| נשלח ב-27/1/2013 20:34 |
|
| |
רגע אחרי ההורדה תחושת אשמה והחמצה.
אחרי כמה פגישות, והרבה מאוד לבטים והתייעצויות, החלטתי להוריד. אבל רגע אחרי שעשיתי את זה הרגשתי תחושת החמצה, אז נכון, לא הורדתי את השידוך ללא מחשבה או על דעת עצמי בלבד. ואני לא חושב שאם היה ביכולתי להחזיר את הגלגל אחורה הייתי עושה משהו אחרת. אבל עדיין, אני מרגיש משהו כלפי הבחורה, וקשה לי לחזור שוב לשוק הבשר הנוראי הזה מנקודת ההתחלה.
ומעבר לכך, אני פשוט מלא רחמים על הבחורה שגררתי אותה לסבב פגישות, ושנתתי לה להתחיל לדמיין את עצמה בשמלת כלה ואז לזרוק אותה למציאות בחזרה. אני יודע שאני לא אשם, אבל אני ממש מרגיש ככה.
מכירים את זה? איך מתמודדים?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2013 21:30 |
|
| |
אולי יש לך קושי לקבל החלטות? ולכן הייתה כל הסחבת הזאת.. ועכשיו רגשות האשמה.. תחשוב עם עצמך, אם זאת הסיבה אז כדאי שתטפל בנושא לטובתך ולטובת מי שתפגש איתך בע"ה. אם לא זאת הסיבה תחשוב מה כן הסיבה ותמצא את הדרך לפתור את הבעיה. זה יהיה הרבה יותר יעיל מאשר לדוש במה שאי אפשר לשנות כבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2013 22:28 |
|
| |
החמצה על ההזדמנות או על עצם הרעיון? אם אתה מרגיש אשמה כנראה היה משהו לקוי בהתנהלות שלך? תחשוב על זה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2013 22:47 |
|
| |
לורין, בהחלט יתכן שיש לי קושי לקבל החלטות, ובכל זאת, לא נכנסתי לשידוכים היום, וגם לא אתמול. ומקרה כזה טרם היה לי.
פווווווווווו, לא כל כך הבנתי את שאלתך. האם ההחמצה היא על ההזדמנות או על עצם הרעיון. יתכן שמשהו היה לקי בהתנהלות שלי, רק שבמקרה דנן זו לא היתה ההתנהלות שלי אלא של אדם שמבין דבר או שנים בשידוכים.
אפשר להגיד שיותר ממה שאני מרגיש אשמה או החמצה אני מרגיש רחמים על הבחורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2013 01:55 |
|
| |
עם רחמים לא קונים במכולת...
זה כואב. והיא תתגבר על זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2013 10:15 |
|
| |
אתה טיפש, וזה שיעץ לך טיפש. יש לך רגשות כלפי הבחורה וכנראה היא כלפיך. אין לי ספק שמדובר בבעיה שהתגלתה אחרי זמן, קרי שהיא לא היתה בעיה רצינית מדי. אתה נכנסת לפלפולים ושיקולים והתפלספויות עקרים ורדודים. חבל שאין לך מישהו לידך שיכול להכניס לך קצת שכל. ברגע שתמצא אדם כזה, או לחילופין, יקרה נס ותקבל שכל איך שהוא, תתארס.
