|
|
| נשלח ב-1/2/2013 11:36 |
|
| |
אדם היקר ראשית שוב תודה על האפליקציה המושקעת... ועכשיו לשאלה: כשאני נכנסת לקישור )בתוך אשכול קיים( שמוביל לאשכול אחר של בחדרי נפתח לי האשכול דרך הדפדפן המובנה במכשיר ולא דרך האפליקציה המצויינת שלך. אם תוכל לסדר שיפתח דרך האפליקציה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2013 12:14 |
|
| |
בד"כ הוא אמור לזהות קישורים.
אם תוכלי תעתיקי לכאן הודעה או קישור שלא נפתחים באפליקציה אלא בדפדפן...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2013 12:15 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | גירסא 3.1 זמינה בגוגל פליי
|
|
התיבה הפרטית הושלמה לגמרי הפעם.
(הודעות יוצאות, העברה, הודעה חדשה וכו'...)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2013 12:17 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | בד"כ הוא אמור לזהות קישורים.
אם תוכלי תעתיקי לכאן הודעה או קישור שלא נפתחים באפליקציה אלא בדפדפן... |
|
זה מתוך האשכול על בנק ירושלים.. http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?topic_id=2238111&forum_id=771 נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2013 12:27 |
|
| |
השאלה שלי היא האם אצלכם נפתחים סרטי יוטיוב? או שזה משהו שעדיין לא אפשרי?עכשיו זו גם ההזדמנות שלי להגיב על האפליקציה המופלאה הזו, תודה
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי תמזה ב- 01/02/2013 12:28:26
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2013 12:27 |
|
| |
כנראה כי זה קישור לאשכול מאוד מאוד ישן והוא בטח העתיק אותו מאיפשהו...
שימי לב שכתוב forum בקישור אבל בדפדפן שלך כתוב forums וזאת צורת הקישורים הנוכחיים וככה הם בכל מקום.
אין צורך להעלות עידכון בשביל קישור אחד למליון שאני לא יודע איך יצא בדיוק בצורה הזאת ולהכריח את כולם לעדכן, אם יהיה באמת צורך אוסיף את זה אבל כאמור, כל הקישורים שתמצאי באשכולות הם מהצורה השניה שכן נפתחים...
בהצלחה..
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2013 12:32 |
|
| |
| תמזה כתב: |  | עכשיו זו גם ההזדמנות שלי להגיב על האפליקציה במופלאה הזו, תודה! השאלה שלי היא האם אצלכם נפתחים סרטי יוטיוב? או שזה משהו שעדיין לא אפשרי? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
וידאו תמיד בעייתי בדפדפנים המובנים באפליקציות, לחלק זה עובד, לחלק לא ויש כמה שזה אפילו גורם לקריסה.
בינתיים הוספתי בהגדרות אפשרות לנתק וידאו באשכולות למי שזה עושה לו בעיות...
אם אנשים ירצו הם יכולים להוסיף מתחת ליוטיוב גם לינק לסירטון כך שמי שהוידאו אצלו לא עובד יוכל ללחוץ על הקישור ולפתוח בדפדפן רגיל.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2013 12:32 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2013 12:51 |
|
| |
עדכון חשוב:
אני לא יודע אם זה נוגע לכלל הסמארטפונים והגרסאות, אבל שמעתי על מקרה שבו סיסמא שמכילה אותיות עבריות עושה בעיות. אם אתם לא מצליחים לכתוב הודעות או להיכנס לתיבה הפרטית ויש לכם אותיות עבריות בסיסמא, החליפו אותה למספרים ואותיות אנגליות.
בהצלחה...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2013 13:08 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2013 18:42 |
|
| |
אחלה דבר זה
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2013 19:23 |
|
| |
לפי החתימה שלך אני מבין שאתה משתמש בגירסה 2 ומטה..
אם אתה גם משתמש בתיבה הפרטית באתר כדאי לך לעדכן לגירסה 3...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2013 20:43 |
|
| |
עכשיו שמתי לב שכשלוחצים 2 לחיצות רצופות ניתן לצפות בפרופיל ובהודעות אחרונות של ניק ספסיפי. מה שמעניין שכשלוחצים על הצג רשימה מלאה זה נפתח דרך הדפדפן המובנה ולא דרך האפליקציה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2013 11:11 |
|
| |
| רגועה כתב: |  | עכשיו שמתי לב שכשלוחצים 2 לחיצות רצופות ניתן לצפות בפרופיל ובהודעות אחרונות של ניק ספסיפי. מה שמעניין שכשלוחצים על הצג רשימה מלאה זה נפתח דרך הדפדפן המובנה ולא דרך האפליקציה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
| כי בברירת מחדל שלך זה שלינקים יפתחו דרך הדפדפן. אם תשני את זה - יפתח לך חלון שישאל אותך באיזו צורה את רוצה לפתוח את הלינק ואחד האופציות זה דרך האפליקציה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2013 15:28 |
|
| |
היא צודקת, אין קטע באפליקציה שמציגה את ההיסטוריה המלאה (לא טרחתי לעשות את זה, בכל מקרה לא ממש משתמשים בזה..), אם היה הייתי נותן אפשרות לפתוח דרך האפליקציה...
|
|
|
|
|