|
|
| נשלח ב-6/3/2013 12:48 |
|
| |
כן, אבל איך? עונה להודעה קיימת? הודעה חדשה דרך התפריט בתיבה הפרטית? או דרך התפריט הקופץ בהודעות באשכולות?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 12:52 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | אני יודע שבתמונות זה לא תמיד עובד, אני אנסה לסדר את זה בגירסה הבאה.
בקשר לקריסה בעריכת הודעה, כל קליק כפול על הודעה גורם לאפליקציה לקרוס? ממתי זה קרה? והאם אתה שולח דיווח כשזה קורה? |
|
עכשיו זה כן עובד אתמול בערב זה קרס לי בכל לחיצה כפולה על הודעה כשאני שולח דיווח צריך לכתוב מה הבאג? או שאוטומטי זה מזהה מה ומדווח? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 12:53 |
|
| |
זה אוטומטי אומר לי באיזה חלק היה הבאג וככה אני עולה עליו, אין צורך להוסיף משהו בד"כ..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 13:01 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | | כן, אבל איך? עונה להודעה קיימת? הודעה חדשה דרך התפריט בתיבה הפרטית? או דרך התפריט הקופץ בהודעות באשכולות? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 13:05 |
|
| |
ואם תעשי בתיבה הפרטית הודעה חדשה לשם הניק ההוא זה יעבוד? ולניקים אחרים?
(ומסומן לך בהגדרות לשמור עותק בהודעות היוצאות? ככה את יכולה לדעת אם נשלח או לא..)
תוקן על ידי אדם_ה1 ב- 06/03/2013 13:09:31
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 13:11 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2013 00:36 |
|
| |
באג באפליקציה: טשטוש תצוגה
שבוע שעבר זה קרה לי פעם אחת, עשיתי רענן והתצוגה חזרה כרגיל. חשבתי שזה תקלה חד פעמית ולא התלוננתי. הלילה זה קרה לי שוב ורעננתי שוב ושב את הדף אבל התצוגה המשיכה להיות מטושטשת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2013 00:47 |
|
| |
|
| נשלח ב-10/3/2013 01:10 |
|
| |
רגועה: זה נראה יותר בעיה בפלאפון מאשר באפליקציה..
מלכתדיגער: מה לא קורא?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2013 01:18 |
|
| |
|
| נשלח ב-10/3/2013 06:52 |
|
| |
תודה על האפליקציה. לפעמים קורה שהודעה שנכתבה לא נשלחת. אחרי לחיצה על שלח האפליקציה חוזרת לעמוד הראשי וההודעה אינה מופיעה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2013 07:26 |
|
| |
| עמיאן כתב: |  | תודה על האפליקציה. לפעמים קורה שהודעה שנכתבה לא נשלחת. אחרי לחיצה על שלח האפליקציה חוזרת לעמוד הראשי וההודעה אינה מופיעה
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2013 09:20 |
|
| |
| רגועה כתב: |  | אני הצעתי לעשות בחלונית כתיבת ההודעה בצד ימין למטה )מימין ל"צרף חתימה"( לחצן העתק הכל שבמקרה נפילה יהיה אפשר להדביק מחדש ולשלוח שוב..  שכחת או שהצעתי נדחתה?? |
|
אדם האחד והיחיד, אני מציעה שוב את הרעיון... אמנם הוספת אופציה בהגדרות של העתק תגובות נשלחות, אבל היות ואני אישית ועוד רבים וטובים מבצעים מידי פעם ריקון מטמון, מה שגורם לביטול הסימון הנדרש במסך ההגדרות. לכן האופציה שהצעתי היא בדיוק מתאימה היות והיא באותו מסך של שליחת ההודעה וכל מה שנדרש לאחר כתיבת ההודעה היא ללחוץ על הכפתור שיקרא "העתק" ומיד על כפתור ה"שלח"... במקרה של קריסה יבוצע הדבק ושליחה חוזרת... מה אתה אומר? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2013 12:18 |
|
| |
| עמיאן כתב: |  | תודה על האפליקציה. לפעמים קורה שהודעה שנכתבה לא נשלחת. אחרי לחיצה על שלח האפליקציה חוזרת לעמוד הראשי וההודעה אינה מופיעה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לפעמים היתה שגיאה בשליחה (כמו שיש לפעמים בפורום) או כל סיבה אחרת, קשה לדעת. בשביל זה יש בהגדרות אופציה שמעתיקה אוטומטית הודעות שנשלחות כך שאם זה לא נשלח אפשר לשלוח שוב ופשוט לעשות "הדבק" בתיבת הטקסט, ההודעה הקודמת כבר תהיה בזיכרון..
רגועה: המקום ההוא שמור לקוד בשליחת הודעות כך שזה לא אפשרי. מצטער... (אני גם לא יודע איך אפשר לאפס הגדרות, את מאפסת את ההגדרות של כל האפליקציות בטלפון או מה?)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2013 12:32 |
|
| |
1. אצלי הוא לא מבקש קוד לשליחת הודעה, אולי כוונתך להודעות באישי.. 2. כן, מידי פעם אני מרוקנת מטמון דבר המאיץ את האפליקציות השונות בפרט אחרי קריסה. 3. אולי תשקול להוסיף את זה במקום "צרף חתימה" כי מי משתמש בזה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|