בית פורומים שידוכי חרדים

"נשים במגזר החרדי מרימות את הראש"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/1/2013 18:55 לינק ישיר 

צדיקאלוקי כתב:
"נשים במגזר החרדי מרימות את הראש"

כזכור, הבוקר פורסמו נתוני הגירושין בשנת 2012, לפיהם, במהלך שנת 2012 נפתחו בבתי הדין הרבניים 88,055 תיקים, לעומת 80,636 אשתקד. גם בעיר החרדית בני ברק נרשמה עליה באחוזי הגירושין.

תוקן על ידי צדיקאלוקי ב- 30/01/2013 02:01:18

זה נראלך אחוזים?

אוקי, אני כנראה צריכה לחזור לבצפר חזרה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/1/2013 18:58 לינק ישיר 

פעם זה לא אשתקד...
פעם זה דור, שני דורות אחורה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2013 20:44 לינק ישיר 

אריסה כתב:
ואגב, בגירושים בד"כ הגבר יוצא האשם. ובד"כ זה נכון. - התעלמות לצרכים הרגשיים,התנהגות בוטה ומתעלמת, עין גדולה, בגידה רגשית, לפעמים גם אלימות וכדו'

מאיפה הבאת את זה שהגבר בד"כ אשם? יש לך חוות דעת ממומחים בתחום? יש לך מחקר? או מה? אני אגיד לך מה שכן יש ידוע עם מספרים: 65% מהגירושין יוזמות אותן הנשים, 20% הגברים, והשאר במשותף. בדרך כלל כשאחד מבני הזוג יוזמים השני עושה הכל כדי להשכין שלום בית, ובדרך כלל נכשל. שזה אומר שברוב הגירושין האשה יוזמת את הגירושין, הגבר מתחנן לנסות להשכין שלום, והאשה מתעקשת להתגרש.

אלו נתונים ידועים שיצאו עליהם אין ספור מחקרים. כל השאר זו פרשנות אישית סוביקטיבית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2013 21:18 לינק ישיר 

מעפיל כתב:
ואגב, בגירושים בד"כ הגבר יוצא האשם. ובד"כ זה נכון. - התעלמות לצרכים הרגשיים,התנהגות בוטה ומתעלמת, עין גדולה, בגידה רגשית, לפעמים גם אלימות וכדו'

מאיפה הבאת את זה שהגבר בד"כ אשם? יש לך חוות דעת ממומחים בתחום? יש לך מחקר? או מה? אני אגיד לך מה שכן יש ידוע עם מספרים: 65% מהגירושין יוזמות אותן הנשים, 20% הגברים, והשאר במשותף. בדרך כלל כשאחד מבני הזוג יוזמים השני עושה הכל כדי להשכין שלום בית, ובדרך כלל נכשל. שזה אומר שברוב הגירושין האשה יוזמת את הגירושין, הגבר מתחנן לנסות להשכין שלום, והאשה מתעקשת להתגרש.

אלו נתונים ידועים שיצאו עליהם אין ספור מחקרים. כל השאר זו פרשנות אישית סוביקטיבית.

V

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2013 23:11 לינק ישיר 

מעפיל כתב:
אריסה כתב:

הצד היוזם הוא אולי הצד הסובל, חשבת על זה גבר?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/1/2013 23:30 לינק ישיר 

זו היא הפרשנות שלך, אפשר גם לומר שהצד היוזם הוא הצד שפחות מוכן להשקיע. אין לי דעה בנושא, אני רק אומר שאי אפשר לדון בנושא מורכב זה מתוך השערות ומשאלות לב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/1/2013 09:51 לינק ישיר 

א. אך טבעי הדבר. כל עוד ההאדם שולט במצב הוא לא ירצה לצאת משם.הבאלגן מתחיל כשאחד מהצדדים מאבד שליטה או יותר גרוע, את הזהות העצמית ואז אם יש לו אומץ יצא משם כל עוד נפשו בו.. ב. מה הם החיים ללא פרשנויות?

תוקן על ידי נערתהבזק ב- 31/01/2013 09:52:00

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/1/2013 13:21 לינק ישיר 

נערתהבזק כתב:
א. אך טבעי הדבר. כל עוד ההאדם שולט במצב הוא לא ירצה לצאת משם.הבאלגן מתחיל כשאחד מהצדדים מאבד שליטה או יותר גרוע, את הזהות העצמית ואז אם יש לו אומץ יצא משם כל עוד נפשו בו.. ב. מה הם החיים ללא פרשנויות?

תוקן על ידי נערתהבזק ב- 31/01/2013 09:52:00

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/1/2013 13:58 לינק ישיר 

ברגע שהזכרכר לומד והאישה מפרנסת, מגדלת ילדים ועושה הכל, שלא יתפלאו שאלו הן התוצאות.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/1/2013 14:22 לינק ישיר 

לדעתי אין אשמים ברורים בגירושין.
פעם זה הבעל.
פעם זו האישה.
ופעם אין אשמים אלא זה חוסר הבנה אחד גדול...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/1/2013 14:37 לינק ישיר 

האלכסנדרה כתב:
ברגע שהזכרכר לומד והאישה מפרנסת, מגדלת ילדים ועושה הכל, שלא יתפלאו שאלו הן התוצאות.

יפה אמרת.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/1/2013 15:02 לינק ישיר 

אכן כך. קחו אדם שהמערכת הבסיסית שלו עובדת על עובדת ומציאות ותחברו אותו עם אדם בעל שאר נפש. הם באמת ןבתמים י ה ר ס ו אחד את השני...

תוקן על ידי נערתהבזק ב- 31/01/2013 15:03:03

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/1/2013 15:07 לינק ישיר 

נערתהבזק כתב:
אכן כך. קחו אדם שהמערכת הבסיסית שלו עובדת על עובדת ומציאות ותחברו אותו עם אדם בעל שאר נפש. הם באמת ןבתמים י ה ר ס ו אחד את השני...

תוקן על ידי נערתהבזק ב- 31/01/2013 15:03:03

??

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/1/2013 15:10 לינק ישיר 

אוי. קטנוני אחד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/1/2013 15:12 לינק ישיר 

לא הבנתי מה כתבת שם..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > "נשים במגזר החרדי מרימות את הראש"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.