|
|
| נשלח ב-3/1/2013 12:41 |
|
| |
| מתמזגת כתב: |  | למה כדאי להיות גבר ?
1. כי גבר לא צריך להתלבט הרבה כשהוא קונה משהו. ובדר"כ לוקח לו מעט זמן לקנות לעצמו בגדים . וגם אין הרבה חנויות לגברים.
2. גבר לא מתלבט מה ללבוש בבוקר. רובם לובשים את אותם הבגדים :) חחחחח
3. גבר מתחתן עם המין היפה . אשה מתחתנת עם המין הפחות יפה ומשלימה עם זה. |
|
לגבי מס' 3 לא נתוכח מי המין היפה, כמו שלא נתווכח מי המין החכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2013 12:42 |
|
| |
בינה יתרה ניתנה לאישה... 
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2013 12:45 |
|
| |
כבר פירשו המפרשים, שהבינה מיותרת אצל האשה כי היא לא יודעת איך להשתמש בזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2013 13:00 |
|
| |
תגידו, מה הנחיתות הזו?? רק מי שלא שווה, צריך להיות כל הזמן בעמדת הוכחה.. תרגענה, בנות, הכל טוב והחיים יפים. כל מין צריך את המין השני כי ככה נבראנו ע"י יוצר הכח ולכל מין יש תכונות שאין למין השני ע"מ ליצור השלמה. כל אחד טוב במה שיש לו. בחיי, אני מרגישה כמו בגנון.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2013 13:02 |
|
| |
בכל מבוגר יש ילד קטן.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2013 13:22 |
|
| |
| טיע כתב: |  | 3. גבר מתחתן עם המין היפה . אשה מתחתנת עם המין הפחות יפה ומשלימה עם זה.
משלימה? להיפך! היא עצמה בוחרת את זה!! |
|
כי אין ברירה אחרת(=
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2013 15:39 |
|
| |
| פווווווווו כתב: |  | תגידו, מה הנחיתות הזו?? רק מי שלא שווה, צריך להיות כל הזמן בעמדת הוכחה.. תרגענה, בנות, הכל טוב והחיים יפים. כל מין צריך את המין השני כי ככה נבראנו ע"י יוצר הכח ולכל מין יש תכונות שאין למין השני ע"מ ליצור השלמה. כל אחד טוב במה שיש לו. בחיי, אני מרגישה כמו בגנון.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
wtf
|
|
| נשלח ב-3/1/2013 23:23 |
|
| |
| יוניקו1 כתב: |  | פווווו צודקת בכל מילה תתבגרו!!! וטיע בינה זה להבין דבר מתוך דבר בינה יתירה זה להבין דבר משום דבר |
|
סוג של משפט פייסבוק....... ללא טעם וללא ריח.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2013 00:01 |
|
| |
עוד מישו רוצה להגיד למישו להתבגר? או להשתנות, או להפסיק לדבר, או להפסיק לנשום?
זו הבמה...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2013 00:03 |
|
| |
חכי חכי.... גם זה עוד בוא יבוא!!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2013 01:35 |
|
| |
| בלגניסטית1 כתב: |  | | פווווווווו כתב: |  | תגידו, מה הנחיתות הזו?? רק מי שלא שווה, צריך להיות כל הזמן בעמדת הוכחה.. תרגענה, בנות, הכל טוב והחיים יפים. כל מין צריך את המין השני כי ככה נבראנו ע"י יוצר הכח ולכל מין יש תכונות שאין למין השני ע"מ ליצור השלמה. כל אחד טוב במה שיש לו. בחיי, אני מרגישה כמו בגנון.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
wtf_________________ אם שמן זית עשוי מזית...ושמן תירס עשוי מתירס...אז ממה עשוי שמן תינוקות? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2013 21:14 |
|
| |
| יוניקו1 כתב: |  | | תותי המשפט נוצר בבית המדרש ומשם ה"חיצונים" לקחו אותו |
|
כל המשפט?????
כי אם כן, איך תסביר את 'נשמה יתירה'??