פנחס הומינר: אני דואג לאינטרס הדיגלאי יותר מלאגודת ישראל
נשלח ב-10/1/2013 15:50
בכינוס מצומצם שנערך השבוע ביום שלישי לפני פתיחת המטה המרכזי של יהדות התורה אגודת ישראל לשאלת עוזרו של ח"כ מוזס למה פנחס הומינר לא מקיים את הרוטציה שהתחייב לדגל התורה בחירות למועצה
נשלח ב-10/1/2013 15:51
ענה חבר המועצה פנחס הומינר אני דואג לציבור של דגל התורה יותר מכל נציג אחר שהיה לפני והוא הביא כמה וכמה דוגמאות לכך ש הוא באמת יותר דואד לציבור בני התורה ברחובות וטען בשביל מה לתת להם רוטציה שאני התחייבתי? אם אני דואג להם יותר טוב?
נשלח ב-10/1/2013 15:54
ואז העיר מאיר פורוש שהוא מבין את הטענות אך יהיה קשה לנפק הסברים לציבור הליטאי מדוע הוא לא קיים את הרוטציה טען הומינר שהחסידות שלו מונה כ750 קולות לפחות ואילו הציבור הליטאי מונה כ650 קולות בלבד ולכן הוא דואג להם יותר מאיר פורוש טען שרוטציה היא רוטציה וחייבים לקיים אותה עד כאן מה ששמעתי לא רוצה לפרש הלאה כי אני לא יודע
נשלח ב-10/1/2013 16:00
את שופכת פה ממש מידע פינמי כאילו וישבת שם בחדר אומנם ניכירים דברי אמת אבל את העוקץ של השיחה פיספסת מה הם הדברים שהומינר עשה למען הציבור הליטאי?????????? ! לא ביקשתי שיגיד יותר מה הוא עשה רק שיגיד מה הוא עשה גרם אחד ולהשתדל שיהיה משהו לאחרונה שנזכור כולנו
נשלח ב-10/1/2013 23:46
לדעתי האישית. פנחס הומניר איש יקר וחביב. ופעול רבות למען..... אך יש עיניים חרדים אשכנזים בעיר שהם בודאי.שבודאי הצביעו לך הן מאגודת ישראל והן מדגל התורה. למה אנחנו לא רואים אותו משתתף. באירועים האלה או לפחות נלחם בשבילם.??
נשלח ב-11/1/2013 10:56
למה 750 קולות? בבחירות הקודמות הם טענו שיש להם 2000 קולות, שהרי כל מי שאי פעם התייעץ עם כ"ק האדמו"ר הרי יצביע לנציג שלו... בעצם הפלו אותם לרעה שהרי הם הביאו את רוב המצביעים של שס"ג ובסוף ש"ס לקחה 2 נציגים והם רק 1...
נשלח ב-11/1/2013 13:14
פנחס הומינר הוא עסקן ראוי שעושה הרבה למען הציבור. וראוי שיקבל את הערכתו על כך.
כל שאר העניינים לגבי הרוטציה אני מאמין שיש גם להומינר טענות.
ככה שיש שני צדדים למטבע...
נשלח ב-11/1/2013 13:18
אם הוא לא מקיים את הרוטציה הוא לא שווה כלום ועדיף שיעוף שעה אחת קודם ולא ישחיר את פני כל העסקנים .
שילמד מפרוש לכבד הסכם ככתבו וכלשונו ללא שום התחכמויות .
נשלח ב-11/1/2013 13:24
עוד מעט יש בחירות . ונראה אם דגל על אף אי קיום הרוטציה יילכו עם הומינר....או שיחזרו על הטעויות שלהם....
נשלח ב-11/1/2013 13:46
נציג דגל הקודם בעירייה, קיים את הרוטציה?
נשלח ב-11/1/2013 14:17
נקווה שלא יחזרו על הטעויות שלהם ויקבלו סוף סוף שכל ללכת לבד.
נשלח ב-11/1/2013 15:10
קלעתי לידעתי. אכן נציג דגל קיים את הרוטציה הקודמת אפילו לפני הזמן. הוא פינה את מקומו לאחד שבחסידות מעדיפים לשכוח שהוא היה הנציג שלה
נשלח ב-11/1/2013 15:39
כנראה שנוח לאנשי דגל לשכוח שנציג דגל שטאובר לא התפטר לטובת נציג אגודה שטרן בקדנציה אחת לפני האחרונה אז למעשה זה 1*1
נשלח ב-12/1/2013 18:13
טעות חבניק יקר וחביב. מר שטרן ברח העיר עקב דברים שאיני רוצה להעלות על הכתב ולשטאובר לא היה עם מי לעשות רוטציה.
ידוע ששטאובר רצה לברוח מהתפקיד. רק אם תספר לו איפה מר שטרן היקר מתחבא... וד"ל
נשלח ב-12/1/2013 22:02
מראהעצמי כתב:
טעות חבניק יקר וחביב. מר שטרן ברח העיר עקב דברים שאיני רוצה להעלות על הכתב ולשטאובר לא היה עם מי לעשות רוטציה. ידוע ששטאובר רצה לברוח מהתפקיד. רק אם תספר לו איפה מר שטרן היקר מתחבא... וד"ל
אתה מוזמן לעשות שיעורי בית, אריה שטאובר לא קיים את הרוטציה לשטרן כפי אשר התחייב מההסכם ולא בגלל שקרעטשניף התלפגו בהצבעה כמו שהליטאים עשו בבחירות האחרונות, התירוץ של 'דגל' היה ששטאובר נציג מעולה וחבל שיעזוב את העשייה באמצע קדנציה.
חה"כ גפני נתן אז לקרעטשניף את מילתו על ה"פיצוי" שאלו יקבלו מ'דגל' על הוויתור "למען השלום" תוך שהוא מטעים כי הוא אישית נוטל את הערבות לכך.