בית פורומים א חרדים ספרדים

כל הסודות הכמוסים ביותר - כנסו ולא תאמינו!!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/1/2013 19:46 לינק ישיר 
כל הסודות הכמוסים ביותר - כנסו ולא תאמינו!!!!

כמו בהרצאה ברמת בית שמש כך היה ביום א', בראשון לציון.

את הערב תרמה אשה לרפואת מישהו. אמנון התחיל בדברי תורה כמה דקות, שלא קשורים לפרשה ולא כלום אלא הכנה ברורה להמשיך משם לקישור ישיר אליו, לרדיפה נגדו ולמצע הבחירות שלו, כפי שהוא עושה בכל ההרצאות האחרונות.

כבר באמצע תעמולת הבחירות שלו התחילה האשה לצעוק שהיא תרמה לערב של דברי תורה, לא של תעמולת בחירות. אמנון יצחק בירך את החולה שהערב יהיה לזכותה וכל מיני ברכות. הקהל ניסה להשתיק אותה, אבל היא בשלה: "זה לא בסדר! תרמתי לדברי תורה! אמרו שזה יהיה שיעור תורה, לא כנס בחירות!".

וכאן בא הגועל נפש האמיתי: הוא התחיל למרוח אותה, שכל מה שהוא אומר עכשיו - זה דברי תורה! כי ללמוד תורה זה לא רק לשמוע סתם, אלא לשמוע על מנת לקיים. ומה זה לקיים? זה... האמת קשה לי לכתוב את ההמשך, כי זה די מופרע ואני באמת לא מצליח לעקוב, אבל איכשהו זה היה שמה שהוא מדבר שם על לחם בשקל ודירה בשלושים אלף, וקרקעות הקיבוצים וביטול המע"מ וביטח רפואי בעשרים שקלים - זה בעצם חסד, ולכן זה תורה, ולכן זה דברי תורה כל מה שהוא מדבר על הבחירות.

האיש מרחן ידוע, ואף פעם לא עונה תשובה הוגנת למה שהוא נשאל. אבל הפעם זה הרתיח אותי. אשה - אולי קשת יום - תרמה את כספה לערב של דברי תורה, הובטח לה שיעור תורני לזכות רפואת מישהו יקר לה, ומה היא קיבלה במקום? מה מימנו בכספה? - תעמולה על לחם בשקל וקרקעות הקיבוצים + התבכיינות ארוכה על "עושים לי, רודפים אותי, מרביצים לי, המכתב מזוייף".

בסוף ה"הרצאה" = כנס הבחירות, זה חזר על עצמו ביתר שאת. האשה ממש צעקה שוב ושוב: "זה לא בסדר! באנו לשיעור תורה! חיכינו חמש שעות! לדברי תורה. לא לכנס בחירות. איפה הדברי תורה שהובטחו, שעבורם תרמתי, שאותם רציתי לרפואת פלוני?". ואמנון יצחק, כדרכו, צועק במיקרופון ומהסה אותה בכוח: "לא שמעת מה הסברתי?! כבר עניתי לך מקודם! כבר עשיתי מי שברך! לעשות עוד פעם? לעשות עוד פעם?! ל ע ש ו ת ע ו ד פ ע ם ?!!!".

וככה זה נגמר. הוא התעלם ממנה, בעזות מצח, ביהירות, בשאננות של פריץ, סיים בכמה ברכות לא מחייבות לקהל תוך שהוא מתארגן לצאת, ושלום. הלך.

לא יודע. עבורי זה היה הקש ששבר את גב הגמל. את הכל עוד אפשר להסביר, לתרץ, את העבר ואת ההווה. אבל זה?!

מתוך דבריו של המגיב באתר אחר

תוקן על ידי a2618a ב- 15/01/2013 19:51:40

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > כל הסודות הכמוסים ביותר - כנסו ולא תאמינו!!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext