בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

ארי גולדוואג - עם אחד, הקמפיין והדיסק

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/1/2013 21:39 לינק ישיר 
ארי גולדוואג - עם אחד, הקמפיין והדיסק

או משהו כזה :)

לא ממש הבנתי מה הולך שם - הוא מגייס תרומות להשלמת האלבום, או משהו כזה. (זה פשוט כל כך יוצא דופן, שאני עדיין תוהה אם אני זאת שלא מבינה מה הכוונה )

בכל אופן - פרטים כאן בקישור - קמפיין

ברקע הקליפ מתנגן לו מיקס משירי האלבום העתיד לבוא - העשירי במספר של ארי - ככה שבהחלט שווה להקשיב (וגם לצפות. יש גם פספוסים ממש חמודים בסוף :) )

* xcodebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab" height="344" width="425" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" > <*

ולאתרוגים - אמרתם שקישור ישיר יכול לעזור, כדי לשלוח אותו להורדה ישירה (אולי פה?) - אז הנה קישור ישיר:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=697boyHX0Lg

תוקן על ידי אידי ב- 28/02/2014 13:51:22

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/1/2013 22:10 לינק ישיר 

והנה טעימה של ממש משירי האלבום, כולל תמונות רקע מקסימות!
חובה לצפות. (ולהגיב )

קישור ישיר: http://www.youtube.com/watch?v=w3CRbCy5AvI

* xcodebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab" height="344" width="425" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" > <*

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2013 01:10 לינק ישיר 

אם אני לא טועה, הוא מגייס כסף לרוב האלבום...
מיקסינג ומאסטרינג זה חלק חשוב לא?

Current costs will include:

• $3000 for mixing and mastering
  • $3200 for cover art + marketing strategists (US & Israel)
  • $2500 for initial copies of the CDs and covers
  • $500 for translation of song into Hebrew ("Hashem is Always There", which will be in both Hebrew and English)
  • $10,000 for advertising in US (magazines, online, newspapers, posters)
  • $7000 for production of two music videos for release before and with the album
  • $5000 for advertising in Israel

אני לא יודע אם זה ילך לו ככה..
ובעיקרון יש כמה סוגי תרומות. ככל שהתרומה יותר גדולה אז מקבלים יותר דברים (כגון דיסק חתום + מדבקות וכו')

תוקן על ידי עידודודו ב- 01/02/2013 01:10:12

תוקן על ידי עידודודו ב- 01/02/2013 01:12:04

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/2/2013 15:23 לינק ישיר 

אף פעם לא שמעתי שעושים קמפיין בשביל דיסק סתם (אלא אם כן זה לצורך עמותת צדקה כלשהי) זה ממש חידוש בשבילי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/2/2013 15:49 לינק ישיר 

ארי מסביר את זה כך:
(תרגום גוגל משופץ קלות... אתכם הסליחה :))

"
אני מאמין במוזיקה הזו, ואני מאמין במסר הזה, מסר של חיבור לבורא ולרוחניות. יש לי את הכשרון להפיץ את המסר דרך האתר שלי ודברי התורה שלי, ואני מאמין שההשפעה הגדולה ביותר שאני יכול לקבל היא דרך להביא את המוזיקה החוצה. 

בדרך כלל כשאני מגיע לנקודה זו בייצור (לקראת הסוף), אני לווה כסף ממקומות שונים, כולל מהמפיץ שלי, על מנת לשלם עבור כל הדברים שאתה רואה מפורט באתר ההתרמה. במקום לעשות את זה, אני פונה אליכם, הידידים ובני משפחה, כמו גם האוהדים שלי ברחבי העולם, כדי לתמוך במוסיקה יהודיה ומסר של רוחניות שאני מנסה להקנות. אני מאמין שהמוזיקה היא לא רק כיף. יש לה את הפוטנציאל להיות מאוד חזקה ומרגשת. אני כבר שמעתי באופן אישי על חוויה כזו מרבים שראו את הסרטון "ה' אוהב אותך." 

בבקשה, עזרו לי כדי שזה יקרה. בין אם אתה מעורב ל5 $ או 15,000 $, או אפילו אם אתה רק מפיץ את הקישור לאתר זה, זה יעזור לעבור את התהליך הזה יחד. 

המוסיקה היהודית ראתה האטה רבה בשנים האחרונות - אנשים לא רוצים לשלם על המאמצים הכבירים שמושקעים באלבום. 

זה זמן לתת לאמנים מסר של דחיפה מההתחלה. 
"
עכ"ל.

כאן המקום להסביר שבאתר של ארי יש גם הרבה שיעורי תורה, מי שמבין אנגלית מוזמן להאזין - לאתר של ארי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2013 21:14 לינק ישיר 

זה כבר נשמע משהו אחר:)
בהתחלה זה באמת נשמע לי מוזר, אם כי הגיוני- שלזמרים כיום כבר אין כל כך למה להשקיע כי בין כה וכה יצרבו את השירים שלהם, ומי שמשקיע רוצה שיבואו אליו ויגידו לו את זה, וגם ישקיעו בשבילו... כי להוציא דיסק זה באמת לא משימה כל כך פשוטה, במיוחד שיש בדור הזה כל כך הרבה דרכים להתעדכן...( וד"ל :)
אבל עכשיו זה מובן ונכון וזה כבר באמת נשמע משהו אחר כנ"ל

תוקן על ידי תמרור25 ב- 07/02/2013 21:14:33

תוקן על ידי תמרור25 ב- 07/02/2013 21:16:00

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2013 21:58 לינק ישיר 

מעניין אם מישהו יתרום לו
אני מקווה בשבילו שכן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2013 16:53 לינק ישיר 

לפי העדכונים בדף הקמפיין - עד עכשיו נתרמו 1675$.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2013 22:26 לינק ישיר 

ברוך ה'! כן ירבו:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/2/2013 15:41 לינק ישיר 

47 תורמים, מעל 2800$.
ארי מבקש - המשיכו להפיץ 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2013 22:51 לינק ישיר 
זהו... הקמפיין הסתיים :)

וכך כותב ארי: (תרגום גוגל משופץ)
"

תודה רבה לכל מי שתרם לקמפיין הזה. הסיכום הסופי בקמפיין היה 101 מממנים ו6232$. אבל חוץ מזה, התקבלו עוד כ 1720 $ נוספים - אז תודה לכולכם!
למרות שלא הגענו למטרה שלנו - 35,000 $ , בכל זאת כיסינו נתח גדול מההוצאות, וזה בעצם יהיה מימון להשלמת האלבום. נכון לרגע זה, שש רצועות כבר אחרי מיקס בסיסי, והשביעית בדרך למיקס באולפן, בעז"ה.
כמו כן, כתוצאה ישירה של הקמפיין הזה, אני מוסיף עוד שיר לאלבום (ומסיר אחד שהופיע בתצוגה המקדימה). השיר החדש יהיה בעברית, והוא די ברעיון של "יש תקווה" [של בני פרידמן - אידי]. יש תקווה היה המנון תקווה, והשיר הזה יהיה בשם "עם אחד", וזה המנון אחדות. Ian Freitor יעבד את השיר (הוא עיבד את יש תקווה), ואת המילים של השיר תכתוב שוב מרים ישראלי. אני נרגש מאוד על תוספת זו, ואסיר תודה לבורא העולם ולכל השליחים שלו שאפשרו לי להוסיף רצועה זו!
"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/3/2013 21:14 לינק ישיר 

יפה מאוד שיהיה לא בהצלחה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2013 04:39 לינק ישיר 

האלבום מתוכנן לצאת לאור בעוד כחודש-חודשיים, אי"ה!
יש למה לחכות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2013 08:30 לינק ישיר 

מחכים מאד!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2013 21:03 לינק ישיר 

...וכה כותב ארי:

גבירותי ורבותי, זה רשמי!

האלבום "עם אחד" מודפס בימים אלו, ומתעתד להגיע לחנויות בסוף השבוע הבא!

אם לקחתם חלק בקמפיין (התרומות), צפו לקבל את עותק האלבום הדיגיטלי שלך בקרוב מאוד.

האלבום כולל 12 שירים, וכן שיר בונוס נוסף - אחד השירים באנגלית שיופיע גם בעברית.

לאלבום תצורף בעז"ה חוברת בעלת 32 עמודים בעברית ובאנגלית.

בינתיים תיהנו מהסינגלים שכבר שוחררו - "רק הוא" ו"עם אחד"...

עד כאן נאום ארי :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2013 17:02 לינק ישיר 

הדיסק יוצא ביום רביעי יגיע לרוב החניות כבר ביום ראשון  שנקיס הוא המפיץ(כך הוא טוען) המחיר יהיה 50 שקל

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > ארי גולדוואג - עם אחד, הקמפיין והדיסק
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext