| נשלח ב-28/1/2013 00:55 |
|
| |
להרוס וגם להרגיש טוב
בס"ד הייתי תמים- לא האמנתי שיכול לבוא בן אנוש, המתיימר לשומר תורה ומצווה, ולהשמיץ בחור מאחורי גבו ולדווח לצד הבחורה חצאי אמיתות ושקרים מגעילים שאף אחד לא ביקש ממנו- סתם בשביל 'החסד'. גם אם הנחתי שיש אנשים שקשה להם לשמור דברים בבטן והם חייבים לידע את כולם במידע הנדיר שמאוכסן במוח המרוקן שלהם, תיארתי לעצמי שאחרי שהם יגמרו לשפוך את הארס הגועלי שלהם, יתנו את הכבוד למאזין הנבוך (הצד של הבחורה), להחליט אם זה מתאים להם או לא, ולא יוסיפו משפטים כגון: "הוא לא בשבילך" או "אתם לא תהיו מאושרים ביחד." למה מי אתה? אתה תקבע מי בשבילה ועם מי היא תהיה מאושרת?! סלח לי, אבל קשה לי להאמין שאלוקים נתן לאפס קטן כמוך- נבואה. וסתם שאלה, ארבע פעמים להתקשר אליהם? כלכך הרבה זמן לוקח לך להוציא את הג'ורה שלך? אתה ודאי צועד בגו זקוף עם מלוא 155 הסנטימטרים שאלוקים חנן אותך, ומרגיש גאווה יהודית אמיתית על שהצלתה יהודיה כשרה וחסודה מרדת שחת. אין לך שום פקפוק בדרכך, הרי לא חשבת לפני מעשה להתייעץ עם מאן דאו- חבל הזמן, מסתמא. האמת היא, קשה, מאוד קשה- לא חשבתי שיש לי שונאים, ועוד כאלו, זאת אומרת כמוך. אולי סתם אתה מקנא, לא יודע. בכולופן עבר כבר יותר משבוע ולאט, לאט אני מבין שהיא לא הייתה בשבילי, ובטח אתם יודעים למה, אחרי למעלה מעשר פגישות- היא האמינה לו.
נ.ב. המממ, הרבה זמן לא נפגשנו, ו...אפשר לומר שהתגעגעתי, אז שלום...
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2013 00:59 |
|
| |
איפפפפפפפפפפ רק אני מריחה את ריח ההשתנקרות השקרנית?
עצוב עצוב, אם אתה באמת רוצה אותה, אתה תעשה את כל המאמצים להחזיר את זה... סומכת עליך שתדע מה צריך לעשות
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2013 01:04 |
|
| |
איכס... יש גם אנשים מגעילים בעולם..
מה לעשות? עליך מוטלת החובה להתרחק מהחבר מהר ככל האפשר.
אם היא באמת רצתה אותך, היא הייתה אמורה לברר איתך (פנים מול פנים) אחרי הכל על מה ששמעה ולא להאמין כמו פתיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2013 01:09 |
|
| |
יאקקק.
יש אנשים רעים בעולם. בכמויות. דוחה שכמותו.
תהיה חזק אחשלנו. הכל מלמעלה:)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2013 01:25 |
|
| |
מגלגלין זכות על ידי זכאי וחובה על ידי חייב....
שלח אותה אליי... אני אספר לה מי אתה.... (אם אחרי 10 פגישות היא עדיין לא יודעת...)
נ.ב. זו סיבת ההיעלמות? חציפות.
בשו"ט...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2013 02:23 |
|
| |
אחד הדברים הכואבים זה לשמוע ליכלוכים עליך דברים שהקשר בינם לבין המציאות אפילו לא מקרית מכירה ומזדהה עם התחושה
אחי אם אתה חשוב לה והיא חשובה לך תתאמץ וזה בטוח יהיה שווה את זה.. מה שכן לחבר הזבל שלך הלואי וזה יחזור לו בסיבוב והוא ירגיש רק פעם אחת ת'תחושה הכואבת הזאת
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2013 03:16 |
|
| |
אחי היה לי מקרה דומה.
חבר לכלך עלי על משהו שלא היה ולא נברא והוריד לי שידוך שמאד רציתי בזמנו (לפני כמה וכמה שנים). אני לא סיפרתי לאיש כי זה היה הורס לו בשידוכים אבל בסתר ליבי האמנתי (וקיוויתי) שיום יבוא ואבא בשמיים ישלם לו על זה.
הבחור חודש אח"כ התארס ולאחר שנה נולד להם ילד חמוד. השלום בית שם מצויין הלואי על כולם....
