מצטער שלא היה לי זמן לשבת על זה, הצפי לעידכון הבא הוא אולי עוד חודש...
לא דברים קריטיים, יש לי רשימה של כל מיני דברים קטנים שיכולים לשפר טיפה את חווית השימוש בפורום.. (היא כבר בגירסא יציבה, אין באגים ואם יש קריסות נדירות זה בעיקר בהעלאת תמונות במכשירים עם זיכרון מוגבל)
בקשר לוידאו אני לא יכול לעשות משהו, זה תלוי במכשיר ולא בי.
לתבניות של הניו-יורקר את מוזמנת לבקש ממנו שיוסיף את השורה שמקשרת ליוטיוב במייצר הקוד שלו. (אני חושב שיוטיוב שמצורף באפליקציה אוטומטית מוסיף קישור לוידאו, לא?)
נשלח ב-30/9/2013 19:43
אכן לאחר הטמעת יוטיוב מופיע אוטומטית קישור לצפיה בוידאו..
וכאן אני מזכירה לך של מי היה הרעיון... :) :) :)
רגועה כתב:
2. היות ולא ניתן לצפות בסרטי יוטיוב דרך האפליקציה, אזי אם אפשר לעשות סקריפט שמי שמדביק הטמעה של סרטון יוטיוב שיופיע אוטומטית קישור לסרטון שגם אנחנו נוכל לצפות מהאפליקציה (טכנית אני מאמינה שאפשר לעשות שהאפליקציה מזהה סרטון יוטיוב מוטמע שתתרגם אותו לקישור).
נשלח ב-30/9/2013 19:47
כן, כן, אני לא יכול לשכוח כמה הייתם מטרטרים אותי בהתחלה..
עוד תרצו קרדיטים באפליקציה..
נשלח ב-30/9/2013 19:59
.
תוקן על ידי רגועה ב- 30/09/2013 20:00:17
נשלח ב-30/9/2013 20:01
טרטרנו אותך זה נכון, אבל בסוף יש לך מוצר מנצח.. אין אפס...
לגבי הדיבידנדים אתה יכול להירגע, יש לך ממני בכתב כאן בציטוט שאני לא צריכה דיבידנדים.. אבל שוב, מה ששלי שלי... :) :)
איך נהניתי אז להתרגש איתך על כל עדכון.. אח היו ימים...
רגועה כתב:
האשכול שלך או שלי?
גם שלי...
מי שיגלגל לעמודים הראשונים באשכול יראה שגם אני השקעתי רבות במחשבה איך לפתח את האפליקציה ורוב הרעיונות הוטמעו בהצלחה באפליקציה..
לא שאני צריכה דיבידנרים אבל מה ששלי שלי...
קצת עפתי על עצמי, הא?!
נשלח ב-30/9/2013 20:08
אדם_ה1 כתב:
מצטער שלא היה לי זמן לשבת על זה, הצפי לעידכון הבא הוא אולי עוד חודש...
לא דברים קריטיים, יש לי רשימה של כל מיני דברים קטנים שיכולים לשפר טיפה את חווית השימוש בפורום.. (היא כבר בגירסא יציבה, אין באגים ואם יש קריסות נדירות זה בעיקר בהעלאת תמונות במכשירים עם זיכרון מוגבל)
בקשר לוידאו אני לא יכול לעשות משהו, זה תלוי במכשיר ולא בי.
לתבניות של הניו-יורקר את מוזמנת לבקש ממנו שיוסיף את השורה שמקשרת ליוטיוב במייצר הקוד שלו. (אני חושב שיוטיוב שמצורף באפליקציה אוטומטית מוסיף קישור לוידאו, לא?)