|
|
| נשלח ב-30/8/2013 10:21 |
|
| |
שניהם
אם זה עכשיו זה ברחמים. אם לא עכשיו אז ממשיכים במסלול הקבוע שזה אומר עוד כמה שנים (לא כ"כ) טובות ועם הרבה יותר ייסורים. בקיצור התסריט המופיע בכתובים.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2013 16:24 |
|
| |
שתי מילים על הקשר בין העלייה הגדולה לאזור הנגב

http://www.tairneri.co.il/_Uploads/dbsAttachedFiles/m216.pdf
כידוע לכם הרב כל הזמן מדבר על העלייה הגדולה הצפויה בקרוב ועל זה שהם צריכים ליישב דווקא את אזור הנגב. המעניין פה הוא שכך בדיוק זה מתואר בגמרא!
אמר רבי יוחנן: גדול יום הגשמים כיום קיבוץ גליות שנאמר שׁוּבָה ה' אֶת שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב קיבוץ הגלויות מתואר בנשימה אחת עם הפרחת השממה בנגב! ופשיטא שהכוונה היא שברגע שהאזור יתמלא ביהודים הקב"ה יפריח את השממה הן ע"י גשמי ברכה ויהפוך אותו למקום פורה יותר ממה שהוא כיום והן ע"י פריחה כלכלית. יהי רצון שנזכה לכך בקרוב.
תוקן על ידי המיייחל ב- 09/09/2013 16:27:32
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2013 23:35 |
|
| |
שכויח. דיוק נפלא.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2013 10:36 |
|
| |
מקורות יודעי דבר גילו לי שהרב נסע לנסיעה מיוחדת לצפון.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2013 11:12 |
|
| |
שמישהו יסביר לי.
לפי שכלנו הזעיר אנפין ושכלו של המייחל בבחינת מוחין דגדלות - כולנו רואים שהרב ניר בן ארצי הוא ולא אחר המועמד הבכיר ביותר, ויש אומרים הבלעדי, לתפקיד המשיח. עד כאן פשיטא. אלא מאי? עולם כמנהגו נוהג. הרב ממשיך בכנסים. יש לו לו"ז פגישות עם כל מאן דבעי למספר חודשים קדימה. ראסמי אני שואל אתכם - הרב מוכתר היום-מחר-מחרתיים כמשיח, מי גבר בא אליו לייעוץ?! הלא אף-על-פי שברורה, לפחות למייחל אני יכול לומר, שנשמת המשיח היא נשמה עליונה-ענקית-עדינה ואוהבת את עם ישראל (גם אני חושב כך אבל אני מעדיו שלא לחשוף את דעותי בריש גלי), אבל דוגרי אחרי שזה חתום וברור לכל, כולל לשכנה שמעלי ולזו שמתחתיי, שהשכינה שוכנת באדם הזה - אז מי יעז להתקרב?! מי גבר בפורום שיכריז אני בא למשיח . זה מפחיד בטירוף.
עד כאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2013 11:18 |
|
| |
תודה אחי שדיבררת אותי מבלי שביקשתי!
איך? איך כיוונת בדיוק לתחושה שמלווה אותי עד עכשיו מאז הכנס אתמול בי-ם בו ראיתי את הרב מדבר באקסטזה גדולה עם אנרגיות גדולות שהפחידוני עם הק"ו ש"אם עכשיו הרב נראה ככה אז מה יהיה כשתכנס בו נשמת המשיח והוא יבער כמו לפיד אש ויאיים על הבלעדיות של חברת חשמל לספק אנרגיה לכל המדינה?!" מי יוכל להתקרב אליו אז?! אני לא מפסיק להרהר.. מפחידדדד
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2013 13:12 |
|
| |
אתה רואה DANMASH מה הסרט ימי תשובה עושים לבנאדם!? קצת טילים קצת כיפות ברזל קצת תופאי מלחמה וכולם חוזרים בתשובה ונהיה זכים וטהורים.
שלא למותר לציין, שלא תחשוב שאני לא שם לב להתעלמות רבתי שלך ממני ומהצעותיי. איפה הפרקטיקה של פעם כמדומני בסגנון דרך ערס קדמה לתורה? איפה ה"לא, תודה"? הקיינה תרבות? הקיינה נימוס?. אז לא, אני לא נפגע,ממש לא... להיפך! אני שמח בשבילך! ורק שתדע לך שכ"כ כיף שאין לך עוד הרבה זמן לפייסני .
