בית פורומים שידוכי חרדים

הנשק של האישה..

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/2/2013 01:14 לינק ישיר 

מעפיל כתב:
אשה שבוכה לא בגלל שקשה לה או שהיא בצער, אלא בגלל שהיא רוצה להשיג בזה דברים, נקראת אשה מניפולטיבית. כל הסיכויים שבמוקדם או במאוחר בעלה יעלה על זה, וזה  יכול לפגום מאד בקשר שלהם.
תרשה לי להשיג על דבריך. א. מה בכך אם הדרך שלה להשיג את מבוקשה זה ע"י בכי, וכי בגלל כך לא מגיע לה את משאלת לבה?? וכי אין זה מתפקידו של הגבר להעניק לאהובתו בכל מצב, בכל עת ובכל מחיר??!! ב. אם אשה משיגה את רצונה רק ע"י בכי, או שהיא נזקקת לבכי כדי להשיג את מבוקשה, יסלח לי נא מר, אבל זה אות כשלון לבעל לא לאשה!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2013 01:17 לינק ישיר 

נערתהבזק כתב:
הבכי שלה מביך אותך או נראה לך הדבר הכי טבעי בעולם?

נראה לי טבעי, ברוב המקרים.

בתור אחת שפעם בכי לא היה אופציה בשבילה, בכולופן לא בציבור...
אני חושבת שיש משהו חיובי ביכולת של בנאדם להוציא את הכאב/כל רגש שלו החוצה, זה מנקה ומשחרר..
אז נכון, לא מתאים לבכות לכל אחד, ומי שבוכה על דברים שהם כביכול שטותיים (כביכול, כי כשהיא בוכה זה בטוח לא נראה לה שטותי), צריכה ללמוד את החיים, וללמד את עצמה חשיבות וסדר.
אבל, זה כלי נפלא, שנותן המון, אם משתמשים בו בצורה הנכונה.
וגברים, אישה שבוכה לא מחפשת עצות בד"כ, כי אם מישו שיישב לידה, ויאמין לה למה שהיא חווה ועוברת.
אני חושבת שכשמגיעים למצב שמרגישים בנוח לבכות ליד הבעל, הוא יכול לתת לעצמו צל"ש גדול על הקשר בינהם..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/2/2013 01:59 לינק ישיר 

אני_הקטנה כתב:

(בשניה הראשונה של הכותרת, קפצה לי "נשיקה של אישה" זה כנראה נשק יותר חזק! P=)

יא ראש נוצה!

טיע, דמייני לעצמך גבר בוכה....
(פחד אלוקים)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/2/2013 02:04 לינק ישיר 

נקודהלמחשב כתב:

תרשה לי להשיג על דבריך. א. מה בכך אם הדרך שלה להשיג את מבוקשה זה ע"י בכי, וכי בגלל כך לא מגיע לה את משאלת לבה?? וכי אין זה מתפקידו של הגבר להעניק לאהובתו בכל מצב, בכל עת ובכל מחיר??!! ב. אם אשה משיגה את רצונה רק ע"י בכי, או שהיא נזקקת לבכי כדי להשיג את מבוקשה, יסלח לי נא מר, אבל זה אות כשלון לבעל לא לאשה!!

א. מתפלאת לפגוש פה אנשים שחיים באשליות.
ב. כשאשה בוכה על כל דבר זה מראה על אבנורמליות. או שהיא אשה שמנצלת את בעלה ע"י בכי... או שהיא בעלת הפרעה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/2/2013 10:09 לינק ישיר 

א. על אילו אשליות את מדברת? ב. אף אחד לא דיבר על אותה אחת, שאם ברצונה לקבל בגד היא מזילה דמעה, ואם ברצונה לקבל תכשיט היא מזילה שתי דמעות.. ואם היא רוצה צומי, אז עייניה כמעיין הנובע. סך הכל דובר על אחת שדמעותיה מצויות, וכמו שכבר העידו עליכן חז"ל שאשה דמעותיה מצוייות... אז אישית איני רואה בכך פסול, ובפרט שדעתי האישית שאם אשה צריכה להגיע למצב של בכי כדי להשיג דברים, זה בעיה בגבר לא באשה!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2013 12:04 לינק ישיר 

לדבר אתה בטוח יודע

מעניין את אתה מיישם/תיישם את כל מה שאתה אומר כאן..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/2/2013 12:04 לינק ישיר 

הנשים בוכות בלילה בכי נעלב
הנשים בוכות בלילה שרק תשמע קולן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2013 12:19 לינק ישיר 

מה בכך אם הדרך שלה להשיג את מבוקשה זה ע"י בכי, וכי בגלל כך לא מגיע לה את משאלת לבה?? 

אם אשה (או גבר) מבקשת משהו מהבן זוג, הוא אמור לשקול את השאלה ברצינות ולקחת את כל הפרטים בחשבון. אני לא חושב שברגע שהיא מתחילה לבכות אז הוא אמור לשכוח מכל ההיגיון ולהתרכז רק בבכי שלה.

