|
|
| נשלח ב-3/3/2013 09:14 |
|
| |
עוד הערה בממשק ההודעות
בכתיבת הודעה אישית אני רואה רק את השורה העליונה שבשדה ההודעה, כאשר אני עובר שורה אני יכול רק לנחש איך אני כותב מכיון שהמקלדת שלי גדולה ותופסת את רוב המסך.. בכתיבת התגובות בפורום הבעיה אינה קיימת מכיון שבכל רגע אני רואה את השורה שאני כותב האם ניתן לסדר את הנקודה הזו? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-3/3/2013 11:09 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
נקודה חשובה, לפני שאתה סוגר את הגירסא תוסיף בבקשה אופציה להתנתקות ויציאה מהתיבה האישית.
מה הבעיה פשוט למחוק את הסיסמא בהגדרות?
|
|
כמובן שזה אפשרי, אבל כפתור קטן "התנתק" או "יציאה" הרבה יותר פשוט..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2013 11:10 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | לא חושב. לחיצה ארוכה על טקסט אמורה לבחור אותו..
|
|
יש לך פתרון בשבילי, זה לא בוחר..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2013 12:23 |
|
| |
זה פיצ'ר שקשור לפון, לא אלי.. :)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2013 12:23 |
|
| |
| יוסף_דב כתב: |  | בכתיבת הודעה אישית אני רואה רק את השורה העליונה שבשדה ההודעה, כאשר אני עובר שורה אני יכול רק לנחש איך אני כותב מכיון שהמקלדת שלי גדולה ותופסת את רוב המסך.. בכתיבת התגובות בפורום הבעיה אינה קיימת מכיון שבכל רגע אני רואה את השורה שאני כותב האם ניתן לסדר את הנקודה הזו? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2013 12:26 |
|
| |
| יוסף_דב כתב: |  | האם ניתן לשלוח לשמור או לשתף תמונה שהועלתה לאשכול? נכון לעכשיו לא מופיעה לי אף אחת מהאפשרויות דלעיל בשעה שאני לוחץ על תמונה הערה נוספת, ממש עכשיו יצא שכתבתי את כל תוכן התגובה בתוך שורת הכותרת וזאת מאחר שלחצתי אנטר בסיום הכותרת שלי ובמקום לעבור לשדה ההודעה נפתחה לי שורה חדשה בתוך הכותרת. נשלח מהאנדרואיד שלי
כן, שורת הכותרת היא תיבת טקסט רגילה אז ברור שהיא יכולה להכיל כמה שורות (למרות שהיא לא מיועדת לכך)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2013 12:38 |
|
| |
א. אכן ניסיתי כעת שוב וראיתי שבלחיצה ארוכה על תמונה מתקבל הלחצן שציינת, אממה רק לחיצה באמצע המסך מניבה לימאת הלחצן הזה ולא בחלקו התחתון ב. האם גם אתה נוכחת בהבדל בפועל בין שני הממשקים? ג. בעניין הכותרת, בממשק האתר בדפדפן אין זה כך ולא ניתן להוסיף מעבר שורה גם כשרוצים נ.ב. כבר עבר זמן רב מאז כתבתי זאת, אז אני מודה שוב ומציין כי שוב שלחתי לך הודעה בתיבה הפרטית אך ככל הנראה לא קיבלתה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-3/3/2013 12:45 |
|
| |
א. טוב, העיקר שמופיע מתישהו... :)
ב. אממ לא, אבל אני משתמש במקלדת רגילה ולא וירטואלית
ג. זה דפדפן HTML וזה ANDROID, יש הבדל בכלים שלהם. אבל אבדוק אם אפשר להגביל לשורה אחת..
נ.ג.
לא קיבלתי משום מה.. (אתה שולח דרך האפליקציה?)
שלח לכאן:
[email protected]
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2013 12:50 |
|
| |
ב. גם במקלדת רגילה אתה אמור לראות את ההבדל, בהודעה בפורום הדף נגלל כלפי מטה עם הוספת שורות ובממשק הפרטיות לא כך.
נ.ג. אכן שלחתי דרך האפליקציה, אך כעת אשלח אימייל
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2013 12:53 |
|
| |
אתה מכניס את הקוד לפני השליחה?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2013 13:00 |
|
| |
אכן, הזנתי את הקןד
|
| נשלח ב-3/3/2013 13:02 |
|
| |
יוסף דב צודק. גם אצלי יש הבדל בין כתיבת תגובה לכתיבת הודעה באישי. בהודעה באישי לאחר 6 שורות השורות הבאות 'מתחבאות' מאחורי המקלדת (אישית זה לא מפריע לי כל כך). בענין בחירת טקסט: בזה אדם ה_1 צודק, זה קשור לתוכנת המכשיר.אפשרות בחירת טקסט באפליקציות התווסף רק בגירסת Android 4.0 Ice Cream Sandwich.ומעלה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2013 13:06 |
|
| |
אני אבדוק אם עש הבדלים ואשנה אם יש צורך, תודה על שהערתם את תשומת ליבי...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2013 02:45 |
|
| |
אדם היקר, הלילה זה שוב כמעט קרה, לאחר אירוע חברתי ביקשה ממני מישהי לעשות שיחה מהנייד שלי כי נגמר לה הסוללה ואז אחרי שסיימה לדבר, הסתכלה לרגע על המסך וראתה את הקישור לבחדר ואז היא כמעט הספיקה ללחוץ ואני לחוצה כולי חטפתי לה את זה מהיד... וזאת למה כי בכל כניסה לאפליקציה שם הניק שלי מתנוסס למעלה... אז בבקשה ממך, או שאתה מוסיף כפתור ניתוק/יציאה כדי שיוכלו לצאת בקלות או תוסיף אופציה של הצג/הסתר שם משתמש כמו שקיים בבחדרי הרגיל... המון תודה.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2013 02:50 |
|
| |
הסתרת שם משתמש לא מומלצת שאנשים לא יתבלבלו וגם שידעו שהם מחוברים עכשיו..
גם באתר למעלה אין שם משתמש אבל למטה יש.. (בתגובה מהירה).
אני אשקול אם להוסיף אופציית התנתקות בגירסה הבאה..
|
|
|
|
|