בית פורומים שידוכי חרדים

איך מוציאים בחור/ה מהראש?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/1/2013 08:50 לינק ישיר 

טיע כתב:
תקווה ותתפלל שהיא תתארס וכמה שיותר מהר. אז בטוח שהיא תצא מהראש שלך. מנסיון...

באמת חשבתי לעצמי שאם היא תתארס מצד אחד אני מאד אשמח כי כנראה זה לא הזיווג שלי, מצד שני אני אהיה עצוב קצת (הרבה)...

בחורהנט - אני מצידי עכשיו חוזר אליה, זה ממש לא קשור לכבוד שלי. היא לא רוצה, איך אני ישכנע אותה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2013 10:07 לינק ישיר 

אל תשכנע אותה, תשכנע את השדכן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2013 11:16 לינק ישיר 

תתפלל ותבקש מהקב"ה שיעזור לך ויוביל אותך בדרך הנכונה. מניסיון, זה עוזר..
התעסקות אובססיבית בדברים אחרים היא זוג של הדחקה, מצד שני, הזמן עובר ואין מה לעשות, שוכחים... אז אולי זו גם דרך של התמודדות.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/1/2013 23:44 לינק ישיר 

יוניקו תודה על העידוד..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2013 00:21 לינק ישיר 

יש דברים שהם לא בשליטתינו והדבר היחיד שאנחנו יכולים לעשות- להתפלל. פשוט לבקש מה' שיעזור לנו להתגבר ולהמשיך הלאה. בהצלחה. 

לאהוב זה הטוב שבטוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2013 00:50 לינק ישיר 

אני חדשה כאן בפורום אז שלום לכולם....
לי קרה משהו דומה!
אחי הציע לי בחור מישיבה טובה מאוד מהיום להיום אחי הפגיש ביננו בקיצור זה היתה הפעם הראשונה
שהתרשמתי כ"כ מהבחור היתה פגישה מאוד כייפית והיה התאמה בהרבה דברים...
בקיצור בסוף הפגישה אני מספרת לאחי כולי מתלהבת... ואז אחי אומר לי אני מוריד אותו הוא קרוב משפחה של חבר שלי לא מתאים לי....והוא התחיל לשכנע אותי להוריד לא הסכמתי אז הוא הוריד את זה בלי רצוני למרות שהשדכנית שיכנעה את אחי... אחי אמר לי אם זה שלך זה יחזור ... לקחתי מזה ללב !! בחיים לא התלהבתי כ"כ מבחור אני חושבת עליו וכ"כ רוצה לחזיר את זה ... אני לא מכירה את השדרנית וגם אם כן אייך אני יחזיר את זה?? אחי לא רוצה להחזיר את זה הוא אומר שאני יפגש אם עוד בחורים כך אני ישכח מהבחור!! מה עושה??  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2013 01:17 לינק ישיר 

לא מקשיבה לאחיך בחיים יותר!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2013 08:44 לינק ישיר 

שילת20 כתב:
לי קרה משהו דומה!
אחי הציע לי בחור מישיבה טובה מאוד מהיום להיום אחי הפגיש ביננו בקיצור זה היתה הפעם הראשונה
בקיצור בסוף הפגישה אני מספרת לאחי כולי מתלהבת... ואז אחי אומר לי אני מוריד אותו הוא קרוב משפחה של חבר שלי לא מתאים לי....והוא התחיל לשכנע אותי להוריד לא הסכמתי אז הוא הוריד את זה בלי רצוני למרות שהשדכנית שיכנעה את אחי... אחי אמר לי אם זה שלך זה יחזור ... לקחתי מזה ללב !! בחיים לא התלהבתי כ"כ מבחור אני חושבת עליו וכ"כ רוצה לחזיר את זה ... אני לא מכירה את השדרנית וגם אם כן אייך אני יחזיר את זה?? אחי לא רוצה להחזיר את זה הוא אומר שאני יפגש אם עוד בחורים כך אני ישכח מהבחור!! מה עושה??  

את חייבת להשיג את השדכנית ולהסביר לה את כל העניין, שאח שלך הוריד ואת מאד רוצה אותו וכו'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2013 11:32 לינק ישיר 

שילת20 כתב:
לי קרה משהו דומה!

את צריכה לפתוח אשכול על איך להוציא את אחי מהראש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2013 00:32 לינק ישיר 

אני_הקטנה כתב:
שיר?? הסתה לאלימות??!

אלימות?? מה לי ולזה?
אחרי בקבוק וודקה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/1/2013 02:15 לינק ישיר 

השקט, מניין לך שהיא לא רוצה??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2013 02:51 לינק ישיר 

מנחמחיים אחי מציע לי בד"כ אז...

והשקט שנשאר, אני מתחננת לאחי שיחזיר את זה אז הוא אומר לי אני יכול בשניה להחזיר את זה כי הבחור רוצה
אבל תפגשי אם עוד בחורים ונראה אולי זה עוד יחזור בשלב יותר מאוחר יש לאחי סיבה שטוטית שהוא לא רוצה שאני ימשיך איתו אז אני אומרת לו למה בכלל הצעת את זה??? בקיצור כולי מבואסת ואני עדיין חושבת על הבחור ועל כל מה ששוחחנו ביחד לא יוצא לי מהראש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2013 12:39 לינק ישיר 

שילת. בחיי שאני בהלם!
זו חוצפה שאין כדוגמתא. איך הוא בכלל מתערב לך בחיים שלך? איך?? אח??? הורים, מילא.. אבל אח????? ואיזה טובה הוא רוצה? טובתך או טובתו? 
אגונצטרי בצורה מזעזעת! 

אני לא יודעת מה לאמר לך. אבל הוא בחור מסכן , תרחמי עליו, 
ועיצה שלי - אל תתני לו להתערב יותר בשידוכיך כ ל ל!

אגב,מה הוריך אומרים על העינין?

ליבי איתך...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > איך מוציאים בחור/ה מהראש?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.