וכי אין זה מתפקידו של הגבר להעניק לאהובתו בכל מצב, בכל עת ובכל מחיר??!!

לא. הוא אמור להעניק בהתאם ליכולתיו הממוניות והנפשיות, לא מעבר. גבר לא חייב לשחוק את עצמו נפשית בכדי למלא את כל הבקשות של אהובתו, וכן לא חייב להכנס לחובות בכדי לקנות לה כל מה שהיא מבקשת. והנה לשון המדרש קהלת: ומוצא אני מר ממות את האשה וגו', רבנן אמרי ע"י שהיא תובעת בידו דברים שאינו יכול לעמוד בהן סוף שהיא ממיתה אותו מיתה מרה.

ב. אם אשה משיגה את רצונה רק ע"י בכי, או שהיא נזקקת לבכי כדי להשיג את מבוקשה, יסלח לי נא מר, אבל זה אות כשלון לבעל לא לאשה!!

תלוי בנסיבות. לפעמים הגבר אשם שהאשה מרגישה שהדרך היחידה שהוא יתייחס אליה ברצינות זה על ידי שהיא בוכה, ולפעמים האשה אשמה שהיא מנסה להפעיל מניפולציות לקבל מה שלא מגיע לה ומה שאין בכוח הבעל לתת.

תוקן על ידי מעפיל ב- 01/02/2013 12:20:50

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2013 19:42 לינק ישיר 

בוכות על כ ל דבר?? הדמעות אצלינו זמינות לעת מצוא. לא כל סיטואציה היא עת מצוא...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2013 22:32 לינק ישיר 

כמעט_חדשה כתב:
לדבר אתה בטוח יודע

מעניין את אתה מיישם/תיישם את כל מה שאתה אומר כאן..

לכתוב....

וכשאתחתן בע"ה אז אדע.. אבל עד אז לפחות אני שואף...:)
ואת?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2013 22:35 לינק ישיר 

מעפיל כתב:
מה בכך אם הדרך שלה להשיג את מבוקשה זה ע"י בכי, וכי בגלל כך לא מגיע לה את משאלת לבה?? 

אם אשה (או גבר) מבקשת משהו מהבן זוג, הוא אמור לשקול את השאלה ברצינות ולקחת את כל הפרטים בחשבון. אני לא חושב שברגע שהיא מתחילה לבכות אז הוא אמור לשכוח מכל ההיגיון ולהתרכז רק בבכי שלה.

וכי אין זה מתפקידו של הגבר להעניק לאהובתו בכל מצב, בכל עת ובכל מחיר??!!

לא. הוא אמור להעניק בהתאם ליכולתיו הממוניות והנפשיות, לא מעבר. גבר לא חייב לשחוק את עצמו נפשית בכדי למלא את כל הבקשות של אהובתו, וכן לא חייב להכנס לחובות בכדי לקנות לה כל מה שהיא מבקשת. והנה לשון המדרש קהלת: ומוצא אני מר ממות את האשה וגו', רבנן אמרי ע"י שהיא תובעת בידו דברים שאינו יכול לעמוד בהן סוף שהיא ממיתה אותו מיתה מרה.

ב. אם אשה משיגה את רצונה רק ע"י בכי, או שהיא נזקקת לבכי כדי להשיג את מבוקשה, יסלח לי נא מר, אבל זה אות כשלון לבעל לא לאשה!!

תלוי בנסיבות. לפעמים הגבר אשם שהאשה מרגישה שהדרך היחידה שהוא יתייחס אליה ברצינות זה על ידי שהיא בוכה, ולפעמים האשה אשמה שהיא מנסה להפעיל מניפולציות לקבל מה שלא מגיע לה ומה שאין בכוח הבעל לתת.

תוקן על ידי מעפיל ב- 01/02/2013 12:20:50

א. הוא לא אמור לשכוח מכל היגיון, אבל בהחלט הוא אמור לשים את ההיגיון בצד ולשים את לבה של אשתו במרכז!

ב. אתה צודק בהחלט שגבר לא אמור לשחוק את עצמו נפשית בגלל אשתו, ולא להיכנס לחובות בגללה. אבל אם להעניק לאהובתו מביא אותו למצב של שחיקה נפשית, או לרמה של חובות, זה חסרון שקיים בו לא בה! אילו היה משכיל להעניק לאהובתו את צרכיה האמתיים בטוחני - א. שהיא לא הייתה מביאה אותו למצב של שחיקה נפשית. ב. אם הוא היה אוהב באמת, הוא היה נהנה להעניק ולא ההפך!

ג. אני לא חושב שיש דבר כזה - אשה אשמה! בטוחני שאם גבר יעניק לאשתו את הדברים שהיא באמת זקוקה להם, הוא יהיה מלך והיא תהיה מלכה חייכנית ולא בכיינית...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2013 22:54 לינק ישיר 

"כה אמר ה' מנעי קולך מבכי ועינייך מדמעה.."

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/2/2013 22:55 לינק ישיר 

"כה אמר ה' מנעי קולך מבכי ועינייך מדמעה.."

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הנשק של האישה..
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.