בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

הופעה לעומת דיסק DVD

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/1/2015 14:26 לינק ישיר 

שריונה כתב:
אני מאד אוהבת את 'מיאמי' וחלילה לא רוצה שיובן ממה שאני כותבת כאן שיש לי משהו נגדם. [עובדה שאני כאן בפורום ונהנית עד הגג]
לא יכולה לפרט.. וזה מובן.. אבל בהופעה שהייתי היה ''שמח''. היו קטעים.וזה כמובן לא בגלל מיאמי כי פרחחים יש בכל מקום. אבל למה שאתה ירחמיאל, כמשל, תעורר אותם בהופעה שלך?
ואידי, מה קשור לכאן עניין של '' הדרת נשים''? לא הבנתי.  בעיקרון גם אני נגד הדרת נשים ויותר ממך אידי. ובכל זאת לא אשב בחתונה מעורבת בשם : ''לא תדורו אותי''. 
בעניין ההופעה- החלטתי להדיר עצמי אף אחד לא יכול להדיר אותי. כי יש דברים שאתה כמתבונן מן הצד שם לב שזה לא מתאים. 

והפרחחים האלה יכולים לשבת גם בחצר ביהכ"נ בשבת.

בגלל זה לא תלכי לביהכ"נ?

וגם באוטובוס יכולים להיות פרחחים.

בגלל זה לא תסעי באוטובוס? (ובבקשה לא לענות על זה "אוטובוס מהדרין", כי בלי להיכנס לויכוח אם זה טוב או לא - לא לכל או בכל מקום יש דבר כזה.)

אין מה לעשות. מי שרוצה להתפרחח יעשה/תעשה את זה בכל מקום.

הפתרון הוא בחינוך.

לא אילוף!

חינוך. פנימי. לערכים.

אילוף, כמו למשל הפרדת-יתר כפויה - לעולם לא יצליח. כי כמו שאמרנו, אם זה לא בא מערכים פנימיים - אפשר להתפרחח בכל מקום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2015 14:27 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
למשל בהופעה בתשרי היה חלק מעורב-משפחות וכו והיה למעלה מקומות נפרדים,שם ישבנו.
את האמת זה היה די מבאס כי זה ממש רחוק..

נשלח מהאנדרואיד שלי

בד"כ זה ככה.

גם כשיש רק שני איזורים (בלי משפחות) - את הנשים דוחפים למעלה.

כן, יש לזה אלף תירוצים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2015 00:37 לינק ישיר 

טוב חברה נסחפתם לדיון אחר אם כי אמנם מרתק.
אז אסחף אתכם קצת יחד ואח''ז אענה על השאלה של האשכול.
אני אישית חושב כמו שכתבו פה שיהי' 3 אזורים גברים, מעורב, ונשים. אני אשמח לשבת אם אשתי בהופעה ולא לבד.זה חלק מהחוויה וזה גם לצאת עם האשה לסוג של חוויה יחד. בפרט שאני רוצה שהיא תאהב גם את מיאמי.
בקשר לשאלה של האשכול הזה. אין ספק שמבחינת איכות ומבחינת עומק דיוקים וכדו' זה בDVD אבל אין דומה שמיעה לראיה זה יכול להתפרש אולי גם שמיעה כראיה בDVD  זה לא אמיתי זה לא מרגש וזה לא זה בקיצור כמו בהופעה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2015 23:42 לינק ישיר 

טוב, מאז פתחתי את האשכול הספקתי להיות בהופעה הראשונה בחיי, ובמחשבה לאחור, אני עדיין מעדיפה דיוידי על פני הופעה.

נכון, יש משהו מיוחד בהופעה- ההתרגשות, צפיית הבכורה, ההופעה החיה, אבל לא נשאר מזה הרבה.
בדיוידי לעומת זאת אפשר לחפור שוב ושוב, הסרט בטיכות מצויינת וכך גם פס הקול, ואפשר ביתר קלות לזהות פרחים ולהינות מסיטואציות קטנות ומעניינות שקולטים...

עוד מעלה, אפשר לשבת כל המשפחה ולראות יחד...
בהופעה דאז ישבתי בחלק הנפרד של האולם, אבל הוא היה כל כך אחורי ומרוחק... חבל שהנורמה היא כזו שהופעות הן מעורבות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/3/2015 00:28 לינק ישיר 

נשארת באותה הדעה רק שהפעם כמובן דעתך עם יסודות לאחר שהיית בשני המצבים. נשאל אותך שאלה אחרת: "אילו יצוייר"(זוכרת מהשיעורים בחסידות?:-)) שהיתה הופעה של פרחי מיאמי רק לנשים ובנות, עדיין תשארי בדעתך? בכל זאת בהופעה יש אווירה ובDVD בא נגדיר שבמקרה הטוב יש פחות.(ואגב הסאונד שעליו כתבת בתחילת האשכול, בהופעה שבה היית היה מצויין, לא?) ואני לא חושב שכ"כ מהר תשכחי את ההופעה הראשונה שבה היית משום ש: 1. זו היתה הופעה ראשונה בכלל. 2. לאחר "הדש"ים" שהשגת את ומיאמוש אחרי הפרחים, וראית אותם בגודל טבעי:-) בכל זאת... 3. אוהדת כמוך לא תסלח לעצמה אם היא תשכח:-).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2015 00:56 לינק ישיר 

לדעתי השאלה היא כזאת:
אם יש לי אפשרות לבחור בין הופעה מסויימת לדיוידי שלה, במה הייתי בוחרת?
אני הייתי בוחרת בדיוידי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/3/2015 00:57 לינק ישיר 

וברור שההופעה הייתה חוייה שלא תישכח. אבל החוויה היא כללית והזיכרון לא יורד לפרטים...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/3/2015 08:19 לינק ישיר 

משמע מדברייך שאת מעדיפה את הזכרון של הפרטים יותר מהזכרון הכללי... אני לא חושב שלזה התכוונת לכך.

תוקן על ידי netson ב- 06/03/2015 08:22:23

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2015 12:26 לינק ישיר 

אם היו לי רק את שתי הברירות- כן.
כי זיכרון כללי זה משהו שלא ניתן לחוות אותו שוב.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/3/2015 22:20 לינק ישיר 

גם וגם..
לכל אחד את היתרונות שלו אין מה לומר

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > הופעה לעומת דיסק DVD
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.