בית פורומים אשדוד החרדית רובע ז- ג

רבני הקריות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/1/2013 18:23 לינק ישיר 
רבני הקריות

האם אתם מרוצים ממה שנקרא רבני הקריות שמחליטים בכל נושא בעיר מבלי שהוסמכו לכך .

בוא נאמר שאני לא משתייך לאף אחד מהחסידויות שמיוצגות על ידי שלושת הרבנים למה אני אמור לשמוע בקולם ולקבל את החלטותיהם .

וחוץ מזה מי באמת שולט בגוף הכשרות הזה או בבית הדין שלהם האם אפשר לסמוך על המשגיחים שם ?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2013 04:20 לינק ישיר 

רבני הקריות זה גוף לא רלוונטי,
הכשרות נראית יותר כמו איזה משחק 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2013 07:34 לינק ישיר 

השאלה אם גם בשאר צרכי העיר הכל פוליטיקה .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2013 06:08 לינק ישיר 

לפעמים פוליטקה.
לפעמים זה חולשתם של הרבנים מול כל מי שיודע לצעוק.

זה ידוע שגם הבעלזער ום הגערער הלב שמחה לא חלמו שאשדוד תתפתח כל כך חזק ולכן שלחו לנו רבנם זוטרים שידעו לענות על "שמטעס" ותו לא, אין להם שום חוט שדרה, והרב ויז'ניצר הוא בעצם מינוי של ה"הייליגער", בזמן שעוד היה רב כדי לא לתת לחברה מרובע ח' שליטה מלאה, שהם תמיד היו נגדו,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2013 07:59 לינק ישיר 

אני חושב שהרב גרוס הוא אדם ראוי אך זה ברור שיש צורך ברבנים שיודעים לעמוד על המשמר ולא לפחד להעמיד במקום את מי שצריך .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2013 04:38 לינק ישיר 

אין ספק שרב גרוס הוא אדם חשוב ופוסק חשוב, אך אין לו את המנטליות הנדרשת מרב שאמור להנהיג, ולהביע דעה בדברים שאינם פסקי הלכה נטו אלא שיש בהם הרבה מן ההשקפה והנהגת הציבור שאת זה יש למעטים, ואין את זה לא להרב גרוס ולא להרב הורוביץ, וודאי לא לויז'ניצר, חשין, חרז, וכו'.
לאף אחד מהם אין ריטוריקה, אף אחד מהם אינו יכול להלהיב את הציבור באירועים, אף אחד מהם איו יכול לשמש כדמות יצוגית וכמובן שאף אחד לא יגיע בהמשך לדרגות גבוהות בהנהגת הדור בכללותו וחבל שבעיר כזה גדולה ומרכזית אין דמות גדולה.
ואם גדולי ישראל היו חושבים שיש לאשדוד סיכוי כזה היו שלוחים לפה אנשים רמי מעלה יותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2013 17:51 לינק ישיר 

אני לא חושב שמנהיג נמדד ברטוריקה .

האם הרב שטיינמן הוא אלוף הנאומים או הרב קרליץ ?

אך ברור שביום יום ראוי שיהיה אדם המקובל על הציבור וער לבעיות הסובבים את האנשים עם אוזן קשבת להקשיב ולסייע .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2013 04:08 לינק ישיר 

נכון שגאונים שמנית אינם אלופים ברטוריקה. אך הם ידועים בחיבה כוללנית ועמקה על כל החלטה שלה. איתם לא היו יכולים לעשות חרם על 85 על דבר שעד היום אף אחד לא יודע על מה יצא הקצף

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2013 00:14 לינק ישיר 

והנה היום כולם נוסעים בקו 85 וזה אחד הדוגמאות לחרם לא מוצדק שלא הצליח .

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אשדוד החרדית רובע ז- ג > רבני הקריות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext