צר לי אני לא מכיר. אני מתעסק בעיקר בבניית אתרים. יכול לעזור html,css,jquery,mysql,php
נשלח ב-29/1/2013 12:26
אני יכול לעזור בדוט נט סי שארפ או VB
נשלח ב-29/1/2013 13:19
גם אני . . .
נשלח ב-7/2/2013 13:52
שאלה בc#
אני עובד עם TYPED DATASET יש לי רשימה של קטגוריות לחיצה על קטגוריה מסוימת אמורה להציג לי datalist עם כל הפריטים השיכים לאותה קטגוריה
את הId של הקטגוריה אני לוקחת מה-URL לדוג (301=category.aspx?categoryID) ושומרת בSESSION
מי יכול לעזור לי כיצד מציגים על הDATALIST בגישת עבודה עם TYPED DATASET?
נשלח ב-7/2/2013 16:21
קודם כל לעניות דעתי TYPED DATASET זה דרעק ושומר נפשו ירחק . . .
לשאלתך, צריך להקצות ל DataList.DataSource אובייקט DataTable מהסוג הרצוי את ה DataTable ממלאים עם Fill בעזרת ה Dataset
לגבי פילטור אפשר ב DataSet Designer להגדיר Fill נוסף עם פרמטר שאפשר לשים ב where לגבי איך הטבלה תתורגם לרשימה צריך ליצור template
דרעק כבר אמרנו ?
נשלח ב-7/2/2013 21:54
על איזו גישה אתה כן ממליץ?
נשלח ב-20/2/2013 15:51
אני צריך אתר שמורכב מעמוד אחד מעוצב. האם מתאים לי WORDPRESS או פשוט יותר לסגור את הדף בHTML ולהעלות אותו לאיחסון שקניתי? כמו כן, האם אפשר להעלות עמוד HTML אחד או שצריך התקנה של מערכת בשביל להעלות אתר כזה?
נשלח ב-21/2/2013 18:06
מה שאתה מחפש נקרא "דף נחיתה". אתה יכול לעשות אותו בwordpress, או בגוגל-סייטס או כל מערכת לניהול תוכן. נדמה לי שתבניות של wordpress פחות גמישות מתבניות גוגל-סייט.
יש גם פרוייקט שנקרא "עסקים צומחים ברשת", שנותן לך אתר+דומיין חינם למשך שנה. חפש בגוגל.
נשלח ב-22/2/2013 01:07
תודה אור.
אבדוק את המידע
נשלח ב-22/2/2013 10:10
פתאום שמתי לב שלא עניתי במדויק על שאלותיך
מנחה_חדשה כתב:
אני צריך אתר שמורכב מעמוד אחד מעוצב. האם מתאים לי WORDPRESS.
אכן, וורדפרס ודומותיה יכולות להתאים.
או פשוט יותר לסגור את הדף בHTML ולהעלות אותו לאיחסון שקניתי?
איך אתה יוצר דף HTML? כמובן, יש אנשי מקצוע שזו פרנסתם, ובוודאי ישמחו לעזור לך, אבל לא נראה לי שכדאי לעשות זאת באופן עצמאי, בWORD.
כמו כן, האם אפשר להעלות עמוד HTML אחד או שצריך התקנה של מערכת בשביל להעלות אתר כזה?
אפשר. זה דבר פשוט וקל.
נשלח ב-18/3/2013 23:14
שלום
אני מתעסק בתחום
בניית אתרים
ואשמח לעזור לך עים כל מה שקשור לדוט נט.
נשלח ב-21/6/2013 09:41
יש את דוסיהוסט בניית אתרים ו קידום אתרים, חבר שלי בנה דרכם בסכומים סירים מאוד מה גם שכולם חרדים שם, ומספקים שירותים יעודיים למגזר.