| נשלח ב-25/4/2013 13:54 |
|
| |
אין ! אין על הפורום הזה !
תמיד ידעתי שהכול טמון, גניז וקיים ועתיד להתגלות ולפרוץ החוצה - הכל הכל, בסוד העראק !
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2013 14:31 |
|
| |
ביני ודנמש מה היא?
עוד משהו מייחל,
לתיבול ההפנינג תוכל לבקש יפה מדנמש להביא קצת מטעמי לחוח עם זחוק אוריינטלי ביתי ואז מובטחת עליה לרגל (אופציה לתשלום ב-7 הקפות).
תוקן על ידי המיייחל ב- 25/04/2013 15:19:56
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2013 14:59 |
|
| |
אמרה התורה הקדושה :גדול המלבין שיני חברו ממשקהו חלב
ואתה תופאי_ותיק גדול שכרך בשמיים על שמלבין אתה שיניהם של ישראל אשריך ואשרי חלקך על עזות השמחה הקורעת דינים וגזרי דינים וכל זאת בשיאו של החושך העולמי - ! תדליקו ת'אורות כבר !!
תוקן על ידי המיייחל ב- 25/04/2013 15:20:26
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2013 15:19 |
|
| |
שינוי השם? זה מה שאתה מציע לעשות?
אתה יודע מה.. אין בעיה, קיבלתי. מעתה לא ייקרא עוד שמו בישראל "שיעור" אלא הפנינג וחפלה עולמית שלא נראתה כמוה מאז חגיגות שושן הבירה והעראק..
אוקיי אבל נשאר עוד משהו קטן.. איך נקרא למצלמת וידאו כדי שמישהו יואיל בטובו לנדב אחת כזו לשיעור? סליחהההה.. להפנינג כמובן.. אהה? יש הצעות? או שנפנה לרב קנייבסקי..
תוקן על ידי המיייחל ב- 25/04/2013 15:21:35
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2013 15:35 |
|
| |
נו מייחל קצת תגדיל ראש מה יקרה? תאמר כך: בסוף ההפנינג יש חלוקת פרסים לכל הנדבי לב שלאור הגאולה שבקרוב אנו בפורום אחרית הימים בחדרי חרדים עושים מידה כנגד מידה ופותחים את החדרי חדרים של ביתנו ומביאים את המכשיר פוזה שכל אחד יוכל להראות בשמיים כמה הוא השתדל לעשות ולהבין את המייחל!
פוזה אחת מספיקה לכולנו, ואידך זיל גמור.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2013 15:43 |
|
| |
תופאי בחור כארז...
הצעתך התקבלה ברוב קולות! (וחומרות) נוו וואט? בכבוד, ימשיך כבודו, קריינא דאגרתא..
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2013 15:03 |
|
| |
דרושים.
להפנינג אצל המייחל דרוש:
1. DJ עם צלצלי שמע
2. מתופף פעיל עם ותק
3. אולם / בית עם מנעול
4. מכשיר פוזה אחד (לכל הפחות) לתיעוד המאורע ההיסטורי, למען יראו וייראו
5. שולחן עם וו קצוות
6. סט צלחות פורצלן ליאסו יווני מסורתי
7. ארבעה סטנדרים סטנדרטריים
8. ערק בשפע - עלי עלי ושוב פעם עלי (בפעם המאה!)
9. מועד למנייננו
10. מוטיבציה.
הערה: על כל האמור לעיל האחריות הינה אחריות קפידא ואישית ואין בה משום המלצה לכל מאן דהוא כיצד יש לערוך הפנינג.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2013 16:15 |
|
| |
לא יעזור אחי אתה לא רואה שזה לא עוזר?
גם כשאתה מדבר בגלוי ללא רמזים ר"ת ס"ת וגימטריות אנשים פה לא מעוניינים לקיים מפגש/שיעור. כ"ש כשאתה מתחיל עם חידות ורמיזות כיד ה' הטובה עליך ק"ו שאנשים לא יבינו מה אתה רוצה מהם. בקיצר לא מתאים להם מפגש שיעור. נקודה. במידה ותהיה מעוניין במשהו פרטי ביני לבינך צור קשר בתיבה. (לא של נח)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2013 14:16 |
|
| |
המייחל אתה חייב לעשות לזה סוף!
