בית פורומים בחדרי חרדים

אפליקציית "בחדרי חרדים" לאנדרואיד + מדריך

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/12/2012 14:27 לינק ישיר 

תרועת_מלך כתב:
אני כתבתי את התגובה לפני שראיתי את שלך

אגב, לא מזמן נתקלתי באפליקציה שמרעננת את הדף כשהמקלדת מוצגת, ממש מושך משתמשים.....

זאת לא אשמתו. כמדומני שגם שלי עושה את זה, כל עוד לא כתבת איזה פעולות לסנן ברירת המחדל היא לרענן מחדש.

יש רשימה די ארוכה של פעולות שעושות ריסטרט אם לא סיננת אותם:

android:configChanges=["mcc", "mnc", "locale", "touchscreen", "keyboard", "keyboardHidden", "navigation", "screenLayout", "fontScale", "uiMode", "orientation", "screenSize", "smallestScreenSize"]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2012 15:48 לינק ישיר 

התקנתי,לא ניתן לפתוח את הקובץ!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2012 15:50 לינק ישיר 

יש סיכוי שיהיה משהו גם לנוקיה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2012 15:55 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:
תשובות:

1. כתבות אפשר לשלב גם כך. אני יכול לעבוד בשיתוף עם ההנהלה אבל אני לא חושב שהם מעוניינים לפתח משהו שיעביר ישירות מידע למשתמש בלי כל הפרסומות והדברים. (עובדה שהRSS לא עובד כמדומני)
כרגע זה באופן עצמאי וחינמי, אם זה יהיה שייך לאתר לא אוכל לקחת אחריות על מה שיהיה בפנים (כולל שילוב פרסומות בין השורות נניח)
כתיבת תגובות, אגב, תבוא בהמשך...

2. כמו שאמרתי בסעיף הקודם זה פיתוח עצמאי ולכן שימוש בלוגו של בחדרי אולי יהווה הפרה של זכויות יוצרים. אפשר לעשות אייקון כללי של פורום או ווטאבר אבל זה פחות קריטי ובטח באחת הגירסאות הבאות ימומש.
השתמשתי בדפדפן בשביל תצוגת האשכולות כך שלא היתה לי כמעט עבודה בעיצוב שלהם והמשתמשים מזהים אותו מיד.

3. ועדיין זה מפתיע אותי המהירות כי זה עובד על גבי האתר ולא מקבל מידע נקי, אבל למזלי היום המעבדים של הסמארטפונים מהירים מאוד. לא שמתי לב להבדל בטעינת פורומים אבל אבדוק את זה בהמשך..

4. יש לך תמונת מסך של משהו כזה? לא בדיוק הבנתי.... (אם כי בגירסא החדשה יותר הוספתי אופציה בתפריט "עבור לעמוד...")

אתה מתכוון לאחד מאלה?

.תודה על המענה המהיר והענייני.
2. אולי תעשה אייקון של כובע או משהו אחר ייחודי, כדי שיהיה ניתן לזהות את האפליקציה על המסך ביתר קלות.

3. ניסיתי שוב וראיתי שגם הפורומים נטענים במהירות, בפעם הראשונה כנראה היה לי בעיה עם הקליטה. תיקנתי את הודעתי הקודמת בנושא זה.

4. אכן כוונתי לזה, אבל אולי עדיף גלגל קטן שלא מסתיר את כל העמוד כדוגמת התמונה שאצרף בהודעה הבאה.

תוקן על ידי מרןניק ב- 19/12/2012 16:04:11

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2012 16:12 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2012 16:31 לינק ישיר 

זה תלוי במערכת הפעלה, בגירסא ובאיך שהיא מציירת את זה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2012 16:32 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:
1. כשמטים את המכשיר ממאוזן לאלכסון ולהיפך, הדף טוען את עצמו מחדש - מה שמבזבז זמן מיותר.

2. במקום הצורך להשתמש במקש החזור כשרוצים לחזור לפורום אחרי קריאת אשכול. ניתן לאפשר לחיצה על BHOL למשל כדי לחזור לעמוד הראשי וכך הלאה.

זה אוטומטית בכל אפליקציית אנדרואיד שהאפליקציה הנוכחית תטעין עצמה מחדש. (ככה אם יש שינויים בגלל שינוי האוריינטציה זה יתרפרש)
אפשר לסנן את זה, אני אבדוק אם זה עובד כצפוי או לא..

2. לא בדיוק הבנתי.. במקום ללחוץ על משהו אחד לוחצים על משהו אחר?

אבל זה יאכל זיכרון כי יהיה לו ככה: "פורום בחדרי" -> "אשכול 1" -> "פורום בחדרי" -> "אשכול 2"
כשלוחצים על "חזור" זה מוציא מהערימה את האפליקציה וחוזר לקודמת..
1. אם תצליח לפתור את זה, זה ישפר מאוד את הנאת המשתמש.

2. צודק.

הרשה לי שוב להביע את התפעלותי ואת הוקרתי על עבודתך המעולה. אציין גם לשבח את העובדה שהאפליקציה לא דורשת הרשאות מיותרות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2012 16:41 לינק ישיר 

כמו שכתבתי בעידכון בסוף העמוד הקודם, זה כבר תוקן..

בגירסא הבאה שאפרסם זה יהיה בפנים (או מי שקיבל במייל בשעות האחרונות יש לו כנראה את הגירסא החדשה)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2012 17:13 לינק ישיר 

בדקתי ואי אפשר להתקין את זה בנוקיה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2012 17:36 לינק ישיר 

משום מה הוא לא מציג תגובות רק כתובות URL ארוכות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2012 17:41 לינק ישיר 

אדם ה_1,

אודה לך על שליחת הקובץ המעודכן להתקנה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2012 18:02 לינק ישיר 

pocket כתב:
משום מה הוא לא מציג תגובות רק כתובות URL ארוכות.

שלח לי מייל ואשלח לך את הגירסא המעודכנת יותר שמתקנת את הבאג הזה שמופיע בגירסאות מסויימות של אנדרואיד..

כנ"ל ליוצמעך..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2012 22:35 לינק ישיר 

אדם ה1,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2012 01:36 לינק ישיר 

בעלהמאה כתב:
תודה על היוזמה.

משום מה כשאני נכנס לאשכול אני מקבל כותרת 

web page not available

ולאחמ"כ מלא שורות עם אותיות באנגלית.

במקביל בדקתי אצל חבר שאצלו יש אנדרואיד 4 ושם כן ניתן להיכנס לאשכולות

האם זה רק לאנדרואיד 4 ומעלה?

תוקן על ידי בעלהמאה ב- 18/12/2012 16:23:59

שלח לי אימייל ואשלח לך גירסא עם תיקון הבאג..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2012 01:58 לינק ישיר 

תודה על התיקונים בעדכון האחרון:

1. תוקן בעיית הטעינה מחדש בעת הטיית המכשיר ממאוזן לאלכסון.

2. לחיצה ארוכה על אשכול מעלה אפשרות לניווט ישיר לדף האחרון.

3. נוספה האפשרות עבור לעמוד. חושבני שצריך לשדרג אפשרות זו לאפשרות בחירה מבין מספר העמודים שבאשכול הספציפי, במקום שהמשתמש יצטרך להכניס מספר בעצמו ולפי ניחושו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אפליקציית "בחדרי חרדים" לאנדרואיד + מדריך
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 85 86 87 לדף הבא סך הכל 87 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.