| נשלח ב-15/1/2013 11:12 |
|
| |
חוזר חלילה - תנו לי עצה...
לפני כמה שנים נפגשתי עם בחור מצויין, כלבבי והיתה פגישה נחמדה מאד. אני רציתי להמשיך והוא לא.
אחרי שנתיים, שדכנית אחרת, ניסתה להחזיר את זה ושנינו הסכמנו.. נפגשנו פעם אחת נוספת וזהו..
היה חבל לי שזה לא המשיך, למרות שאני יודעת שהכל משמים, אבל די חיבבתי אותו והיה על מה לדבר.. הוא משום מה לא רצה ולא אמר את סיבתו..
בחודשיים האחרונים, יש שדכן שרוצה לנסעות להחזיר את ההצעה וביקש ממני רשות לדבר איתו.
אני מתלבטת.
מצד אחד, הייתי רוצה לצאת אתו שוב, כי הוא באמת היה בסדר ומצאתי בו הרבה הרבה דברים שרציתי.
מצד שני, אני כבר מפחדת ששוב הסיפור יחזור על עצמו, ניפגש ושוב הוא יגיד לא ואין לי כבר כח לאכזבות חוזרות ונישנות...
מה הייתם עושים במקומי???
נ.ב. יצא לי, לא מזמן לשוחח עליו עם חבר שלו שמכיר אותי ואותו חבר אמר לי, שלבחור הזה יש איזשהו קטע, שהוא לא החלטי וכל פעם נפגש עם בחורות ושום דבר לא מתקדם אצלו..
תוקן על ידי אסיק_good ב- 15/01/2013 20:47:15
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2013 11:19 |
|
| |
האמת, סיטואציה לא נעימה. קשה להרגיש את הדחייה ועדיין לגבור על התחושה, להקטין את האגו ולגשת שוב. אבל מה, אני משערת (שיעור בלבד, אין לי מושג מה באמת הייתי עושה אם..) שהייתי נותנת לזה צ'אנס. אולי עכשיו זה הרגע? מה שכן, יכול להיות שהייתי אומרת לשדכן למסור שהפעם זה או כן או לא. סופי. לא משו שניתן לשינוי. אולי זה ייתן לו יותר אומץ להתקדם, אם יש פה משו. ובעיקר, יטלטל אותו לא לומר לא רק מתוך פחד וחשש.
בהצלחה!!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2013 11:30 |
|
| |
אחת, זה מה שגם אני חשבתי, אבל אחרי ששמעתי מחבר, שהוא לא רציני לחתונה, למרות שהוא כמעט בן 40 והוא הולך לפגישות, רק בגלל שההורים לוחצים אותו.. אז פה הדילמה, מצד אחד לא רוצה אכזבות חוזרות ומצד שני... רציתי אותו...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2013 11:33 |
|
| |
אהה.. זה נכון. אני מכירה אחד כזה...
יש כאלו שצריכים ניעור רציני כדי לקחת על עצמם את האחריות להתחתן. אבל, במקרה הזה, אם מבחינתו אין סיכוי לשידוך, לא הייתי ניגשת, נראה לי.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2013 11:33 |
|
| |
הייתי ממליץ לך לוותר
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2013 11:38 |
|
| |
יש לחוש לדבריו של החבר,אנשים לא יציבים הם בעתיים.ומי יודע איך יתנהגו אחר הנישואין.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2013 11:40 |
|
| |
זה מה שאמרו לי כבר הרבה אנשים, בחורים שלא יציבים לפני נישואין, מי יודע מה יהיה אח"כ. לצערי, אני שומעת על כך הרבה לאחרונה, על בחורים מבוגרים שלא יציבים בדעותיהם.. וזה מסתכל..... :(
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2013 11:44 |
|
| |
*מתסכל..
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2013 12:01 |
|
| |
לא ממליצה. הוא ראה אותך כבר פעמיים והחליט (או שלא..) שזה לא רלוונטי. אם הוא ירצה הוא כבר ידע מה לעשות. ואני גם דוגלת בזה שלא צריך לרדוף אחרי בחור, הוא צריך לרדוף אחרייך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2013 12:05 |
|
| |
לצערנו כמות הגרושין כיום לא מאפשר לקחת סיכונים. כל הנסיונות לדחוק את השעה הראו שהיפך מזה קרה.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2013 12:06 |
|
| |
פוו, אני בדיוק באותה שיטה, מעולם לא רדפתי אחרי בחורים וכשאמרתי את זה לשדכנים, אז הם טענו שאני מחזיקה מעצמי.. אבל עדיין חושבת שאני שווה שירדפו אחרי.. רק בגלל הגיל המתבגר שלי, ההיצע הולך וקטן..
הקטע הוא, שאני כבר לא עונה לטלפונים של השדכן הזה, כי כבר אמרתי לו שאני לא בטוחה שאני רוצה להחזיר את זה והוא בשלו, ממשיך לנדנד ולנדנד בטלפונים..
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2013 12:18 |
|
| |
למה נראה לך שאם תגידי שהפעם זה סופי הוא יתפוס את עצמו בידיים? אם כבר הפוך, הוא יאמר "היא חזרה פעמיים ושלוש, בא נמשוך אותה עד שאהיה החלטי..."
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2013 12:23 |
|
| |
אדם, זו הבעיה של כל הבחורים המבוגרים.. אתה יודע כמה שדכנים אמרו לי את זה? הם מושכים ומושכים ולא מגיעים להחלטה.. וככה הבחורות מתאכזבות שוב ושוב.. :(
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2013 12:26 |
|
| |
ככלל: גברים זה עם פחדן, שפן וקשה החלטה. אל תתלי בשום גבר תקווה, אחרת את סתם תתאכזבי..
ולשאלתך: הייתי ממליצה לנסות מחדש. אם לא יועיל גם לא יזיק.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2013 12:28 |
|
| |
טיע, שאני אכתוב לך את דעתי על הגברים??... :)
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2013 12:33 |
|
| |
מצד שני הגברים הם אלה שלוקחים אחריות, אם תלכו לגבר ותבטיחו לו שתיתנו לו הכל ותפרנסו אותו ותשלמו בפגישות וכו' לא נראה לי שיתנגד.. :)
נראה לי את וטיע זוג משמים... P=
|
|
|
|
|