יש כל מיני אפשרויות, יש מכשירים שעם לחיצה רוכה ויש מכשירים דרך התפריט ויש אולי עוד דרכים שאני לא מכיר...
תוקן על ידי אדם_ה1 ב- 30/04/2014 15:05:15
תוקן על ידי אדם_ה1 ב- 30/04/2014 15:06:40
נשלח ב-30/4/2014 16:05
אני מכיר את המכשיר שלי (לחיצה ארוכה) הוא עובד בהכל כולל באפליקציה, חוץ מבהודעה פרטית( אחרי השליחה \ קבלה) שאיני מצליח כיוון שהוא לא טקסט עם אפשרות עריכה אלא משהו כמין תמונה.... חשבתי אולי יש לך איזה פיתרון... בכל אופן תודה רבה על העזרה
לגבי אשכולות נעוצים. כידוע האפליקציה תומכת בהסתרת אשכולות נעוצים. חשבתי שאולי עדיף שהאפליקציה תסתיר אשכולות נעוצים רק אחרי שהמשתמש קורא אותם בפעם הראשונה, או שמגדיר להסתיר אותם. כך משתמשים חדשים יוכלו לראות אשכולות חשובים נעוצים, ומשתמשים ותיקים יוכלו לראות אשכולות נעוצים חדשים. אני לא מכיר כ"כ את האפליקציה, אז אם קיים כזה פיצ'ר קבלו את התנצלותי בבקשה.
נשלח ב-4/5/2014 22:22
שלום. משום מה אין לי אפשרות ציטוט בכתיבת הודעה. יש אפשרות לסדר את זה?
תודה כל האפליקציה המושקעת והאיכותית. ושאלתי היא: הם יש מצב להכנס לאפליקציה עם 2 ניקים שונים ? שלאחד יש אישור כתיבה בפורום זה. ולשני אישור כתיבה בפורום אחר. תודה רבה
היום נעלמו לי מספר אשכולות כשאני גולש דרך האפליקציה. ולא לחצתי על סינון על אף אחד מהם. יכול להיות שנלחץ לי בטעות מקש הסינון? או שהבעיה קיימת אצל עוד משתמשים?