בית פורומים שידוכי חרדים

בחורה לא אמינה --> התייעצות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/1/2013 19:27 לינק ישיר 

מלא פעמים שאלו אותי. לא נקבתי בסכום, רק אמרתי יחסיות- מרוויחה טוב, ממוצע וכו... (תלוי לפני כמה שנים זה היה ;))

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2013 19:34 לינק ישיר 

איך את מרגישה עם שאלה כזאת בנוח?
ככל שאת מרוויחה יותר את שווה יותר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2013 19:47 לינק ישיר 

בחור ששואל שאלה כזו הוא מגעיל ו... 'דבר אחר' ;)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/1/2013 21:10 לינק ישיר 

לכל הנסחפים והנסחפות, אני מבין שאתם מאוד רוחניים ונושאים כמו עבודה/תעסוקה לא עולים אצלכם בפגישות.
אבל יש מיעוט קטן מאוד של אנשים בעולם שנושא כמו עבודה/תעסוקה יכול לעלות בתור נושא לשיחה, ולא דווקא בצורה של "כמה את מרוויחה".
זאת אומרת, אם תאורטית מישהי מספרת שהיא קופאית באושר עד, אפשר להסיק שהיא מרוויחה 3 4 K. אם מישהי מעצבנת פנים שעובדת בזה שנתיים שלוש ונשמע שיש לה עבודה , אפשר להסיק שהיא מרוויחה Y.
אבל אל תכנסו לזה, תמשיכו עם הגישה הבריאהשל מה זה משנה בעצם במה מי שאתם יוצאים איתו עוסק וכמה הוא מרוויח? בסופו של דבר עבודה/תעסוקה/הכנסה זה חלק שולי מאוד מהחיים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2013 21:55 לינק ישיר 

ואתה כמה מרוויח??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2013 21:57 לינק ישיר 

אני_הקטנה כתב:
ואתה כמה מרוויח??

חשבתי שזה חוצפה לשאול כזאת שאלה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2013 22:03 לינק ישיר 

מי אמר חוצפה??

זה דבר חשוב ביותר.
איך אפשר לחיות בלי ש.כ.ר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2013 22:13 לינק ישיר 

אני_הקטנה כתב:
מי אמר חוצפה??

זה דבר חשוב ביותר.

אין הברכה שורה אלא בדבר הסמוי מן העין. ואמרו חכמים במסכת תענית "גדול יום הגשמים, שאפילו פרוטה שבכיס מתברכת בו".
נשאלת השאלה  איך זה יכול להיות? הרי חזינא דהווי יום הגשמים ופרוטה שבכיס לא התברכה?
והתשובות היא מתחכמת למדי...
אין הברכה שורה אלא בדבר הסמוי מן העין, והכסף בכיס היה ספור (עובדה שידעו שהוא לא התברך), ולכן לא היתה בו ברכה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2013 22:16 לינק ישיר 

חחחח לייק

פעם ראשונה שאני שומעת את התשובה הפלספנית הזו.. =)) יפההההההההה =)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2013 23:23 לינק ישיר 

ליטאי613 כתב:
אני_הקטנה כתב:
מי אמר חוצפה??

זה דבר חשוב ביותר.

אין הברכה שורה אלא בדבר הסמוי מן העין. ואמרו חכמים במסכת תענית "גדול יום הגשמים, שאפילו פרוטה שבכיס מתברכת בו".
נשאלת השאלה  איך זה יכול להיות? הרי חזינא דהווי יום הגשמים ופרוטה שבכיס לא התברכה?
והתשובות היא מתחכמת למדי...
אין הברכה שורה אלא בדבר הסמוי מן העין, והכסף בכיס היה ספור (עובדה שידעו שהוא לא התברך), ולכן לא היתה בו ברכה...

גדול!

מידי פעם מבליחה לך הברקה, לא רע..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/1/2013 00:42 לינק ישיר 

ליטאי613 כתב:
לכל הנסחפים והנסחפות, אני מבין שאתם מאוד רוחניים ונושאים כמו עבודה/תעסוקה לא עולים אצלכם בפגישות.
אבל יש מיעוט קטן מאוד של אנשים בעולם שנושא כמו עבודה/תעסוקה יכול לעלות בתור נושא לשיחה, ולא דווקא בצורה של "כמה את מרוויחה".
זאת אומרת, אם תאורטית מישהי מספרת שהיא קופאית באושר עד, אפשר להסיק שהיא מרוויחה 3 4 K. אם מישהי מעצבנת פנים שעובדת בזה שנתיים שלוש ונשמע שיש לה עבודה , אפשר להסיק שהיא מרוויחה Y.
אבל אל תכנסו לזה, תמשיכו עם הגישה הבריאהשל מה זה משנה בעצם במה מי שאתם יוצאים איתו עוסק וכמה הוא מרוויח? בסופו של דבר עבודה/תעסוקה/הכנסה זה חלק שולי מאוד מהחיים.
מסכימה עם כל מילה ויודעת שיש מלא בחורים שרוצים להיות מסודרים ולכן מוכנים להפגש רק עם אלו שכבר מסודרות בעבודה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/1/2013 00:59 לינק ישיר 

בחורים שרוצים להיות מסודרים שידאגו לסדר את עצמם. אין בושה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/1/2013 05:01 לינק ישיר 

ליטאי,
מהבנתי הבחורה כנראה מצאה חן בעינייך כי המשכת איתה 3 פגישות לפחות...
עצתי אליך היא שתעשה עוד פגישה, בהנחה שהיא באמת מוצאת חן, ותשאל אותה.
לא חייב לשאול במפורש אבל אני סומכת עליך שתוכל להשחיל את הנושא בדרך עקיפה ותנסה להבין ממנה מה היה שם...

בהצלחה ובירור מהיר וקל!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/1/2013 09:03 לינק ישיר 

את באמת חושבת שידידנו הליטאי אכן נפגש פגישות מסודרות והודיע לשדכנית בסוף שהוא לא מעוניין בבחורה??

פחחחחחחחחחחחחחחח (את יכולה להוסיף עוד ח' כאוות נפשך)

סתם החליט לפתוח אשכול ולא בדיוק מצא על מה וכדרכו בשוביניזם ירד על ציבור הנקבות הקדושות..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/1/2013 10:55 לינק ישיר 

פחחחחחח ליטאי...
אתה במיוחד לא אמור להתעניין בכסף שלה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > בחורה לא אמינה --> התייעצות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 6 7 8 לדף הבא סך הכל 8 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.