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2013 13:22 |
|
| |
האם מותר לדבר על הרב כמשיח?
אהבתי את החידוש של אפיקים בנגב ולשמוע שגם הרב מדבר על גלי עלייה שצפויים בקרוב
לגבי הכרזה על הרב כמשיח באיזה צורה זה יעשה ?
איך נידע כדי שלא ניכשל בטעות חמורה ?
מתי נדע בוודאות שיצא המרצע מהשק?
|
|
| נשלח ב-10/9/2013 13:29 |
|
| |
ודאי שמותר אחי מצווה גדולה! אני עושה זאת בכל הזדמנות שאני מוצא לנכון
ברגישות אמנם אך מאוד בנחישות יש לומר. טוב אני יכול להרשות לעצמי יש לי את כל ההוכחות והראיות לכך. לכן הדגשתי לא פעם ואמרתי שמי שלא מקבל אותו כמשיח פותח חזית נגדי! כאשר המשמעות של המשפט הזה היא שהוא יצטרך לדחות הוכחות מנבואות בתנ"ך בחז"ל ובעיקר את מציאות ימינו שיש לי כח גדול להסביר אותה ולחשוף את המאחורי הקלעים שבה. לגבי הכרזה: אני מאמין שהוא יעשה זאת בעצמו זאת לא עבודה שלנו. ואני רוצה להדגיש עוד נקודה שאני לא מרבה לדבר עליה כאן אין לכם מושג כמה אני והרב חופפים בהשגות שלנו כאשר ההבדל הבולט הוא שהוא בעל מכ"ם הרבה יותר מתקדם משלי, זה הכל. אבל גם אני לא קטיל קני באגמא. לא באתי להתגאות חלילה, כך אני רואה את המציאות.
תוקן על ידי המיייחל ב- 10/09/2013 13:32:15
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2013 15:28 |
|
| |
מי גבר בא לנס ציונה לכנס ?
נ.ב: מישהו פה יודע בכלל איפה זה נס ציונה על ה-MAP ?!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2013 16:07 |
|
| |
יש כאן בעיה מה ימנע טעות
כאשר לאורך אלפיים שנות קמו שוב ושוב יהודים שונים, דווקא בעלי כוונות טובות בדרך כלל, שטענו שהם הם אכן המשיח ושהגיע סוף סוף זמן גאולתנו. מבר-כוכבא, ועד חיים ויטאל, משלמה מולכו ועד שבתאי צבי, מישוע מנצרת ועד מנחם מנדל שניאורסון, כולם הרגישו שהקב"ה בחר דווקא בהם (מעניין!) להביא את קץ ההיסטוריה, וכולם עד אחד טעו. אפס אחוזי ההצלחה של עשרות משיחים בעבר לא מונעים כמובן מאחרים לקום חדשים לבקרים. נולד בשנת 1957 במושב תלמים למשפחת בוכריץ . הוא כנראה לא סיים תיכון, ועבד למחייתו תקופת מה כקבלן משנה לעבודות עפר. אז (1991) התגלה כבעל כוחות: מסתבר שידע לא לעלות על קווי מתח וצינורות מים, ועתידו כטרקטוריסט נראה מובטח. אלא שאחר כך היו שנתיים שבהן סבל מקולות ומראות . החל ללמוד "רפואה אלטרנטיבית" , ואחר כך החל לקבל "מטופלים" בחדר האחורי של חנות מוצרי הטבע של אחיו באשקלון. ברבות הימים פגש את הרב שמואל שוקרון, שמשח אותו ליעודו האלוהי, ארגן לו את החיים והפך אותו למה שהוא היום. אבל די בטוחים ביניהם, שהוא גם המשיח. ובן-ארצי גם מוכן לספק להם רמזים שאכן כך.
