בית פורומים שידוכי חרדים

איך מוציאים בחור/ה מהראש?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/1/2013 12:41 לינק ישיר 

כמו שנאמר אבכה עליך בכי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2013 18:15 לינק ישיר 

בחורהנט כתב:
השקט, מניין לך שהיא לא רוצה??

מה זאת אומרת? השדכנית אמרה שהיא הורידה. חוץ מזה שדיברתי עם עוד מישהי שהתעסקה בשידוך והיא גם אמרה.

שילת - לכי לאחיך ותבהירי לו בצורה הכי ברורה שאת רוצה את הבחור הזה ואת לא מוכנה להיפגש עם אף אחד אחר עד שאת לא נפגשת איתו עוד פעם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2013 18:38 לינק ישיר 

קצת בושה לספר, אבל שנתיים עברו, הבנאדם כבר נשוי ועדיין מבליח לי מידי פעם בראש.
יש חוויות שחוינו בהקשר לאנשים מסויימים וזה תמיד ישאר כך.

אנחנו בני אדם, מה רצינו?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/1/2013 19:20 לינק ישיר 

שילת, דברי את עם השדכנית שתחזיר את השידוך. אל תיידעי את אחיך על זה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/1/2013 21:28 לינק ישיר 

השקט_שנשאר כתב:
נפגשתי לפני חודש עם בחורה כמה פגישות, היה ממש טוב וזורם, אך הבחורה הורידה בסוף ללא הסבר מיוחד.
מאז אין יום שאני לא חושב עליה וזה מ-ש-ג-ע אותי! 
אמרו לי שהזמן יעשה את שלו.. אבל עבר כבר חודש ועדיין.... יש למישהו עצה?

השאלה למה אתה חושב עליה ברמה כזאת שזה מ-ש-ג-ע אותך?! (זה לא שהייתם בקשר ארוך...)
האם כי אתה התחברת אליה, דמיינת כבר את העתיד איתה, והעבודה שזה לא קרה בסוף פשוט אכזבה אותך, סוג של ניפוץ חלום ולכן זה קשה לך עדיין. 
או עצם העובדה שהיא לא רוצה אותך ללא סיבה הנראית לעין, גורמת לך להרגיש פחות שווה, פחות מיוחד, וזה שהיא לא רוצה אותך, גורמת לך עוד יותר לרצות אותך (כידוע שככה זה הולך - ככל שהשני רוצה אותנו פחות, אנחנו רוצים אותו יותר..)

כך או כך, שני דרכים בפניך:
או להתרפק על העבר, להילחם עם אותם רגשות, לרחם על עצמך, לחפש מה אתה לא בסדר וכו'.. או אפי' לשגות בחלומות שאולי היא כן תחזור בפתע פתאום, אבל אז התוצאה היא - שאתה פותח אשכול - איך אני מוציא בחורה מראשי, מלבד שלל התחושות השליליות.. 

או, שאתה מפנים, שהיא פשוט לא שלך, במקום להילחם ברגשות האילו, פשוט אל תתייחס אליהם במקום לנבור בעבר, תביט אל העתיד. ובעז"ה אתה תמצא אחת שיותר מתאימה לך, אחת שהיא תשלים אותך,  תתמקד בעצמך ובמי שאתה, תמצא את הדברים היפים והייחודים שבך ותמצה אותם. וכך, עם הזמן הרגש שלך אליה יפוג ויעלם. 

עוד נקודה שיכולה לעזור. הרי הקב"ה לא חשוד ב-סתם לייסר אותך, להפגיש אותך עם אחת שככה תסובב לך את הלב, ואם בכל זאת הקב"ה הפגיש אותך עם אותה אחת, בהכרח שיש בכך איזה שהוא מסר/לימוד בשבילך, איזה דבר שמקדם אותך לקראת האחת האמיתית שלך, ואם תמצא את אותו מסר, את אותו לימוד, יהיה לך הרבה יותר קל וטוב בלב..

בהצלחה:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2013 23:47 לינק ישיר 

...מאז סגר אלוקים בשר תחת צלעו של אדם הראשון דוחק בו הבשר ועורג אל הצלע...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/1/2013 00:41 לינק ישיר 

נקודהלמחשב כתב:
נפגשתי לפני חודש עם בחורה כמה פגישות, היה ממש טוב וזורם, אך הבחורה הורידה בסוף ללא הסבר מיוחד.

השאלה למה אתה חושב עליה ברמה כזאת שזה מ-ש-ג-ע אותך?! (זה לא שהייתם בקשר ארוך...)
האם כי אתה התחברת אליה, דמיינת כבר את העתיד איתה, והעבודה שזה לא קרה בסוף פשוט אכזבה אותך, סוג של ניפוץ חלום ולכן זה קשה לך עדיין. 
או עצם העובדה שהיא לא רוצה אותך ללא סיבה הנראית לעין, גורמת לך להרגיש פחות שווה, פחות מיוחד, וזה שהיא לא רוצה אותך, גורמת לך עוד יותר לרצות אותך (כידוע שככה זה הולך - ככל שהשני רוצה אותנו פחות, אנחנו רוצים אותו יותר..)

או להתרפק על העבר, להילחם עם אותם רגשות, לרחם על עצמך, לחפש מה אתה לא בסדר וכו'.. או אפי' לשגות בחלומות שאולי היא כן תחזור בפתע פתאום, אבל אז התוצאה היא - שאתה פותח אשכול - איך אני מוציא בחורה מראשי, מלבד שלל התחושות השליליות.. 

או, שאתה מפנים, שהיא פשוט לא שלך, במקום להילחם ברגשות האילו, פשוט אל תתייחס אליהם במקום לנבור בעבר, תביט אל העתיד. ובעז"ה אתה תמצא אחת שיותר מתאימה לך, אחת שהיא תשלים אותך,  תתמקד בעצמך ובמי שאתה, תמצא את הדברים היפים והייחודים שבך ותמצה אותם. וכך, עם הזמן הרגש שלך אליה יפוג ויעלם. 

עוד נקודה שיכולה לעזור. הרי הקב"ה לא חשוד ב-סתם לייסר אותך, להפגיש אותך עם אחת שככה תסובב לך את הלב, ואם בכל זאת הקב"ה הפגיש אותך עם אותה אחת, בהכרח שיש בכך איזה שהוא מסר/לימוד בשבילך, איזה דבר שמקדם אותך לקראת האחת האמיתית שלך, ואם תמצא את אותו מסר, את אותו לימוד, יהיה לך הרבה יותר קל וטוב בלב..

תודה על התגובה :)
האמת שלפני כמה חודשים חבר שלי נפגש עם בחורה כמה פגישות ובסוף היא הורידה והוא היה מבואס המון זמן ולא הבנתי אותו, אמרתי לעצמי "כמו שאני מכיר את עצמי אם בחורה תוריד אותי אני לא יעשה מזה עסק...". 
הזמן חלף והגיע זמני להיפגש, האמת שבפגישה הראשונה לא אמרתי "וואו, אני רוצה שזו תהיה אשתי", אבל מפגישה לפגישה היא יותר מצאה חן בעיניי, נהניתי בחברתה והיא ומשפחתה בול הסגנון שאני מחפש. ואחרי שזה ירד (בערב שבת) הייתי ממש ממש מבואס וכל השבת לא יכולתי לחשוב על משהו אחר חוץ ממנה. ניסיתי לחשוב "יאללה שכח ממנה, תבוא אחרת", אבל במציאות קשה לשכוח, ובהתחלה זה מאד שיגע אותי. [בהקשר לפסקה הראשונה - עצם העובדה שהיא לא רוצה אותי ממש לא גורמת לי להרגיש פחות שווה וכו'..].
כיום המצב יותר טוב, הבעיה שכל דבר קטן מזכיר לי אותה, לדוגמא, אם אני שומע רדיו ואני מזפזפ בין התחנות ואני מגיע לתחנה שהיא אמרה לי שהיא מאד אוהבת לשמוע אז אני ישר נזכר בה. וזה קורה בהרבה דברים. ותכלס, עדיין מקוננת בי אי שם המחשבה שאולי היא תחזור אליי, בייחוד שהיא אמרה שאין לה שום דבר רע לומר עליי ואני בדיוק מה שהיא מחפשת..... [היא נפגשה עם כמה בחורים לפניי ועם כולם זה לא שרד יותר מפגישה-שתיים].
לא התכוונתי מ-ש-ג-ע אותי במובן שזה מפריע לי בשגרת חיים, אלא זה מעצבן אותי שאין יום שלא חשבתי עליה ובא לי כבר להפסיק עם זה ולהמשיך הלאה. אני כל יום מתפלל להקב"ה שיעזור לי לשכוח ממנה, אני מקווה שזה יקרה בקרוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/1/2013 11:50 לינק ישיר 

יאלה תתחיל לחשוב על דובים לבנים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/1/2013 12:22 לינק ישיר 

השקט_שנשאר כתב:
לפגישה היא יותר מצאה חן בעיניי, נהניתי בחברתה והיא ומשפחתה בול הסגנון שאני מחפש. ואחרי שזה ירד (בערב שבת) הייתי ממש ממש מבואס וכל השבת לא יכולתי לחשוב על משהו אחר חוץ ממנה. ניסיתי לחשוב "יאללה שכח ממנה, תבוא אחרת", אבל במציאות קשה לשכוח, ובהתחלה זה מאד שיגע אותי. [בהקשר לפסקה הראשונה - עצם העובדה שהיא לא רוצה אותי ממש לא גורמת לי להרגיש פחות שווה וכו'..].
כיום המצב יותר טוב, הבעיה שכל דבר קטן מזכיר לי אותה, לדוגמא, אם אני שומע רדיו ואני מזפזפ בין התחנות ואני מגיע לתחנה שהיא אמרה לי שהיא מאד אוהבת לשמוע אז אני ישר נזכר בה. וזה קורה בהרבה דברים. ותכלס, עדיין מקוננת בי אי שם המחשבה שאולי היא תחזור אליי, בייחוד שהיא אמרה שאין לה שום דבר רע לומר עליי ואני בדיוק מה שהיא מחפשת..... [היא נפגשה עם כמה בחורים לפניי ועם כולם זה לא שרד יותר מפגישה-שתיים].
לא התכוונתי מ-ש-ג-ע אותי במובן שזה מפריע לי בשגרת חיים, אלא זה מעצבן אותי שאין יום שלא חשבתי עליה ובא לי כבר להפסיק עם זה ולהמשיך הלאה. אני כל יום מתפלל להקב"ה שיעזור לי לשכוח ממנה, אני מקווה שזה יקרה בקרוב.

כ"כ מוכר.. כ"כ עצוב...

אוףףףףףףףףףףףףףף!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/2/2013 22:44 לינק ישיר 

השקט_שנשאר כתב:

תודה על התגובה :)
האמת שלפני כמה חודשים חבר שלי נפגש עם בחורה כמה פגישות ובסוף היא הורידה והוא היה מבואס המון זמן ולא הבנתי אותו, אמרתי לעצמי "כמו שאני מכיר את עצמי אם בחורה תוריד אותי אני לא יעשה מזה עסק...". 
הזמן חלף והגיע זמני להיפגש, האמת שבפגישה הראשונה לא אמרתי "וואו, אני רוצה שזו תהיה אשתי", אבל מפגישה לפגישה היא יותר מצאה חן בעיניי, נהניתי בחברתה והיא ומשפחתה בול הסגנון שאני מחפש. ואחרי שזה ירד (בערב שבת) הייתי ממש ממש מבואס וכל השבת לא יכולתי לחשוב על משהו אחר חוץ ממנה. ניסיתי לחשוב "יאללה שכח ממנה, תבוא אחרת", אבל במציאות קשה לשכוח, ובהתחלה זה מאד שיגע אותי. [בהקשר לפסקה הראשונה - עצם העובדה שהיא לא רוצה אותי ממש לא גורמת לי להרגיש פחות שווה וכו'..].

