|
|
| נשלח ב-10/4/2014 02:26 |
|
| |
כיפה: מוזר ביותר. רין הבדל בתכל'ס בין פתיחת אשכול או שליחת הודעה בעיקרון. נסי לשלוח הודעה ריקה לאשכול לראות אם זה עובד... מביט: אני על המחשב ויש עליו גם אנדרואיד פתוח. אני מגיב פעם מפה ופעם מפה (בעיקר לבדוק אם יש בעיה בשליחת הודעות, ועד עכשיו הכל נשלח לי חלק) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2014 02:32 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2014 02:32 |
|
| |
אדם... ניסיתי. לצטט הודעה שם לא נותן לי. אבל לכתוב סתם הודעה אז זה בסדר... ממש מוזר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2014 02:35 |
|
| |
נגמר המזל
לא מצליח.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2014 02:38 |
|
| |
תודה על העדכון האחרון. 1. אתמול ניסיתי להעלות תגובה כעשר פעמים וזה לא עלה. היום דווקא עלו התגובות בפעם הראשונה, אז כנראה שחיבור הרשת אשם. 2. בעדכון הזה יש בלבול אצלי באשכולות שסומנו כלא נקראו, אצרף תמונה לדוגמה מפורום שלא פתחתי שום אשכול בו ובכל זאת כמה האשכולות מסומנות כנקראו והאחרונות כלא. בפורום אחר הכל תמיד מופיע כנקראו אפילו שהן לא נפתחו עדיין. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2014 02:39 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | חרדי: עידכנת את הגירסה השבוע? כמה פעמים זה קורה לך? והאם אתה משתמש בוויפי או בסלולרי?
נ.ב. הערה חשובה: לכל מי שעדיין לא יודע יש אפשרות בהגדרות שמעתיקה אוטומטית הודעות שנשלחו. אם משום מה הודעה לא נשלחה אפשר תמיד לפתוח תגובה ופשוט להדביק שוב את ההודעה ולשלוח... |
|
כן, עידכנתי. וכנראה זה מה שפתר את הבעיה. קרה לי פעמיים בפתיחת אשכול, ופעם בתגובה. אני בסלולארי רגיל.
מה שנשאר לי כעת לבדוק, האם אין בעיה בפתיחת אשכול.
להגיב הצלחתי.
תודה. גם על ה"הערה החשובה". באמת חשוב וראוי.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2014 02:48 |
|
| |
ניסיתי לשלוח בגלישה סלולרית וגם ב- wifi ,ולא עבד.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2014 02:50 |
|
| |
| מרןניק כתב: |  |
תודה על העדכון האחרון. 1. אתמול ניסיתי להעלות תגובה כעשר פעמים וזה לא עלה. היום דווקא עלו התגובות בפעם הראשונה, אז כנראה שחיבור הרשת אשם. 2. בעדכון הזה יש בלבול אצלי באשכולות שסומנו כלא נקראו, אצרף תמונה לדוגמה מפורום שלא פתחתי שום אשכול בו ובכל זאת כמה האשכולות מסומנות כנקראו והאחרונות כלא. בפורום אחר הכל תמיד מופיע כנקראו אפילו שהן לא נפתחו עדיין.  |
|
יש לי השערה שאנסה בעידכון הבא שאולי תשפר את שליחת ההודעות - אבל יכול להיות גם שזה קשור קצת גם לאתר... בקשר לאשכולות המסומנים אני לא יודע מה להגיד לך, זה אף פעם לא קרה לי וגם לא אמור לקרות... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2014 02:51 |
|
| |
| מביטמהצד כתב: |  | ניסיתי לשלוח בגלישה סלולרית וגם ב- wifi ,ולא עבד. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2014 02:54 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2014 02:55 |
|
| |
ו.... אופס הצלחתי לשלוח הודעה.
מוזר מאד, לפעמים כן, לפעמים לא.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי מביטמהצד ב- 10/04/2014 02:56:09
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2014 02:56 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2014 02:59 |
|
| |
התמונה שצירפתי מקודם היה מאתמול. היום לא ראיתי סימוני אשכולות בכלל בכל הכניסות שלי לפורומים. נ. ב. בהזדמנות זו אביע תודה על טרחתך בימים לחוצים כאלו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2014 03:08 |
|
| |
מביט מהצד: מסתבר שזה קשור אחד בשני אבל אני לא בטוח מה עושה את הבעיה, בעיקר שהוא לא אומר לך שהשם או הסיסמא שגויים כך שאין בעיה בהתחברות לכאורה. מרן: מוזר, אצלי עובד יופי טופי. יכול להיות שמשהו השתבש בבסיס הנתונים של האפליקציה? אתה יכול לנקות נתונים מהאפליקציה (אבל זה ימחק לך את הפורומים הרשומים, ההגדרות השמורות והמועדפים) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2014 03:22 |
|
| |
|
|
|
|
|