כיצד אתה מסביר את הכוחות המיוחדים בהם אתה ניחן?"נולדתי עם המתנה הזאת בלי שידעתי. לפני 21 שנה, בערך, הייתה לי הארה ובאותו זמן התחלתי להבין מה אני עושה בעולם הזה. מאותו הזמן אני פועל לטובת עם ישראל. ההורים שלי נולדו בג'רבה וכל השושלת שלי כולה מורכבת מגדולי תורה, רבנים ומקובלים". בדרך כלל נהוג לומר כי הדרך להשגתם של כוחות רוחניים ועל טבעיים היא לימוד תורה והיחשפות לסודות הקבלה. כיצד "עקפת" את הדרך הזאת? "למדתי קבלה. אני מתעניין בקבלה אך לא מתעסק בקבלה. לומד זוהר בצורה כללית. מה שיש לי זו מתנת א-ל. לא לומדים את זה. זה כמו שיש לאדם חכמה. אדם נולד עם זה. זה לא בגוף. זה משהו רוחני בנשמה. יש אלפי גדולי תורה ענקיים שאין להם רוח הקודש, ולא ראִייַה ולא כלום. ריבונו של עולם נותן את זה ישירות במתנה. בכל דור ודור יש מתנות כאלה בכדי לעזור לעם ישראל". מה אתה אומר לספקנים, שלא מאמינים בכוחות אלה? ישאלו אחרים ויגיעו לפה אם הם רוצים. המוח של האדם קטן מלהבין דברים כאלה. הוא רגיל לעסוק בחומריות. הוא לא מסוגל להבין מניין מגיע כוח ראייה כזה. אבל זה פשוט".
לגרסת מנהלי העמותה, ביקש בן ארצי עזרה מהם על מנת להתמודד עם מחלת נפש קשה ממנה סבל בלי להיחשף לציבור. המנהלים עזרו לו להסתתר והעלימו את הידיעה כדי שלא להסב נזק לעמותה ולפעילות הציבורית שסביבה. מנהלי העמותה פרסמו קטעים לכאורה ממכתביו של בן ארצי, המתארים מעשי פדופיליה, ניצול מיני של חברי הקהילה וזואופיליה.
בפברואר 2013 הורשעו הארבעה בבית המשפט המחוזי בבאר שבע בעסקת טיעון בעבירה של קבלת דבר במרמה. על כל אחד מהם הוטלו חמישה חודשי עבודות שירות, מאסר על תנאי ופיצוי לבן ארצי בסך 10,000 ש"ח כל אחד. לאחר חשיפת הפרשייה הוציאו מנהלי העמותה את בן-ארצי מהשותפות בה, והפסיקו את התקציבים לישיבותיו במושב תלמים ובטבריה. בשל חשיפת שחיתויות לכאורה בניהול העמותה, שופטת בית המשפט בבאר שבע קבעה בחודש מרץ 2009, שיש להטיל הגבלות על הוצאות הכספים, ויש למנות חוקר שיחקור את התנהלותה
במקביל, הוקמה על ידי בן ארצי ותומכיו העמותה "תאיר נרי" התומכת בישיבה בתלמים.
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2013 23:18 |
|
| |
מיותר לחלוטין, בשביל מה הבאת את זה?
נא לא לעשות זאת שוב להעתיק כל מיני פוסטים מיותרים
נ.ב לאנשים בעלי נפש טכנית כמוך שום דבר לא ימנע טעויות כאלה מלבד הדבר האמיתי עצמו שזה הכתרת המשיח והגאולה עצמה. אין מה לעשות ככה זה אצל האנשים הטכניים.. לא רואים מעבר לגשמיות המיידית ולא מצליחים להתרומם טפח מעל לקרקע. יסלח כבודו מראש אם נפגעת כי לא לכך נתכוונתי פשוט יש לי חבר קרוב שגם הוא כזה ואתה די מזכיר לי אותו, לא לטובה לצערי. יש לי הרבה בבטן על הסוג הזה של האנשים, הרבה מאוד.
תוקן על ידי המיייחל ב- 10/09/2013 23:23:17
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2013 01:32 |
|
| |
הרבה בעיות טכניות אתה מעורר בפורום.. יפה לך... אני מקווה שהחבר שלך לא קורא בפורום ומצליח להתנשא מעל הטכניות של נשמתו ולהבין שאחת ועוד אחת שווה אחת עשרה
|
|
|
|
|