|
|
| נשלח ב-18/12/2012 13:17 |
|
| |
תוקן על ידי never_say ב- 18/12/2012 13:22:43
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2012 14:24 |
|
| |
אם מישהו יודע/יכול לבדוק שימוש בגלישה בקילובייטים יהיה נחמד אם יבדוק דפדוף בכמה דפים בפורומים ובאשכולות בדפדפן הרגיל ולאחר מכן באפליקציה כדי לקבל רעיון כמה רוחב פס נחסך בערך...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2012 14:32 |
|
| |
מה שנחסך זה כנראה קבצי האייקונים, ה CSS וה JS. אלא אם אתה מעבד את הנתונים באתר משלך [ואז אתה יכול להיתבע על ידי בחדרי]
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2012 14:34 |
|
| |
זה גם מה שאני חושב, מעניין אותי כמה זה באחוזים. (וגם הפרסומות וכל השאר)
אני מעבד את הנתונים באפליקציה עצמה. (אתר משלי? אה, אתה מתכוון למה שדיברנו מקודם?)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2012 15:59 |
|
| |
תודה על היוזמה.
משום מה כשאני נכנס לאשכול אני מקבל כותרת
web page not available ולאחמ"כ מלא שורות עם אותיות באנגלית.
במקביל בדקתי אצל חבר שאצלו יש אנדרואיד 4 ושם כן ניתן להיכנס לאשכולות
האם זה רק לאנדרואיד 4 ומעלה?
תוקן על ידי בעלהמאה ב- 18/12/2012 16:23:59
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2012 16:12 |
|
| |
אתר משלך, כוונתי שתהפוך אתר מסויים לפרוקסי, שיגש לבחדרי מדי 5 שניות ויעבד את הנתונים ואז האפליקציה תגלוש אליו, וממנו היא תקבל הכל ב JSON ותפרסר מזה את האשכולות.
אלא שאמנם תחסוך המון תעבורה לגולשים [וגם לבחדרי חרדים בהמשך], אבל אז אתה כביכול "גונב" מהם חומר, ו"משתמש" בו עבור אפליקציה משלך [מה ששונה כשהלקוח של האפליקציה הוא זה שלוקח את החומר, ואתה רק מספק לו כלי לתצוגה, האחריות שלך היא כמו מי שבנה כלי להסרת פרסומות, יכעסו אבל אין מה לעשות]
אבל אם תשתף פעולה עם בחדרי, [ואולי גם תשים פרסומות שלהם] ייתכן ותקבל גישה לנתונים מפורסרים תחת סאב דומיין או לינק מיוחד. אבל כמה שהבנתי, אין עם מי לדבר שם
אני למשל , בגלקסי שלי, צופה רק ברוטר
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2012 19:06 |
|
| |
מה המספר של הפורום???
הוא מבקש ממני.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2012 19:08 |
|
| |
מתנדב!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2012 19:15 |
|
| |
| תרועת_מלך כתב: |  | [וגם יבדוק שלא נשלחת שום הודעה פרטית בבחדרי]
|
|
אתה לא יכול לוודא כזה דבר, הוא כמובן יכול לשלוח מסרים בלי עותק בתיבה היוצאת. ו-packet sniffer לא יעזור אם ישלח את זה רק לאחר כמה מאות פאקטות רגילות.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2012 19:17 |
|
| |
עוד נקודה באשכול של עמוד אחד או כשאתה נמצא בעמוד האחרון של אשכול הכפתור של מעבר לעמוד הבא ממשיך לעבוד ומעביר למסכים שחורים ("עמודים" ריק) כדאי לנטרל אותו במצב כזה
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2012 19:41 |
|
| |
| הבן_החמישי כתב: |  | | מה המספר של הפורום???
הוא מבקש ממני.
|
|
של בחדרי למשל זה 771.
כשתהיה בפורום מסוים תסתכל בשורת הכתובת, זה מופיע ליד forum_id..
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2012 19:43 |
|
| |
| תרועת_מלך כתב: |  | אלא שאמנם תחסוך המון תעבורה לגולשים [וגם לבחדרי חרדים בהמשך], אבל אז אתה כביכול "גונב" מהם חומר, ו"משתמש" בו עבור אפליקציה משלך [מה ששונה כשהלקוח של האפליקציה הוא זה שלוקח את החומר, ואתה רק מספק לו כלי לתצוגה, האחריות שלך היא כמו מי שבנה כלי להסרת פרסומות, יכעסו אבל אין מה לעשות]
|
|
סתם סקרנות, מאי נפק"מ איזו חוליה בדרך מורידה את הקשקושים מהצד? בשני המקרים לקחו מבחדרי דף והלקוח רואה אותו דבר...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2012 19:44 |
|
| |
| אזנים_לכתל כתב: |  | [וגם יבדוק שלא נשלחת שום הודעה פרטית בבחדרי]
אתה לא יכול לוודא כזה דבר, הוא כמובן יכול לשלוח מסרים בלי עותק בתיבה היוצאת. ו-packet sniffer לא יעזור אם ישלח את זה רק לאחר כמה מאות פאקטות רגילות. |
|
אין מסרים, יש שם רק הרשאה לשימוש באינטרנט.
אם אתה כ"כ פרנואיד אתה יכול לבדוק שכל הפאקטים הולכים לדומיין של בחדרי... =)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2012 19:45 |
|
| |
| הבוא_נבוא כתב: |  | מתנדב!!! |
|
יש קישור בעמ' 2..
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2012 19:47 |
|
| |
| זחלץ_קליח כתב: |  | עוד נקודה באשכול של עמוד אחד או כשאתה נמצא בעמוד האחרון של אשכול הכפתור של מעבר לעמוד הבא ממשיך לעבוד ומעביר למסכים שחורים ("עמודים" ריק) כדאי לנטרל אותו במצב כזה |
|
אני יודע על זה וזה לא כזה נורא, הבנאדם מבין שהגיע לסוף וחוזר לפורום או לעמוד הקודם בלי בעיה. אם יהיה ביקוש אוסיף כזה דבר..
|
|
|
|
|