|
|
| נשלח ב-29/1/2013 07:50 |
|
| |
פשוט גועל בעעע... שונאת התנהגות כזו
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2013 08:59 |
|
| |
או שהבחורה לא חשבה שהחשבון יהיה כזה שמן. היא בסה"כ שתתה קפה. הבחור שתה יין, ואכל גם.
ואני לא חושבת שבחורים צריכים תמיד לשלם. מרגיש לי נצלני כל העניין הזה
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2013 11:29 |
|
| |
תתקשר אליה לפני הפגישה הבאה ותגיד לה שתביא כסף גם בשביל הפגישה הקודמת.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2013 00:06 |
|
| |
ראשית תודה לכל המגיבים והמגיבות לעיל על ההתייחסות דעותיכן ודעתכם חשובה לי. שנית, היום קרה טוויסט בעלילה. כל הזמן יצאתי מתוך נקודת הנחה שמי משלם זה לא אישיו, בגלל שהיא נתנה להבין מדברים כאלה ואחרים שאמרה שהיא עובדת ומרוויחה סכום ספציפי יפה מאוד (מעל 10K) כך שמאוד הפליא אותי העניין מה הסיפור עם כמה שקלים, להתעקש לשלם אותם, לא לשלם אותם. מי מתעסק בפכים קטנים שכאלה. היום התברר שאמנם היא נתנה לי להבין ככה, אבל בפועל מרוויחה מתחת לשכר מינימום בגלל שהיא עובדת בעבודה כלשהי עם "שליחות". כך שמעתה ברור שאשלם עליה, אולי אפילו נתרום לה למען תוכל להמשיך בעבודה החשובה עם ה"שליחות" למען עם ישראל. לשאלה למה נתנה לי להבין אחרת, ענתה שזה לא ענייני כמה היא מרוויחה. אני חושב שאמנם זה לא ענייני, אבל זה לא הכי בסדר לגרום לאדם לחשוב X, כשהמצב בפועל Y. השאלה האם זה אכן בעיה באמינות, או סתם רחפנות כלשהי. מה דעתכם/ן? תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2013 00:13 |
|
| |
חקל הראשון של האשכול- יותר מהכל זה פדיחות. ממנו והלאה- לטעמי בעיה באמינות.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2013 00:34 |
|
| |
אווץ'.
זו דעתי.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2013 00:49 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | ראשית תודה לכל המגיבים והמגיבות לעיל על ההתייחסות דעותיכן ודעתכם חשובה לי.
שנית, היום קרה טוויסט בעלילה.
כל הזמן יצאתי מתוך נקודת הנחה שמי משלם זה לא אישיו, בגלל שהיא נתנה להבין מדברים כאלה ואחרים שאמרה שהיא עובדת ומרוויחה סכום ספציפי יפה מאוד (מעל 10K) כך שמאוד הפליא אותי העניין מה הסיפור עם כמה שקלים, להתעקש לשלם אותם, לא לשלם אותם. מי מתעסק בפכים קטנים שכאלה.
היום התברר שאמנם היא נתנה לי להבין ככה, אבל בפועל מרוויחה מתחת לשכר מינימום בגלל שהיא עובדת בעבודה כלשהי עם "שליחות". כך שמעתה ברור שאשלם עליה, אולי אפילו נתרום לה למען תוכל להמשיך בעבודה החשובה עם ה"שליחות" למען עם ישראל.
לשאלה למה נתנה לי להבין אחרת, ענתה שזה לא ענייני כמה היא מרוויחה.
אני חושב שאמנם זה לא ענייני, אבל זה לא הכי בסדר לגרום לאדם לחשוב X, כשהמצב בפועל Y.
השאלה האם זה אכן בעיה באמינות, או סתם רחפנות כלשהי.
מה דעתכם/ן?
תודה |
|
לא ברור בכלל.
תשחרר אותה לנפשה....
לא הייתי ממשיכה עם כזה דבר..=(
אגב, אם םכבר העלת ת'נושא,
אנשים הגזימו לגמרי!
חברה שלי מספרת לי שביררו עלי אצלה קלטו תשאלות..
"כמה היא מקבלת"
"כל כמה זמן עולה השכר שלה"
"לכמה היא תוכל להגיע במקסימום"
"מה הממוצע בענף.."
וכו' וכו'...
שום שאלה שאינה מהנושא הנ"ל לא נשאלה.
וחברה שלי? ענתה לה כמו ילדה טובה...
(העפתי ת'בחור... חשב לעשות עלי קופה...)
הכי מוזר כאן, שהיא לא שאלה כמה הוצאות יש לי...
שתחשב כבר הוצאות מול הכנסות=)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2013 01:24 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | ראשית תודה לכל המגיבים והמגיבות לעיל על ההתייחסות דעותיכן ודעתכם חשובה לי.
שנית, היום קרה טוויסט בעלילה.
כל הזמן יצאתי מתוך נקודת הנחה שמי משלם זה לא אישיו, בגלל שהיא נתנה להבין מדברים כאלה ואחרים שאמרה שהיא עובדת ומרוויחה סכום ספציפי יפה מאוד (מעל 10K) כך שמאוד הפליא אותי העניין מה הסיפור עם כמה שקלים, להתעקש לשלם אותם, לא לשלם אותם. מי מתעסק בפכים קטנים שכאלה.
היום התברר שאמנם היא נתנה לי להבין ככה, אבל בפועל מרוויחה מתחת לשכר מינימום בגלל שהיא עובדת בעבודה כלשהי עם "שליחות". כך שמעתה ברור שאשלם עליה, אולי אפילו נתרום לה למען תוכל להמשיך בעבודה החשובה עם ה"שליחות" למען עם ישראל.
לשאלה למה נתנה לי להבין אחרת, ענתה שזה לא ענייני כמה היא מרוויחה.
אני חושב שאמנם זה לא ענייני, אבל זה לא הכי בסדר לגרום לאדם לחשוב X, כשהמצב בפועל Y.
השאלה האם זה אכן בעיה באמינות, או סתם רחפנות כלשהי.
מה דעתכם/ן?
תודה |
|
ליטאי ,סליחה מראש.
אבל נראה לי שאתה עושה אישיו כמה מרוויחה הבחורה .
לא יפה!
אתה באמת שואל בחורה בפגישה כמה היא מרוויחה?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2013 01:25 |
|
| |
ליטאי אני לא חושב שזו בעיה באמינות. היא בשום שלב לא אמרה לך כמה היא מרויחה אלא זה היה דמיונות שלך.
ועכשיו ככה. אם אתה חשבת להוריד אז תוריד אבל אם חשבת להמשיך ואתה תוריד בגלל זה אז אתה.....
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2013 02:13 |
|
| |
ליטאי, אם היא נתנה לך להבין משהו שונה, יכול להיות שהיא מתושכלת מעצמה, מפנטזת להיות מישהי אחרת. בקיצור - אני הייתי הולכת על הכיוון של השלילה אלא אם היא נורא נורא מצאה חן בעיניךואז יש מקום אולי לבדיקות נוספות.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2013 10:16 |
|
| |
לדעתי אם חקרת אתה על כמה היא מרוויחה טוב מאוד שהיא עבדה עליך.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2013 12:14 |
|
| |
בס"ד נכון אותי הכי מגעיל שמדברים על המשכורת שלי......
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2013 16:09 |
|
| |
אני עם מנחמיים. מי ששואל בחורה כמה היא מרוויחה, מגיע לו שישקרו לו. איזה חוסר טקט!
|
|
|
|
|