אני מקוה שתסתובב עוד הרבה זמן עם תחושה של החמצה, עם כאב של בדידות, עם הרגשה שהכאבת לבחורה על לא עוול בכפה. רק ככה אפשר לקוות שאולי אולי תתחיל לזרוח שמש ההיגיון על מדבר הבדידות והשממה שבו אתה חי.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2013 11:05 |
|
| |
מעפיל, אתה חריף מידי.ולא יודעת על סמך מה... יש לך מושג מה קרה שם? מה היה? ועל סמך מה הוא פסל? זה קשה, קשה מאד לחוות את השלילה מהצד השני. אבל כאחת שהמשיכה עם הלבטים, והלכה עם הרגש, זה יותר קשה לחתוך אח"כ.. עמלת, אין לי מושג מה היה שם, אבל אם אתה שלם עם הסיבה שבגינה החלטת שאתם לא מתאימים, תתחזק ותחזק את עצמך שזה לא שלך. רגש קיים ויכול להיות ליותר מאחת. וסליחה מכולם, אבל רגש שנוצר רק בעקבות פגישות, ודאי וודאי שיכול להיווצר שוב בעז"ה עם המיועדת לך. לענין הרחמים, מה הם יועילו לבחורה? עדיף שתנתב את זה לתפילה עליה לזיווג ושהיא תתגבר במהרה וללא צלקות, זה יותר יועיל לה. ולענינך, אם אתה מרגיש שח"ו פגעת, תברר אם לא צריך לבקש ממנה מחילה. (לעניות דעתי, לאחר זמן, כשהיא תתקרר, אם אתה רוצה שהיא תוכל לסלוח..)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2013 12:43 |
|
| |
מידל, את צודקת, אין לי באמת מושג מה שקרה שם. אני רק דברתי על הסיפור הזה כמשל, על אלו שמורידים בגלל איזה שהוא דבר קטנטן שמציק להם, וכך גורמים לעצמם ולאלו שסובבים אותם סבל.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2013 16:32 |
|
| |
| מעפיל כתב: |  | אתה טיפש, וזה שיעץ לך טיפש. יש לך רגשות כלפי הבחורה וכנראה היא כלפיך. אין לי ספק שמדובר בבעיה שהתגלתה אחרי זמן, קרי שהיא לא היתה בעיה רצינית מדי. אתה נכנסת לפלפולים ושיקולים והתפלספויות עקרים ורדודים. חבל שאין לך מישהו לידך שיכול להכניס לך קצת שכל. ברגע שתמצא אדם כזה, או לחילופין, יקרה נס ותקבל שכל איך שהוא, תתארס.
אני מקוה שתסתובב עוד הרבה זמן עם תחושה של החמצה, עם כאב של בדידות, עם הרגשה שהכאבת לבחורה על לא עוול בכפה. רק ככה אפשר לקוות שאולי אולי תתחיל לזרוח שמש ההיגיון על מדבר הבדידות והשממה שבו אתה חי. |
|
?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2013 18:36 |
|
| |
| מעפיל כתב: |  | אתה טיפש, וזה שיעץ לך טיפש. יש לך רגשות כלפי הבחורה וכנראה היא כלפיך. אין לי ספק שמדובר בבעיה שהתגלתה אחרי זמן, קרי שהיא לא היתה בעיה רצינית מדי. אתה נכנסת לפלפולים ושיקולים והתפלספויות עקרים ורדודים. חבל שאין לך מישהו לידך שיכול להכניס לך קצת שכל. ברגע שתמצא אדם כזה, או לחילופין, יקרה נס ותקבל שכל איך שהוא, תתארס.
אני מקוה שתסתובב עוד הרבה זמן עם תחושה של החמצה, עם כאב של בדידות, עם הרגשה שהכאבת לבחורה על לא עוול בכפה. רק ככה אפשר לקוות שאולי אולי תתחיל לזרוח שמש ההיגיון על מדבר הבדידות והשממה שבו אתה חי. |
|
V
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2013 18:38 |
|
| |
ומי אמר שזה היה דבר קטנטן?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2013 18:53 |
|
| |
כי אם זה לא היה דבר קטנטן זה היה מתגלה בתחילת הקשר. ושוב, אני לא יודע מה קרה פה, אני רק משתמש במקרה זה לדוגמא על הקלות הבלתי נסבלת שאנשים הורסים לעצמם ולאחרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2013 01:17 |
|
| |
אני גם חושבת שראוי לתת את הדעת על המקרה שוב.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2013 13:02 |
|
| |
בס"ד חחחחחחחחחחח מעפיל מה זה הירידה הזו ??
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2013 13:09 |
|
| |
ירידה לצורך עליה.
|
|
|
|