| נשלח ב-14/1/2013 20:56 |
|
| |
פורום פרחי מיאמי: ציפיות מול מציאות
אוקי... הניסיון הקודם שלי לא צלח, ננסה משהו חדש:
ספרו איך הגעתם לפורום, מה חיפשתם בו ואיך המציאות לעומת הציפיות.
סוג של סקר כזה... נראה לי שזה יהיה יעיל למנהלים שלנו
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2013 21:34 |
|
| |
טוב, אני יתחיל...
אז ככה: בתקופה שהתחלתי יותר להתעניין במיאמי, בערך אחרי שקנינו לבית את יבא ובעקבותיו את כל חמשת הראשונים, החלטתי לבדור מה יש לראביי גוגל לספר לי על פרחי מיאמי, ואז מצאתי את הפורום.
חיפשתי למצוא בפורום בעיקר תמונות של הסולנים, שמות שלהם וסרטונים.
בהתחלה כשהכל היה ממש חדש נהנתי מאד מכמות התמונות, ועם הזמן נכנסתי מדי פעם להתעדכן. העניין של התמונות לא מתעדכן פה כזה מהר (נקודה למחשבה, אידי עידודודו ועוד מנהלים). אבל בהמשך התחלתי לקרוא את המלל והדיונים שהולכים פה וממש אהבתי!
עדיין חסר לי הקטע של התמונות, אשמח אם יעלו פה יותר. לכן התחלתי גם להשתתף יותר............. אני רוצה את הסיסמא למייל! סתם אידי, אל תקחי את זה קשה, אני אחכ בסבלנות אם צריך:)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2013 19:42 |
|
| |
אסתרק - תודה על המשוב! (אגב, נתת לי פה רעיון לעוד פרוייקט נחמד... פרטים לאחר גיבוש העסק ) אמנם רעיון האשכול מאוד דומה ליום הולדת הוא זמן של חשבון נפש, אבל לא בדיוק אותו דבר, אז נמשיך כאן :)
| אסתרק כתב: |  | טוב, אני יתחיל...
אז ככה: בתקופה שהתחלתי יותר להתעניין במיאמי, בערך אחרי שקנינו לבית את יבא ובעקבותיו את כל חמשת הראשונים, החלטתי לבדור מה יש לראביי גוגל לספר לי על פרחי מיאמי, ואז מצאתי את הפורום.
חיפשתי למצוא בפורום בעיקר תמונות של הסולנים, שמות שלהם וסרטונים.
טוב שאת אומרת, ניקח לתשומת ליבנו. אם התכוונת לסגנון אינדקס הסולנים - העניין בהתפתחותו גם בפרוייקט הוויקי שלנו. (חברים, אפשר לתרום, כאמור... לכל ערך יש ערך! :))
בהתחלה כשהכל היה ממש חדש נהנתי מאד מכמות התמונות, ועם הזמן נכנסתי מדי פעם להתעדכן. העניין של התמונות לא מתעדכן פה כזה מהר (נקודה למחשבה, אידי עידודודו ועוד מנהלים). אבל בהמשך התחלתי לקרוא את המלל והדיונים שהולכים פה וממש אהבתי!
שמחה שהתחברת! זאת אכן המטרה - לדון ולהחליף רעיונות בנושא שמעניין אותנו - פרחי מיאמי :)
עדיין חסר לי הקטע של התמונות, אשמח אם יעלו פה יותר. לכן התחלתי גם להשתתף יותר............. אני רוצה את הסיסמא למייל! סתם אידי, אל תקחי את זה קשה, אני אחכ בסבלנות אם צריך:)
אחרי מה שאת אומרת, עושה רושם שלמייל יש עוד יתרון (חוץ משמירת הפרטיות של הפרחים) - עידוד חברים להשתתף!  בהחלט יש מה לשמוע ממך, אנחנו נהנים... והסיסמה תגיע בזמנה בעז"ה! :)
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|