ראשית, אני מאחל לך מכל הלב שבאמת בע"ה הלב ישכח מהכל ותרגיש נקי וחלק..
אבל עד אז.. אין ספק שדברים כמו מוזיקה/ריחות/סיטואציות מסוימות מעלות בנו הרבה אסוציאציות.. ובמקרה הזה אסוציאציות של געגוע, התרפקות, תקווה.. וכשזה לא קורה זה כואב, מעיק וכו'.. 

אמת!

אבל שוב, כשאותם רגשות עולים בך, כשאותם זיכרונות מכים בך, ביכולתך להעמיק בהם, לנער אותם בנענוע ראש חזק, להיזכר ולשגות בחלומות (שווא).. וזה באמת כואב ומשגע.. אבל ביכולתך לעבור לידם, להתמקד באותם רגעים שעושים לך טוב, שממלאים אותך.. וכשתתמקד בהם, אט, אט אותם אסוציאציות לא יפריעו לך, ובוודאי לא יכאיבו לך..

ובתמצות: במקום להילחם באותם זיכרונות, פשוט תתמקד בדברים יפים ונעימים, ולבד תראה שעם הזמן, גם אם תיזכר בהם, זה כבר לא יכאיב לך.. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2013 22:45 לינק ישיר 

טיע כתב:
לפגישה היא יותר מצאה חן בעיניי, נהניתי בחברתה והיא ומשפחתה בול הסגנון שאני מחפש. ואחרי שזה ירד (בערב שבת) הייתי ממש ממש מבואס וכל השבת לא יכולתי לחשוב על משהו אחר חוץ ממנה. ניסיתי לחשוב "יאללה שכח ממנה, תבוא אחרת", אבל במציאות קשה לשכוח, ובהתחלה זה מאד שיגע אותי. [בהקשר לפסקה הראשונה - עצם העובדה שהיא לא רוצה אותי ממש לא גורמת לי להרגיש פחות שווה וכו'..].

כ"כ מוכר.. כ"כ עצוב...

אוףףףףףףףףףףףףףף!!!!!

במקום אוף או עוףףףףףףף...
תעשי פוווווווו זה יעבוד לך יותר!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2013 23:38 לינק ישיר 

היה לי בחור שנפגשתי איתו 5 פגישות, והוא הוריד.
אני הייתי היחידה שהוא  נפגש איתה כ"כ הרבה פעמים,
הרגשתי קליק, וכו וכו, 
והסיבה שהוא הוריד היתה נראית לי כ"כ מצחיקה,
כי גם הוא היה מאוהב ורצה וכו
שתם משהו שכלי וכו וכו
במשך חודש הוא לא יצא לי מהראש,
נפגשתי אחריו עם שתיים והורדתי מיד,
הרגשתי שלא יהיה בחור יותר מיוחד ממנו...
פניתי לרב גדול מאד, והוא אמר לי בתקיפות:
"תוציאי אותו מהראש שלך!" 
שאלתי אותו "איך?" 
הוא אמר לי: "מוציאים"
וברך אותי, הוא גם המליץ לי על שם של בחור שהציעו לי.
יצאתי עם הבחור האחר, וכשנפגשתי איתו הבנתי את דבריו...
ניצלתי מהבחור הקודם, הוא פשוט לא התאים לי!
ולהפך, לא מבינה בכלל ממה התלהבתי ממנו, אפשר לחשוב...
הוא ירש? יש עוד הרבה כמוהו... הוא כריזמתי? מי אמר שזה טוב...אולי לא יהיה לו מקום בשבילי? יש סוגים אחרים שכובשים, ולא מגאווה, אלא מקסם אישי. זה כן מתאים לי וכו וכו
לא יודעת איך, כך בפגישה איתו , השוואתי בינהם, וראיתי שאולי היה משהו ביננו, אבל יש פי אלף יותר טובים, הבחור ההוא ירד בסוף. אבל ההוא הקודם הצליח סוף סוף לצאת לי מהראש. לגמרי.

