בית פורומים בית שמש

כי כולנו חרדים לגורל יהדותנו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/1/2013 09:35 לינק ישיר 
כי כולנו חרדים לגורל יהדותנו

אחי ורעי, במשך אלפי שנות גלות שמר עם ישראל במסירות נפש על חינוך הילדים בדרך ישראל סבא.
במשך אלפי שנים נלחמו אבותינו במסירות נפש לשמר את תורת ישראל ועמדו בגבורה נגד הצרים עליהם לאבדם ולהשמיד את יהדותם.
פעם זה היוונים ופעם זה המתיוונים, פעם זה הרומאים ופעם זה הרמאים.
לצערי מסירות נפש זו היא לא רק נחלת העבר, אני וחברי עוברים יום יום הצקות והתנכלויות רק כי חפצי תורה אנחנו.
בכל שנה אנו נאלצים להילחם למען נוכל לשלוח את ילדנו למוסדות החינוך היהודיים והצרים עלינו עושים ככל שביכולתם כדי להצר צעדינו ולהתנכל לילדנו שלא יקבלו ח"ו חינוך לתורה ומצוות!!!
אבל החמור הוא שאותם צרים הם לא יוונים ולא רומאים, הם אחינו ושרינו שלצערינו השתלטו על עם ישראל ועל תורת ישראל ואת כוחם מקבלים מהפוליטיקה של המפלגה הקדושה אשר ככל שהיא מתעצמת כך הם מתחזקים ומגבירים את לחצם.
לכן חשבתי לא להצביע כלל כדי לא לחזק את המים על קהילתי ויהדותי, אלא שיש על הפרק דברים חמורים שבאמת נוגעים לעתיד עם ישראל כמו דברים הקשורים במיהו יהודי וכו ולכן מתוך אחריות החלטתי לא לשבת בבית אבל גם לא לחזק ידי אותם מושחתים.
לכן אך להצביע בקלפי "נץ" של ארי אלדד, בן ארי וברוך מרזל אשר אני סומך עליהם שבל מה שחשוב לתורת ישראל אפשר לסמוך עליהם שילכו בדרך התורה ויצביעו עם היהדות החרדית אבל לא אתן כח לעסקנים שמנצלים את התורה כדי להילחם ברבותי וקהילתי.
אני קורא לכל מי האחריות לנגד עניו, אל תשבו בבית, האחריות מחייבת להצביע "נץ"
כי כולנו חרדים

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2013 22:56 לינק ישיר 

.

תוקן על ידי פיינרך ב- 22/01/2013 22:56:04

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > כי כולנו חרדים לגורל יהדותנו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext