| נשלח ב-14/4/2014 01:03 |
|
| |
הבעיה עדיין קיימת. וכפי שכתבתי לפני מספר ימים, אני פותר אותה ע"י כניסה חוזרת לתיבה הפרטית ורק אז ההודעה נשלחת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2014 01:26 |
|
| |
נסה להסיר ולהתקין מחדש...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2014 01:35 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2014 01:47 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2014 02:34 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2014 10:36 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2014 22:40 |
|
| |
תיקנתי עוד שגיאה ספציפית למישהו (יכול להיות שהיתה את השגיאה הזאת לעוד כמה אנשים ולא אמרו לי) וניצלתי את ההזדמנות כדי לרענן את רשימת הפורומים ולהגדיל אותה...
שימו לב שאתם אכן מורידים את גירסה 4.2.3
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2014 02:24 |
|
| |
דבר ראשון ברכות על האפליקציה החדשה לאייפון, בתמונות זה נראה מדהים. דבר שני, אני מעלה הצעה לעדכון הבא: לשפר את פיד החדשות והכתבות עם תמונות נלוות בצד הכותרות שישפרו את חווית המשתמש. אני מביא לך דוגמה (מאפליקציית Pocket). נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2014 02:30 |
|
| |
אוקיי אז אגיד לך למה לא עשיתי ככה. באתר יש 2 מקומות לקבל חדשות: במבזקים או בכתבות
במבזקים יש תמיד הרבה יותר עמודים, בכתבות לפעמים יש בקושי חצי עמוד אבל יש תמונה.. (בד"כ יש פי 3 או פי 5 יותר עמודים במבזקים מאשר בכתבות והם גם מכילים יותר אייטמים)
נדיר שמה שמופיע בכתבות לא יופיע במבזקים (אבל ההיפך קורה הרבה) אתה מבין למה אני לוקח מהמבזקים? (שאין בהם תמונות)
אני יכול אולי לחלק 2 מדורים (מבזקים וכתבות) אבל יהיו כפילויות..
אני פתוח לכל הצעה...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2014 02:36 |
|
| |
הבנתי. אני אישית עוקב רק אחרי עמוד הכתבות ולא אחרי עמוד המבזקים, אבל אני יחיד וייתכן שהגולשים האחרים כן נהנים מהמבזקים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2014 02:42 |
|
| |
כמו שאמרתי, מי שרק בכתבות מפספס הרבה מבזקים (אבל ההיפך לא)
אני יכול לשלב את שניהם באפליקציה... (אולי באמת אעשה את זה, נתת לי רעיון)
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2014 08:47 |
|
| |
יש הרבה פעמים שאני לא מצליח להכנס לתוך הפורומים (בשורת מצב למעלה הוא מופיע " 3G" - זה לא שאין אינטרנט כי הוואצאפ עובד חלק), ויש לפעמים כשאני בתוך הפורום ורוצה להכנס לתוך אשכול אחר -יש אותה בעיה כנל, ואם אני יוצא מיד מהאפליקציה ומנסה לחזור מיד (בגלל התקלה הנל-אולי יעזור) לפעמים אני מצליח ובדרך כלל לא רק אחרי כמה דקות טובות אני מצליח שוב (לא נראה לי שזה קשור לאתר כי זה קורה די הרבה) חוץ מזה אני מאד נהנה מהאפליקציה   נ.ב. יש לי מיני גלקסי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2014 14:08 |
|
| |
יכול להיות שהדף הקודם שנתקע לא נותן להעלות אחרים (אני לא נותן להעלות כמה דפים ביחד כדי שלא יקרוב מחוסר זיכרון במכשירים קטנים) אולי באותו זמן האינטרנט הסלולרי היה מאוד איטי או שהאתר התעכב בתשובה (קורה לו לעיתים קרובות שהוא "חושב" חצי דקה לפני שהוא נזכר שאתה קיים) או כל סיבה אחרת. אם זה ממשיך בקביעות תודיע לי... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|