|
|
| נשלח ב-29/1/2013 22:46 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2013 23:04 |
|
| |
אם ככה אז בסדר...
|
|
| נשלח ב-29/1/2013 23:11 |
|
| |
בסדר גם בשבילך?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2013 23:18 |
|
| |
כן
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2013 23:20 |
|
| |
יופי.. =))
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2013 23:50 |
|
| |
היא לא מתאימה לך בכלל . אני יודע . תרגיע.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2013 00:05 |
|
| |
 אחיה, תהיה חזק.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2013 00:22 |
|
| |
תודה, שיר.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2013 00:41 |
|
| |
ועכשיו ברצינות, אם אתה עדיין מאמין שזה מתאים לך וזה רק עניין של לשון הרע ואי - הבנה, תמצא משהו שקרוב לבחורה ומשמש 'כדמות' בחיים שלה, ותנסה להחזיר את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2013 00:45 |
|
| |
תודה, שיר.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2013 21:31 |
|
| |
זה נשמע כמו "לא תודה, שיר"
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2013 05:16 |
|
| |
אחי (:
לא יודעת אם כתבתי את זה איפהשהו אבל אני בעלת תשובה. ובהיותי כזו כאשר הייתי בתיכון ושמעתי כל מיני סיפורים על שידוכים ושמבררים עם השכנים וכאלה העלתי חשש בפני המורה שלי שמא השכנים יספרו על "מעללי" למיועד והוא לא ירצה אותי... מורתי היקרה בתגובה סיפרה לי את הסיפור על הבחור שכל פעם שהיו מציעים לו שידוך וזה היה מתקדם, באיזהשהו שלב זה היה יורד מבלי לומר למה. עד שיום אחד משפחה אחת כן אמרו את הסיבה שזו השכנה מקומה 1 שליכלכה עליו. הבחור בצר לו פנה לרב שלו ושאל לעצתו, הרב אמר: זה כפרת עוונות תקבל בשמחה וה' יביא לך ברכה. הבחור לא התייאש וככה המצב המשיך, עד שיום אחד הוא סגר וורט. לאחר הוורט הוא שאל את הבחורה מה גרם לה להמשיך איתו ולמה היא לא הורידה את השידוך והוא סיפר לה את מעללי השכנה... הבחורה המופתעת אמרה לו, "מעניין- כשבאנו לברר, היא לא היתה בבית והחלטנו לדלג על זה..."
בקיצור, מאחלת לך שכשהבחורה הנכונה תבוא, השכנה התככנית לא תהיה בבית! יום טוב (:
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2013 09:51 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-1/2/2013 00:27 |
|
| |
| Fake_smile כתב: |  | אחי (:
לא יודעת אם כתבתי את זה איפהשהו אבל אני בעלת תשובה. ובהיותי כזו כאשר הייתי בתיכון ושמעתי כל מיני סיפורים על שידוכים ושמבררים עם השכנים וכאלה העלתי חשש בפני המורה שלי שמא השכנים יספרו על "מעללי" למיועד והוא לא ירצה אותי... מורתי היקרה בתגובה סיפרה לי את הסיפור על הבחור שכל פעם שהיו מציעים לו שידוך וזה היה מתקדם, באיזהשהו שלב זה היה יורד מבלי לומר למה. עד שיום אחד משפחה אחת כן אמרו את הסיבה שזו השכנה מקומה 1 שליכלכה עליו. הבחור בצר לו פנה לרב שלו ושאל לעצתו, הרב אמר: זה כפרת עוונות תקבל בשמחה וה' יביא לך ברכה. הבחור לא התייאש וככה המצב המשיך, עד שיום אחד הוא סגר וורט. לאחר הוורט הוא שאל את הבחורה מה גרם לה להמשיך איתו ולמה היא לא הורידה את השידוך והוא סיפר לה את מעללי השכנה... הבחורה המופתעת אמרה לו, "מעניין- כשבאנו לברר, היא לא היתה בבית והחלטנו לדלג על זה..."
בקיצור, מאחלת לך שכשהבחורה הנכונה תבוא, השכנה התככנית לא תהיה בבית! יום טוב (: |
|
משמח לראות אותך..
|
|
| נשלח ב-1/2/2013 00:33 |
|
| |
(:
אני עדיין קוראת פה מדי פעם... אבל לא מרגישה צורך לכתוב...
|
|
|
|
|