|
|
| נשלח ב-9/7/2013 13:48 |
|
| |
לעכשיו.
שלב חשוב בתיקון באגים הוא לדעת לייצר אותם מחדש ולראות מה "התפקשש" בדרך...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2013 13:54 |
|
| |
זה צולם הבוקר ב6:30. כבר קרה לי בעבר שהוצגו לי 5 עמודים ושבמציאות היו רק 2. זה קורה כשממהרים לעבור לעמוד לפני שהדף נטען לגמרי (אינטרנט איטי מאוד). פשוט התלהבתי שהצלחתי הפעם לגלגל עוד ועוד ועוד... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2013 14:02 |
|
| |
אה, כן, הוא עדיין שומר את המספרים מהדף הקודם (פורום בחדרי).
יש אפשרות לעבור לעמוד אחרון מהפורום עצמו, או לעבור עם החיצים (ובזה אפשר גם "למהר" כמדומני)
לא בדיוק "באג"... :)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2013 14:43 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | אה, כן, הוא עדיין שומר את המספרים מהדף הקודם (פורום בחדרי).
יש אפשרות לעבור לעמוד אחרון מהפורום עצמו, או לעבור עם החיצים (ובזה אפשר גם "למהר" כמדומני)
לא בדיוק "באג"... :) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2013 14:51 |
|
| |
אז הוא מאתחל אוטומטית למספר מקסימלי (10000) וכשהעמוד נטען הוא יודע כמה יש ומסדר לפי זה..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2013 14:52 |
|
| |
תבדקו את מס העמוד
|
| נשלח ב-9/7/2013 15:00 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | | אז הוא מאתחל אוטומטית למספר מקסימלי (10000) וכשהעמוד נטען הוא יודע כמה יש ומסדר לפי זה.. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2013 21:02 |
|
| |
אדם שוב תודה על האפליקציה המושלמת תוכל להוסיף רענון בגלילה למעלה? כמו בפייסבוק ובג'ימייל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2013 21:06 |
|
| |
אחשוב על זה, אם יהיה לי זמן מתישהו... 
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2013 23:37 |
|
| |
סתם, רציתי לאמר תודה אחלה אפליקציה. נעימה וזורמת

|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2013 08:10 |
|
| |
שימו לב למספר התגובות באשכול על בנק לאומי
|
| נשלח ב-19/7/2013 12:11 |
|
| |
כנראה בגלל הבאג הידוע של בחדרי להראות מספרים שליליים באשכולות עם הודעות מחוקות מה שגורם לאפליקציה באג מסויים. (מספר תגובות לא יכול להיות שלילי אז הוא התעלם מהמספר הזה ועשה סלט משני האשכולות הללו כנראה)

|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2013 12:18 |
|
| |
זה רק אני או שאצל כולם האפליקציה קורסת לעתים קרובות ובמיוחד באשכולות עם תמונות או וידאו? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-19/7/2013 12:23 |
|
| |
אדם היקר שלום,
כשאני רוצה לצרף דרך האפליקציה קישור לאשכול שהיה בעבר זה תהליך מסובך מאוד, שכן עלי לבחור ב"שתף" ואז לבחור דרך דוא"ל ואז עלי למחוק בדוא"ל את את הקישור לאפליקציה + הטקסט האוטומטי וכו' ורק להשאיר את כתובת ה-url שמפנה לאשכול הספיציפי, ורק אז להעתיק את שורת הurl נטו ולהוסיף אותה לתוך תיבת הוספת הקישור בחלונית כתיבת ההודעות. (מקווה שהבנת אתת התסביך עד כאן)
לכן אני מבקשת אם תוכל בעדכון הבא להוסיף אופציה שתראה את שורת הurl לבדה ללא כל הסקירפט הנלווה.
חשבתי על שני אפשרויות או להוסיף בהגדרות אפשרות להראות שורת הפקודה או לחילופין להוסיף באפשרויות (בכפתור שמאל) "העתק קישור לאשכול".
מה אתה אומר?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2013 14:16 |
|
| |
| יוסף_דב כתב: |  | זה רק אני או שאצל כולם האפליקציה קורסת לעתים קרובות ובמיוחד באשכולות עם תמונות או וידאו? נשלח מהאנדרואיד שלי
רגועה: אין בעיה, תיכנסי לדפדפן הרגיל ולכי לאשכול ותעתיקי את הכתובת.. 
|
|
|
|
|