פתאום ראיתי שכשיבוא שלי , כ"כ אתלהב ואשמח בו, שכשאסתכל אחורה, על אלו שבכל זאת רציתי. אצחק, ולהפך, אדע להעריך נכונה את מה שקבלתי.
בכלל. לא נראה לי שיהיו השואות
יאללה שיבוא כבר :)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/2/2013 00:46 לינק ישיר 

אחת_שתים כתב:
היה לי בחור שנפגשתי איתו 5 פגישות, והוא הוריד.
אני הייתי היחידה שהוא  נפגש איתה כ"כ הרבה פעמים,
הרגשתי קליק, וכו וכו, 
והסיבה שהוא הוריד היתה נראית לי כ"כ מצחיקה,
כי גם הוא היה מאוהב ורצה וכו
שתם משהו שכלי וכו וכו
במשך חודש הוא לא יצא לי מהראש,
נפגשתי אחריו עם שתיים והורדתי מיד,
הרגשתי שלא יהיה בחור יותר מיוחד ממנו...
פניתי לרב גדול מאד, והוא אמר לי בתקיפות:
"תוציאי אותו מהראש שלך!" 
שאלתי אותו "איך?" 
הוא אמר לי: "מוציאים"
וברך אותי, הוא גם המליץ לי על שם של בחור שהציעו לי.
יצאתי עם הבחור האחר, וכשנפגשתי איתו הבנתי את דבריו...
ניצלתי מהבחור הקודם, הוא פשוט לא התאים לי!
ולהפך, לא מבינה בכלל ממה התלהבתי ממנו, אפשר לחשוב...
הוא ירש? יש עוד הרבה כמוהו... הוא כריזמתי? מי אמר שזה טוב...אולי לא יהיה לו מקום בשבילי? יש סוגים אחרים שכובשים, ולא מגאווה, אלא מקסם אישי. זה כן מתאים לי וכו וכו
לא יודעת איך, כך בפגישה איתו , השוואתי בינהם, וראיתי שאולי היה משהו ביננו, אבל יש פי אלף יותר טובים, הבחור ההוא ירד בסוף. אבל ההוא הקודם הצליח סוף סוף לצאת לי מהראש. לגמרי.

פתאום ראיתי שכשיבוא שלי , כ"כ אתלהב ואשמח בו, שכשאסתכל אחורה, על אלו שבכל זאת רציתי. אצחק, ולהפך, אדע להעריך נכונה את מה שקבלתי.
בכלל. לא נראה לי שיהיו השואות
יאללה שיבוא כבר :)

תודה על העידוד!
מאחל לך ולי שהחצי השני והמושלם יבוא בקרוב!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2013 14:25 לינק ישיר 

האמת שחיכיתי לרגע שבו אוכל לרשום פה:
עבר יום ולא חשבתי עליה.
לצערי הרגע עדיין לא הגיע. 
באמת בזמן האחרון פחות יצא לי לחשוב עליה אך תמיד באיזה שהוא שלב ביום היא צצה. אך עכשיו שהגיע בין הזמנים ויש המון זמן פנוי ומצ'עמם אז יש יותר זמן לחשוב וזה תמיד מגיע אליה.
יכול להיות שאם אפגש עם עוד בחורות זה יעבור אך כרגע לא נפגשתי עוד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2013 21:56 לינק ישיר 

תנסה לבדוק אם המחשבות הן מתוך רגש או מתוך שכל. יכול להיות שהיא נמצאת לך בראש רק בגלל שאין לך משהו אחר שתופס לך עכשיו מקום. בכל מצב זה מן הסתם עניין של זמן...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > איך מוציאים בחור/ה מהראש?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.