|
|
| נשלח ב-30/12/2012 15:49 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | למה שאקנא?
(הוא עונה? לוקח לו זמן מה שבטוח...) |
|
אדם, בא לי לומר לך משו, אבל מפאת כבודי לא אומר.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2012 15:53 |
|
| |
בא לי לפרוק! בא לי להתפרק! בא לי לבכות! בא לי לצרוח! בא לי לקשקש! ואפחד לא ימנע ממני לעשות את זה!!!!!!!!!
ברור לכם???
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2012 15:55 |
|
| |
מזכירה לי את אחייניתי בת החצי שנה...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2012 15:57 |
|
| |
היום הדור מוחצן, וככה זה. באותו מידה את יכולה לשאול למה לעזעלאל בנות מצלמות את הסלט שהם הזמינו בארומה ומעלות לרשתות חברתיות. התשובה היא שאנשים אוהבים לשתף את מה שהם עושים/חושבים ושאנשים אחרים יאהבו את זה בצורה כזאת או אחרת (לייק בלע"ז)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2012 15:58 |
|
| |
כי אחיינית שלך בת שנה עדיין לא 'התחנכה' לשים על אחרים? לא מבינה את השטות הזו! הפורום מיועד גם בשביל זה! מי שרוצה לפרוק בדיוק זה המקום, מי שלא מתאים לו, שלא יקרא את האשכולות האלה! כ"כ רע לכם לעזור/לתמוך באחרים?! אגואיזם.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2012 16:00 |
|
| |
בר מינן
תוקן על ידי chanel_19 ב- 30/12/2012 16:01:27
אל תחכו לנסיך על סוס לבן...אתם תפסידו את ההוא על הפרארי....
תנו חיוך...אכלתם אותה!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2012 16:17 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | | מזכירה לי את אחייניתי בת החצי שנה... |
|
בטח היא חמודה...
אדם, בחייאת אתה מרגיז לפעמים.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2012 17:36 |
|
| |
פוו, את כ"כ צודקת ותודה שהעלת את הנושא לבמה! לפעמים זה נראה, כאילו אנשים 'שכחו' שיש בורא לעולם ומחפשים את התמיכה והפורקן ברשת. לא שוללת לרגע, את אלו שרוצים לפרוק את מטען ליבם, לשתף ברגשות ולחפש חיבוק, דרך הפורום. לפעמים, באמת יותר קל, לפרוק רגשות בכתיבה מאשר בדיבור בטלפון או פרונטלי. אבל ------------- לא לפנות להקב"ה דרך הפורום!! מה נסגר?? זה נשמע כאילו חלילה מתכתבים עם הקב"ה בצ'אט (חלילה!!) הקב"ה שומע כל תפילה מכל מקום, אף תפילה לא שבה ריקם, אבל לא דרך האינטרנט. להתפלל מהלב, לבכות, לבקש, עם מילים, בלי מילים, הכל אפשר, אבל הפורום לדעתי, מיועד להתכתבות בין אדם לחברו בלבד. זו דעתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2012 18:06 |
|
| |
אונלי, את תחליטי אם זה בסדר מבחינת ה' שיפנו אליו בצורה הזו או לא??? צורת ההתבטאות הזו של כעין דו שיח עם ה' זה סוג של שיתוף. ולמה לא לאפשר את זה? למה צריך להגביל אנשים בכל מקום?? המציאות מספיק מגבילה, למה אתם צריכים להוסיף?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2012 18:07 |
|
| |
אני חושבת שבודדים הבינו את כוונתי באשכול.. היטיבה לעשות זאת אונלי וואן דיי.
לא אמרתי לא לפרוק, בואו ותפרקו ותקבלו חיבוקים ממי שרוצה, אבל למה לפתוח אשכול תפילה כאן ודרכו לקבל עידוד?? רע לך? אז תגידי! למה את/ה הופכ/ת אותנו להקב"ה? ואם אנחנו לא כאלו, אז למה זה ממוען אלינו??
אותי לימדו להתסכל במען לפני שאני פותחת מעטפה כדי לבדוק אם זה שייך לי ולא לפגוע בפרטיות של מישהו אחר, אז למה אתם מפנים את בקשותיכם להשי"ת דרך הפורום???
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2012 18:10 |
|
| |
תגידי, שיר, את תתחתני בע"ה ותכתבי לבעלך מכתב אוהב (אפרופו פתקים על המקרר..) את תעלי את תוכן המכתב בפורום כלשהו??
למה אנחנו שוכחים שהקשר שלנו עם הקב"ה הוא יקר ומיוחד לעין שיעור??
מה שיקר שומרים בכספת.
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2012 18:35 |
|
| |
ואת תחליטי לכולנו מה יקר לנו ומה לא???
את מבינה שהקשר עם הקב"ה הוא מוחצן יותר מקשר זוגי (מציאות). אז אוקי, לניק מסויים בא לפרסם את שיחותיו עם ה', תסתמי לו ת'פה ותגידי לו אל תפרסם??? לא מדובר בתוכן לא ראוי, פוגעני או משו אחר.. אגב, גם מכתבי אהבה לבעל תוכלי למצאו לאלפים ברשת.
בסה"כ מדובר בדבר שלטעמך זו החצנה...
אח"כ תבכו שיש לכן חברה מלאת מוסכמות ומגבלות. בדיוק אתם יוצרים את זה. מספיק להתאים את החברה אלינו, מספיק עם החדירה לפרטיות.. למה שלא תאמרי לעצמך מה שלא מתאים לי אני לא קוראת בלי כל הרעש והצלצולים האלה?!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2012 18:45 |
|
| |
פוו
התחברתי למילותייך.
יישר כח!!
כל מילה- פנינה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2012 19:52 |
|
| |
אם לענות ספציפית לעניין, אז פוו, אני תמהה עליך.. דיברנו כבר על זה שאנשים רומזים בהתנהגויותיהם,..
מותר לנו גם להבין את השני ולתת עידוד בלי שהוא יבקש את זה ככה בגלוי.
לגבי השיחות עם הקב"ה היה פה כבר אשכול על זה (של סים) היה בו דיון בעניין, גם פה, אני חושבת שכל אחד ודרכו..
|
|
|
|
|