אני מחלתי לו בלב שלם אבל יודע שיום יבוא וזה יחזור אליו כמו בומרנג. (אולי אפילו בשידוכים של הילדים שלו....)
אין מה לעשות יש אנשים כאלו בחיים ולצערנו הרבה.
הדבר היחידי שאפשר להוציא מהסיפור הזה זה לחשוב טוב לפני שאנחנו עונים כשמבררים עלינו כדי שלא נהיה בצד הרע....
בקרוב ממש....
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2013 08:26 |
|
| |
אחי, התגעגענו לך ולשפה הקולחת שלך....
מה אני אגיד לך? עצוב לשמוע :(
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2013 10:05 |
|
| |
באמת קשה מאד... האם יש אפשרות שיש פה איזו שהן אי-הבנות?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2013 10:09 |
|
| |
עם כאלה ידידים מי צריך אויבים.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2013 10:10 |
|
| |
| צדיקאלוקי כתב: |  | אחי היה לי מקרה דומה.
חבר לכלך עלי על משהו שלא היה ולא נברא והוריד לי שידוך
שמאד רציתי בזמנו (לפני כמה וכמה שנים).
אני לא סיפרתי לאיש כי זה היה הורס לו בשידוכים אבל בסתר
ליבי האמנתי (וקיוויתי) שיום יבוא ואבא בשמיים ישלם לו על זה.
הבחור חודש אח"כ התארס ולאחר שנה נולד להם ילד חמוד.
השלום בית שם מצויין הלואי על כולם....
אני מחלתי לו בלב שלם אבל יודע שיום יבוא וזה יחזור אליו כמו
בומרנג. (אולי אפילו בשידוכים של הילדים שלו....)
אין מה לעשות יש אנשים כאלו בחיים ולצערנו הרבה.
הדבר היחידי שאפשר להוציא מהסיפור הזה זה לחשוב טוב לפני
שאנחנו עונים כשמבררים עלינו כדי שלא נהיה בצד הרע....
בקרוב ממש.... |
|
מומלץ לסלוח ולמחול, כפי שאומרים שקפידא מזיקא לא רק לפוגע, היא מזיקה גם לנפגע.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2013 11:08 |
|
| |
קשה מאוד. אם אתה מחפש להתגבר על זה ולהמשיך הלאה, אל תתלה את הקושי באדם שגרם לך אותו. תסתכל על זה כמו ניסיון מה'. ה' רוצה לראות איך אתה מגיב לניסיון כזה, ואני בטוחה שאחרי שעמדת בו בגבורה- אתה תזכה בע"ה לראות את כל הטוב שיגיע לך. (הבנאדם ההוא היה צריך משום מה להיות השעיר לעזאזל שיגרום לך את הצער) אני בטוחה שאתה לא היחיד שקרו לו סיפורים כאלו, נכון שלא לכולם יש אומץ לספר, אבל זה קורה לצערנו. וד"ל. לך קודם כל היה את האומץ לשתף איתנו את המקרה הזה, וזה כבר מעיד דברים טובים עליך. אז תאמין בעצמך ושאנשים כאלו לא יצליחו להוריד לך את המצב רוח. הם לא שווים את זה. תסתכל על זה רק בתור ניסיון. ותמצא את הכלים להתגבר עליו ושזה יהיה לך בבחינת מקפצה בשיפור המידות.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2013 11:18 |
|
| |
בס"ד
קשה להאמין שיש לך שונאים..... צריך גאולה....עד מתי???!!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2013 12:25 |
|
| |
אגב, הסיפור שקרה איתך, אחי, הזכיר לי את הסיפור הבא שקריסטל כתבה בהודעתה האחרונה.
ותסלחו לי שאני לא יודעת לצטט מאשכול לאשכול.. אני לא מתמצאת בשטויות האלו.. =)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2013 12:35 |
|
| |
זה מזכיר לי כמה כעסתי כשהייתה הצעה ממש מוצלחת, כזו שרק חיכינו לתשובה שבוששה מאוד לבוא...
התקשרתי לשאול מה קורה..?
ואז, "הוא שמע פרטים מצויינים, אבל.... מישהו שמכיר גם אותך וגם אותו אמר שזה לא מתאים".
אין אדם משותף בינינו!! מה ההמצאה הזאת?!
אבל, הכל משמיים.....
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2013 15:35 |
|
| |
בס"ד וואי שה' לא ינסה אותי בזה.....שיוא דיכאון עמוק.
|
|
|
|
|