המייחל אני לא יודע מה איתך אבל אני חייב לשתף אותך ואת ציבור הקוראים הנכבדים בפורום כאן מבעיה והלוואי ואזכה לבחינת מודה עוזב וירוחם.
נראה לי שאני סובל מבעיית התמכרות לפורום. כן כן מה ששמעתם. ובגלל שאדם הראשון אמר טוב להודות לה' ופירשו אל תקרא להודות אלא להתוודות (אך גם להודות!), גם אני מתעדכן... אז תכל'ס קורה לי למשל שאני מציץ כל כמה דקות בפורום - אולי יש עדכון? מה המייחל כתב? מה דנמש יכין הפעם? אולי איזה מאוול חדש? משהו בפורום המקומי? איזה פרפאות הכין המיועד? אה כן ויש גם את אשכול חדשות חוץ מאיסלנד והקוריאות... שבדר"כ הפורום כאן מקדים את ה-CNN וזה בהחלט מרגש! ואכן, המצב קשה, כי שבתותיי אינן שבתות וימיי אינם לא חול ולא מועד... האישונים זזים מהר... אינני מרוכז בבית ואף מתקשה אני בהדחת הכלים דקדושא... ואפילו ימיי בעבודה אינם ימים כי אימת עדכוני הפורום מהדהדים לי בראש.
משכך, בצער וביגון קודר, נאלץ עלי להודיע, בתדהמה, בספונטניות ובהפתעה, על עזיבתי, על אתר, את הפורום, החל מביאת המשיח.
בקשתי האחרונה: שיעור אצל המייחל. למי יהיה הלב לסרב?
נ.ב: לכל המעוניין ברעיונות לביזיונות בשיטת הכל כלול, הכל בלול, הכל מהול, צא לי מהבלבול, נא לפנות אלי באשכול הפרטי.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2013 15:31 |
|
| |
הפעם באמת ירדת מהפסים.. (תיזהר רכבת!!)
היה פה לפני כמה שנים גם כן אחד שדיבר על התמכרות לפורום וכל זה
ושאל באמת מה עושים. עניתי לו חד-משמעית: אם אתה יכול להעיף את
האינטרנט הכי טוב, אם לא עזוב את הפורום לאלתר ומצא לך תעסוקה
מועילה בחיים ותפסיק להתעסק ולהתעניין באחרית הימים.
לא יודע מה נהיה איתו אבל כמה שנים שהוא כבר לא באזור.
אם לשפוט לפי תגובתך האחרונה נראה שנדבקת בנגיף המייחלסטרופוקיקוס
מחלה חשוכת מרפא שהדרך היחידה לדכא את תופעות הלוואי שלה זה ע"י
התנתקות מוחלטת מפורומים בכלל והפורום הזה בפרט.
לכן שמע לי ידידי היקר והחביב ועשה כל מה שבכוחך לעשות כדי
להתנתק מהמקום הזה, אם אפשר מהאינטרנט זה הכי טוב שיש.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2013 08:23 |
|
| |
המצב מחמיר.
חייב להודות לכולם על השתיקה הרועמת !!!! מבחינתי זה אומר דרשני!!!
ברשותכם, וברשות [ובאישור] המייחל, אצרף לפורום דכאן מספר מצומצם של חבריי לשיגעון הקטנות, היישר מהקרקס, אשר ימתיקו, בעזרת השמות, את מר הלענה של סוף הגלות; אנא מכם עשו כבוד לאישים המכובדים. והנה הם כדלקמן:
1. הטבח המהולל של הפורום: מר. מתוק. 2. הפסיכיאטר המחוזי של הפורום: פשוט מסובך. 3. היועץ הלשוני, עדין הנפש, שבא אלינו היישר מאוקספורד - תנו כבוד למרקוס עמק. 4. המשנה למלכא דמשיחא: דג יבשה. 5. כתב החוץ של הפורום: שי עמום.
המייחל, אנא אשר את הניקים הבאים. בקשות תישלחנה בדואר יונה בשנה הקרובה.
|
|
|
|
|