגוגל פליי ככה יהיה יותר פשוט:
קישור לאתר להורדה
לא הבנתי למה אתה מתכוון בהמשך.
כל העניין הוא לעקוף את הדפדפן (או לפחות לגזור חלק ממנו, אם שמת לב אני משתמש בWEBVIEW באשכולות).
למחשב אישי זה אפשרי (וכבר פיתחתי צ'ט מתעדכן אוטומטית למחשב דרך הדפדפן - חפש שם ביוטיוב במשתמש שלי BHOL READER, יש כמה גרסאות)
(ויש עוד הרבה דברים שונים באייפון. וחוצמזה שאני לא אוהב אפל.. אדם הראשון ותפוחים לא הולכים ביחד... P= )

נ.ב. גם אם יש רק הרשאות לגלישה בנט זה עדיין לא מבטיח שא"א לגנוב סיסמאות, תמיד אפשר לשלוח לאתר שלישי שיאגור את זה. אם מישהו לא סומך שלא יתקין, בכל מקרה תמיד מישהו יכול להוריד ולבדוק את תעבורת הרשת אם הוא לא סומך עלי.. :)
תוקן על ידי אדם_ה1 ב- 18/12/2012 12:09:37
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2012 12:07 |
|
| |
| msניק כתב: |  | | על אייפון זה לא יעבוד? |
|
לצערי לא, אני מפתח אנדרואיד, לא אייפון.. =)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2012 12:17 |
|
| |
לא רע בכלל מה עם אפשרות לפתוח אשכולות מהסוף?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2012 12:21 |
|
| |
כן בדיוק התחרטתי שלא הוספתי את זה. אני אוסיף עוד היום תפריט בלחיצה ארוכה על אשכול עם אופציה "עבור לדף אחרון"...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2012 12:26 |
|
| |
מצוין זה אמור להתעדכן אוטומטית או שתשים פה קישור להורדה? אם לא אז כדאי לשקול להוסיף גם את זה
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2012 12:29 |
|
| |
תקל גם אפשרות של דפדוף בין העמודים לא רק אחד אחד שבפתיחת אשכול יהיה אפשר לעבור ישר לעמוד 6 למשל ואם זה מסובך אז לפחות חלונית שמראה כמה עמודים יש
תודה רבה
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2012 12:38 |
|
| |
יורד לי קובץ html ולא apk... מה לא עשיתי בסדר?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2012 12:38 |
|
| |
אני כנראה אעלה את זה לגוגל פליי בקרוב.
כבר חשבתי על שני הדברים האלה וזה לא בעיה להוסיף אותם. הראשון בלחיצה ארוכה על אשכול והשני בתפריט הנפתח...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2012 12:40 |
|
| |
| גם_אני_כאן כתב: |  | | יורד לי קובץ html ולא apk... מה לא עשיתי בסדר? |
|
אם תלחץ על הקישור תגיע לאתר. אחרי 5 שניות האתר יתן לך קישור להורדת האפליקציה.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2012 12:45 |
|
| |
נכנסתי מהסמארטפון לקישור.
כתוב לי לחכות 5 שניות ואז יורד לי קובץ שנקרא index1
איפה האפליקציה?
תוקן על ידי גם_אני_כאן ב- 18/12/2012 12:52:27
|