האשכולות הראשונים שאני נכנס אליהם עולים חלק וסימון הגלישה הוא h שזה מהיר וטוב. אבל אח'כ הגלישה משתנה ל3 e ואי גפשר להכנס לאשכולות.וזה קורה קבוע גם במקומות עם קליטה טובה.
היה לך פעם ונעלם? למי שקורה כזה דבר משום מה אני מייעץ להוריד את הפורום ולהוסיף אותו בחזרה עם הצ'ק של "מנהל פורום"...
נשלח ב-12/1/2015 20:58
קובי122 כתב:
האשכולות הראשונים שאני נכנס אליהם עולים חלק וסימון הגלישה הוא h שזה מהיר וטוב. אבל אח'כ הגלישה משתנה ל3 e ואי גפשר להכנס לאשכולות.וזה קורה קבוע גם במקומות עם קליטה טובה.
עורך הודעות עורך ההודעות מכיל 2 או 3 לשוניות כאשר הראשונה מכילה את עורך ההודעות והאחרונה "תצוגה מקדימה" לפני שליחה. אם הלשונית השניה מופיעה היא מכילה בד"כ את הציטוט/תיקון של ההודעה שאתם מצטטים/מתקנים בצורת קוד HTML. אם אין לכם מושג מה זה קוד HTML אל תנסו לשנות אותו, אתם עלולים להרוס את מבנה ההודעה. (לעומת זאת תיקון שגיאת כתיב או מחיקת מילה שאתם כתבתם לא תהרוס בד"כ את ההודעה) הערה חשובה: במקרה של תיקון הודעה התוכן של שדה "נושא" ושדה "הודעה" בלשונית הראשונה יחליפו לגמרי את השדות המקוריים (בלשונית השניה) במקרה והם אינם ריקים!
נשלח ב-12/1/2015 21:46
כמובן לא לשלוח בכל מקרה ללחוץ על "שלח" שנמצא בלשונית הראשונה..
נשלח ב-12/1/2015 21:48
אז את זה עשיתי - שיניתי בלשונית הראשונה. ולא נראה שינוי. והסרתי והתקנתי פעמיים. באג אצלי?
אדם, ע''פ בדיקה שעשה הג'ינג'י נראה שתמונות המועלות ע''י האפליקציה מוקטנות מאוד, גם בגודל וגם בנפח. האם ישנה אפשרות שזה יהיה נתון לשיכול דעתו של המשתמש?
אדם, ע''פ בדיקה שעשה הג'ינג'י נראה שתמונות המועלות ע''י האפליקציה מוקטנות מאוד, גם בגודל וגם בנפח. האם ישנה אפשרות שזה יהיה נתון לשיכול דעתו של המשתמש?
לצערי לא, הגודל מוגבל באתר ולכן אני חייב להקטין...
נשלח ב-13/1/2015 03:27
לי עדיף תמונות קטנות כי אין לי הרבה אינטרנט לחודש (בארה"ב אין לנו את המחירים של הארץ כשזה מגיע לפלאפון...) בכל אופן תודה רבה אדם על האפליקציה! בדיוק אתמול המלצתי לאייפוניסט להוריד אותה