|
|
| נשלח ב-18/1/2013 15:31 |
|
| |
| אחת_שתים כתב: |  | | בחור אחד: " אני מחפש בחורה יפה. כן! חשוב לי שאשתי תהיה יפה!" |
|
זה לא פעם ולא פעמיים שמעתי. יש גם את הגירסה המתקדמת: אני רוצה שאישתי תהיה יפה, שאלך ברחוב ולא אסתכל על נשים אחרות.. בעע.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2013 15:34 |
|
| |
אם לגיטימי לבחורה לברר כמה הבחור "בן תיירע" גם לנו מותר לברר כמה הבחורה באמת "יפה"... 
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2013 19:10 |
|
| |
אף אחד לא אמר שלא אבל: 1. תהיו גם אתם יפים מספיק כדי לברור לכם את החתיכה של הכיתה (נמנעתי ממילה בוטה יותר). 2. תהיו קצת טאקטים, קצת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2013 19:19 |
|
| |
1. נאמר "אין אשה אלא ליופי", אבל לא שמעתי אימרה מקבילה על גבר.. (וחוצמזה שאפאחד לא מכריח אתכן)
2. אתן שואלות ישירות "אה, אז אתה לא לומד כל היום?" אז גם אנחנו שואלים ישירות "אה, אז את לא באמת רזה?"
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2013 19:22 |
|
| |
אני מעולם לא שאלתי בחור אם הוא לומד או לא, אם אתה נפגשת (?) עם בחורות חסרות טאקט זו כבר הבעיה שלך. ואם אתה לא רואה לבד אם הבחורה רזה או שמנה וצריך לשאול אותה ישירות זה כבר בעיה מאוד גדולה שלך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2013 21:33 |
|
| |
פו את רואה רק את הבחורים חסרי הטאקט אנו רואים את הבחורות חסרות הטאקט.
ד"א השבוע הורידה אותי בחורה שמחפשת בחור שלומד מקצוע על זה שיש לי פלאפון לא כשר.....
תוקן על ידי צדיקאלוקי ב- 19/01/2013 21:36:10
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2013 22:08 |
|
| |
.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי tootii2 ב- 19/01/2013 22:12:37
...רגע אחד את עולה מעלה מעלה ורגע אחר את צונחת בנפילה כואבת...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2013 23:06 |
|
| |
| צדיקאלוקי כתב: |  |
פו את רואה רק את הבחורים חסרי הטאקט אנו רואים את הבחורות חסרות הטאקט.
ד"א השבוע הורידה אותי בחורה שמחפשת בחור שלומד מקצוע על זה שיש לי פלאפון לא כשר.....
תוקן על ידי צדיקאלוקי ב- 19/01/2013 21:36:10 |
|
אני רואה אותם כאן בפורום :) חוצמזה, תסכים איתי שיש הרבה יותר גברים חסרי טאקט מאשר נשים, זה באופי שלכם הבוטות הזו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2013 02:24 |
|
| |
| only1day כתב: |  | איזה בחור טמבל, בפגישה שניה בפארק הלאומי הוא מספר לי שסובל מפסוריאזיס.. והרים את השרוול להראות לי את הסימנים שיש לו על היד.. והדגיש שזה לא גנטי וזה עובר.. אחרי 5 דקות, קמתי מהספסל, כמעט הלכתי להקיא ואמרתי בצורה הכי קרה ויבשה שאני צריכה ללכת וזזתי ממני לתחנת האוטובוס. האידיוט הלך אחרי.. הגיע לתחנה ולא התייחסתי.. כשהגיע האוטובוס עליתי מהר ותפסתי מקום ליד אשה כדי שלא יבוא לשבת לידי.. הוא התיישב מאחורה. אחהצ הוא מתקשר אלי וכמובן שלא עניתי והשאיר הודעה בתא קולי, מתי אני רוצה להפגש בפעם הבאה?.....
מספיק לכם???
אחרי כמה הודעות כאלו, התקשרתי לחברה שלי שהציעה את הרעיון המבריק הזה ואמרתי לה נחרצות שתסביר לטמבל, שאני לא ממשיכה, אם הוא לא הבין... |
|
אז הוא עשה משהו חסר טקט, זה אומר שאת צריכה לצאת מגדרך?!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2013 02:32 |
|
| |
| אריסה כתב: |  | בחור כתב לי שיר: פגישה שניה, " כתבתי שיר, ככה, סתם, בדרך לכאן כתבתי, רוצה לקרא?" חח...
תוקן על ידי אריסה ב- 18/01/2013 15:00:07 |
|
כנראה שיצאת עם זאב1
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2013 05:30 |
|
| |
פו ממש לא מסכים. זה נכון שגברים יותר ישירים אבל לומר שזה חוסר טאקט?....
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2013 09:08 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2013 09:54 |
|
| |
זה להגיד לבחורה, אני לא רוצה לפגוע בך על זה שאת מכוערת, אז אני רק יגיד לך שאני חייב בחורה ממש יפה, הרבה יותר ממה שאת מכירה.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2013 12:21 |
|
| |
בחור חוזר בתשובה: "את אוהבת לקרא?"
אני: "לא ממש.. רק כשממש משעמם לי, אבל זה לא קורה לעיתים קרובות, היות ואני חוזרת מאוחר מהעבודה, גמורה מעייפות ולפניי עוד המון מטלות לבצע, כך שהקריאה נגנזת לשעות יפות יותר.."
הבחור: "כשאת קוראת, אלו ספרים את אוהבת לקרא?"
אני: "ספרי רגש, דמעות והמון.."
הבחור: "אהה.. אני התכוונתי לספרים תורניים. מה עם חיזוק לנשמה? את חובבת משלי הבן איש חי או מסילת ישרים?"
אני בלב: "מה עוד???"
אני בפה: " אמרתי לך כבר שאין לי זמן בכלל לקרא!!! וכשיש לי זמן כזה, אני מעדיפה לפנק את נשמתי בספרות שאני באמת אוהבת, לגבי האוכל הרוחני, אל דאגה, בבית אבא שלי דואג לזה. כל שבת בסעודה נאמרים דברי תורה, הלכות שבת ועוד.."
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2013 12:28 |
|
| |
בחור בטלפון: מצטער מאד, אך לא אוכל להדרים עבור הפגישה מירושלים עד לבאר שבע.. דרך שאורכת 3 שעות (לא הגזים!!!) את יודעת, עולם התורה זקוק לי מאד ואם אסע עד לבאר שבע יוצא שהתורה מתבטלת במשך 3 שעות!!!
אני: "יודע מה? אני מוכנה לבוא לקראתך וליסוע עד אליך לירושלים ובתנאי: שכל הזכויות של לימוד התורה שאתה לומד בזמן הזה שהיית אמור ליסוע לב"ש יזקפו עבורי.."
הבחור: "אהה.. אאא.. את יודעת.. נשים בלאו הכי לוקוחות 50% מזכויות לימוד התורה של בעליהן.."
אני: "אני לא אישתך, ואני מוכנה להקריב בעבורך בתנאי שאת כל זכויות לימוד התורה תתרום בשבילי לא 50% אלא 100%!!"
הבחור: "הולך"
האם למד בסוף או לא? זה כבר חשבון שלו עם אלוקים, אני העיקר זכויות הוספתי לעצמי.. עשיתי עסקה שווה... :)
תוקן על ידי טיע ב- 20/01/2013 12:29:59
|
|
|
|
|