|
|
| נשלח ב-2/1/2013 16:16 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  |
אוקי ממשכורת טובה שלך+מלגת כולל +כמה שקלים שעושה בערב... תוכלי מקסימום לחסוך להוצ' חתונה של הילדים(80אלף/50אלף לפחות.לילד.)...לא לדירה!
|
|
גברת מרגיזה,
אני לא אפרט לך את הלך חיי וחיי אלו שאני מכירה שחיים הרבה יותר טוב ממה שאת חושבת.
מבחינתי מיציתי את הדיון המטופש הזה.
הקב"ה דואג לכל.
וכמו שהוא דואג לי. הוא ידאג גם לזרע זרעי עד עולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2013 18:42 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | אוקי ממשכורת טובה שלך+מלגת כולל +כמה שקלים שעושה בערב... תוכלי מקסימום לחסוך להוצ' חתונה של הילדים(80אלף/50אלף לפחות.לילד.)...לא לדירה!
|
|
אם תלכו לאכול ארוחות במסעדות מינימום אחת ליום קולנוע/הצגה/הופעה כל יומיים מגורים באיזה ביג טוואר שני רכבים + אופנוע ואת תהיי מורה והוא אברך כולל, אז באמת תצליחו לחסוך מקסימום להוצ' החתונה אבל נו ב'מת חייכנית, איפה את חיה? את רואה רק ברדיוס של א.ר.ב.ע אמות סביבך ס'תכלי קצת מעבר לאופק! ותפסיקי לכתוב דברים חסרי שחר... אני רואה משפחות של אברכים לתפארת, בלי עזרת ההורים בקניית דירה. כמובן שיש ויש אבל אפשר ככה ואפשר גם אחרת! הכל תלוי במידת האמונה, כח הרצון ובחוזק השאיפה!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2013 01:59 |
|
| |
המאמרים מופיעים בעיתון,(משפחה, נראה לי) אולי אשכתב אותם או אסרוק..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2013 11:20 |
|
| |
בס"ד נו רק ליוניקו יש קצת חשיבה לוגית...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2013 11:23 |
|
| |
| tootii2 כתב: |  | בס"ד ה' דואג ויש אמונה אך לכם אין אמונה...לכן מבקשים שההורים יקנו דירה....ויתנו ביטוח לחיי תורה....
מי זה לכם??? אה??? מי??
לך יש אמונה??
מה את מכלילה??
|
|
לכם= הבחורים הלמדנים והוריהם שמבקשים דירה.... והבחורות שמשתפות פעולה במקום לזרוק אותם מהמדרגות ,רק בגלל שכתוב בהלכה שהנושא אישה על תנאי כספי יצאו לו ילדים לא ישרים וכו'....
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2013 13:17 |
|
| |
בס"ד אגב,תותי למה דברי כ"כ מעצבנים אותך?אדם שמאמין בצדקת דרכו לא מתעצבן מדעה אחרת...
אלא אם כן הוא בעצמו מפקפק בדעותיו....אדרבה תגלי לי איך חוסכים עבור דירה ל12ילדים בדורנו...
יודעת מה נניח שמתוכם יהיה רק6בנות...איך עושים 6דירות,במקום הכי זול,שז"א600,000כפול6
וביחד עם זה גם לשלם עבור סמינרים/ת"ת/טיולים/אוכל/חשמל/גז/טלפון/טיולים/בר מצווה/ברית/טיפולי שיניים (ואולי גם הוצ' שכירות ואח"כ קניית דירה עבורכם..אם לא זכית בדירה מראש)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2013 13:18 |
|
| |
בס"ד אה ושכחתי...חוץ מ600,000תצטרכי לשלם הוצ' חתונה מינמליות 50,000כפול 12ילדים=600,000ש"ח.
אם אביך לא רוטשילד,עדיף שאל תדמייני שאת יכולה לעשות את זה.
|
|
|
|
|