|
|
| נשלח ב-21/1/2013 13:51 |
|
| |
*תותי.
ברור שזה יפה ולא שיגרתי...
אנחנו רק מעלים את זה על נס...
מבדרים את עצמנו חח
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2013 13:54 |
|
| |
| צדיקאלוקי כתב: |  | פו את רואה רק את הבחורים חסרי הטאקט אנו רואים את הבחורות חסרות הטאקט.
ד"א השבוע הורידה אותי בחורה שמחפשת בחור שלומד מקצוע על זה שיש לי פלאפון לא כשר.....
תוקן על ידי צדיקאלוקי ב- 19/01/2013 21:36:10 |
|
היא רציונלית .ויראת שמיים! אני מקווה שלא ניסית "לחנך" אותה.
|
|
| נשלח ב-21/1/2013 13:55 |
|
| |
רציונלית ויראת שמים...
זה כמו מודרנית וצדיקה?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2013 13:56 |
|
| |
הגעתי (לפני למעלה מעשור) לפגישה ללא עניבה.(היא התלכלכה בדרך) ועברתי "שאלון סטיילינג מלא"-מאחת שאין לה מושג.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2013 14:01 |
|
| |
שירלי, אשכול זו נועד להעלות את אותם מיוחדים על נס, ולתת להם מקום של כבוד. ועל הדרך, בת שחוק על פני הקוראים.
אין פה משום זלזול/ פגיעה/.. באי מי.
ובבקשה, לא לנהל לכאן דיונים.. תודה!
ושוב תודה לכל מי שמגיב, כיף לקרוא... עושה שמח..
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2013 14:09 |
|
| |
בדיחה:
(אין לי מושג מה המקור שלה.... אבל פעם קיבלתי את זה במייל... אני מנסה לשחזר.)
ערב חורפי וגשום, בחור אחד כמה דק' לפני הפגישה עברה מכונית והשפריצה לו על המכנסיים בוץ. הבחור במהירות מתקשר למשפחה שיביאו לו מכנסיים נקיים בשקית שחורה.
החביא את השקית בתוך החליפה והמשיך להמתין לבחורה.
כזו הגיעה הוא אמר לה שהוא חייב לשירותים אבל לא היה משהו באיזו, אז היא הציעה לו שילכו לבית של סבתא שלה.
הבחור הסכים.
כשזה נכנס לשירותים חשב לעצמו מה יעשה עם המכנסיים המלוכלכים?!
ואז אמר לעצמו שיזרוק את המכנסיים דרך החלון ולמחרת יבוא לקחת אותם משם.
זה מה שעשה. זרק את המכנסיים, פתח את השקית....
חשכו עינייו!!
משם ביצבצה לו חולצה לבנה ובוהקת!!
אעאע...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2013 14:24 |
|
| |
בקיצר. לא ניסיתי לחנך אותה. אבל זה מוזר שלבחורה עם שאיפות כאלו זה מה שמפריע...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2013 14:54 |
|
| |
בס"ד הנה משהו טיפשי שאני אמרתי....כדי לסחוט מחמאה ... "מה אתה אומר על הבגד שבחרתי להשים??" הוא הסתכל עלי כאילו נפלתי מהירח(=
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2013 15:53 |
|
| |
למה אתה מסתכל על הרגלים שלי?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2013 12:12 |
|
| |
בס"ד חחחחח כן חשבתי לשאול את זה.... ואחד שהיה לו עיוות קטן בצד באף,רציתי לשאול מה קרה לו באף....אבל נזכרתי שזה ממש חוסר טאקט למרות שאני סקרנית ממה זה נהייה
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2013 12:37 |
|
| |
אם נפגשת עם חבר שלי, אז זה נהיה מנפילה מאופנים בילדותו.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2013 13:34 |
|
| |
בס"ד חחחחחחחחחחח חבר שלך חבדניק?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2013 15:13 |
|
| |
נפגשתי לפני כמה שנים עם בחור ישיבה, בבירורים עליו שמענו דברים מצויינים. פגישה ראשונה היתה מעולה ונקבעה פגישה שניה. בפגישה השניה, הבחור הרגיש מן סוג של 'פתיחות' ומספר לי שהוא נוטל פעם בשבוע כדור פסיכולוגי והוא מטופל אצל פסיכולוג מקצועי פעם בחודש והדגיש לי שהכדור זה סתם משהו מרגיע, שלא יקרה לו כלום אם לא יקח ומצד שני הוא חיי לקחת.. הוא גם הוסיף וסיפר לי מהי הטראומה שעבר בילדותו שגרמה לו לקחת את הכדור והטיפול הנ"ל עד עצם היום הזה. הקטע הזה שבר אותי מאד, כי הוא היה בחור מצויין מכל הבחינות, אבל הרגשתי שאני הולכת להפוך לעובדת סוציאלית עבורו.. הוא מאד רצה פגישה שלישית והיה לי קשה לסרב.. בפגישה השלישית, הוא שאל אותי אם לא מפריעה לי העובדה שהוא לוקח את הכדור.. לא יכלתי לשקר ואמרתי לו שקצת כן.. איכשהו מרחנו את אותה פגישה, אבל היא היתה האחרונה. הוא ניסה מאד להחזיר את השידוך, אבל ברור שלא הסכמתי. הפליטת פה שלו בפגישה השניה, היתה בשבילי ממש משמיים.. אבל אני מרחמת עליו מאד!! מה הייתן עושות במקומי?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2013 15:36 |
|
| |
בס"ד מה הכוונה עובדת סוציאלית שלו?יועצת צמודה את מתכוונת?או שהוא בנה את עצמו? זה שאלה קשה...כל אחת והוויתרוים שלה למען האהבה......
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2013 15:40 |
|
| |
חייכנית, התכוונתי שאם בפגישה שניה, הוא שפך את ליבו ואת הקשיים שעבר בילדותו והם לא היו מעטים ובאמת רחמתי עליו, הרגשתי שאני רק יכולה להפוך לעובדת סוציאלית ואצטרך לתמוך בו ריגשית גם בעתיד. ואל תחשבי, לא בקלות הורדתי את השידוך. נקרעתי מבפנים.
|
|
|
|
|