לפני 10 שנים?! וואוו. נשמע כמו לפני שנות דור. לגבי התשלום כבר התייחסנו לנושא פה. מעדיף לא להתייחס שוב, מי שרוצה ישלם ומי שלא יעזוב אותנו בשקט. גם לי הנושא מפריע אבל יחד עם זאת אני מבין שמבלי לדבר ישירות עם הנוגעים בדבר קשה להביע דעה ולקבוע עמדה. מעדיף להתעלם.
אין ספק שאז זה לא היה זמן הגאולה. אבל עכשיו זה כן. אז לא היה המייחל ועכשיו כן. אז גם לא היה קדחת הנילוס ועכשיו כן.
נשלח ב-21/10/2013 15:39
שימו לב שככל שמתקרב רגע ההתגלות וההמלכה של המשיח טון הדיבור הולך ונהיה עצבני יותר. הדין הולך ומתגבר. הסבר פשטני לכך הוא - היות ומשיח יודע שהוא המשיח, ויותר ממה שעם ישראל רוצה להיגאל משיח רוצה לגאול, רק מה לעשות שידיו כבולות והוא כל הזמן מחכה על קוצים מתי סופסוף תגיע הפקודה מלמעלה בגלל כל זה ועוד הוא חסר סבלנות ורוצה כבר להיוולד. ועדיין הוא האדם עם הכי הרבה סבלנות בעולם.. נו נו.
נשלח ב-23/10/2013 11:28
תנו עוז לאלהים!
אין יום שעובר שאני לא מבקש על-כך! הן בתפילה והן בתפילות פרטיות אני לא מפסיק לבקש מהקב"ה שימהר לגלות את משיח בן-דוד עבדו וימליך אותו על כל העולם כולו ובזה תתקיים תפילת "מלוך על כל העולם כולו בכבודך" ע"י משיח בן דוד עבדך. זה המעט שכל אחד מאיתנו מחוייב לעשות. ממש המינימום.
נשלח ב-30/10/2013 21:10
מה מתכוון המשורר
הרב כל הזמן מדגיש שהתגלות המשיח תקרה "פתאום". מה כוונתו? מה בדיוק יקרה באותו יום נכסף? בא נגיד שמחר הוא אמור לצאת לאור. מה ה"פתאומיות" שתהיה מחר? במה זה יהיה שונה מהיום? לפי שיטתי זה מסתדר טוב, לפי מה שהבאתי מהזוהר שמתאר את יום ההתגלות בצמוד לאירוע גלובלי מפחיד שיסיט את תשומת הלב העולמית לאיזשהו אסון עולמי ואז בדיוק הוא ייצא לאור ויאמר "אני יוסף!". אבל למה כבוד הרב מתכוון. זאת השאלה פה.
תופון בישר לנו שהשבוע הוא אמור לנסוע לרב וביקש אותנו להציג שאלה לרב - מה היינו שואלים את הרב. זוכרים מה עניתי לו? שתי שאלות הצגתי, מה הדבר שהכי מעכב את התגלות המשיח והאם תפילות רבות והפצרות מבורא עולם שיגלה וימליך את המשיח במהרה בכוחן להשפיע ולזרז את התהליך.
אז הנה, תשובה על השאלה השנייה הרב נותן לנו במסר הזה. תשובה יותר ישירה חדה וברורה מזו לא יכולה להיות. השבח לאל שגם בזה כיוונתי לאמת כשהבנתי לבד שזה מה שבורא עולם מבקש מאיתנו בעת הזאת וחובה קדושה על כל אחד מאיתנו להתפלל על-כך בכל הזדמנות.
אנא רבש"ע!! מלוך על כל העולם כולו בכבודך על-ידי משיח בן-דוד עבדך ומהר להצמיח את קרן משיח בן-דוד עבדך ולהמליכו עלינו.
נשלח ב-12/11/2013 09:04
נקודה לדאגה
ככל שנלך ונתקרב לשנה הבאה תשע"ה שהיא גם שנת שמיטה תלך ותתחזק אצלי ההבנה שמה שהרב ב"א מבטיח שבזמן שיוכתר המשיח השינויים הגדולים בעם ישראל יחולו באופן מיידי כמו: ייפסק המוות, יתרפאו החולים, תעלם דאגת הפרנסה וכו'. לא הולך להתקיים לצערנו.
ולמה אני אומר זאת..
משום שבתסריט הכתובים המפורסם נאמר: שביעית מלחמות ומוצאי שביעית בן-דוד בא. אם ניקח את אב-אלול תשע"ה כמוצאי שביעית זאת אומרת שרק אז יתגלה/יוכתר המשיח. למעלה משנה וחצי מעכשיו! טרוף לכל הדעות. אז איך זה מסתדר עם ה-"אוטוטו הכתרת המשיח" שהרב ב"א משדר כל הזמן? אז חשבתי לתרץ זאת ע"י ההתגלות הראשונה והשנייה של המשיח, כזכור לכם ממשנתי. כלומר ההתגלות הקרובה עליה מדבר כבוד הרב היא הראשונה אולם אחריה תבוא ההתגלות השנייה והמשמעותית עליה אמרו בגמ' - מוצאי שביעית ב"ד בא. מה שאומר שההתגלות הראשונה בכלל לא מופיעה על המכ"ם של חז"ל!! או במילים אחרות קשה מאוד עד בלתי אפשרי להאמין שיקרה כל מה שכבוד מתאר החל מההתגלות הראשונה כבר.
נו, אתם רואים כמה פלונטרים יש בסוגיות האלה. לכו תיפתרו אותם עכשיו.
תוקן על ידי המיייחל ב- 12/11/2013 09:06:27
נשלח ב-12/11/2013 09:22
רציתי לעלות עניין מסוים שאני חושב שהוא גם סימן. כפי שידוע, השיעורים של הרב הם בתשלום למי שלא צופה בהם בשידור חי. שתי השיעורים האחרונים של יום שישי פורסמו בפייסבוק לכולם בחינם. למה? האם הרב החליט שצריך להגיע לכמה שיותר יהודים כי ההמלכה קרבה מרגע לרגע? אני חושב שיש בזה סימן כלשהו. מה דעתכם?
נשלח ב-12/11/2013 09:54
איזה פתוח ואיזה נעליים...
נשלח ב-12/11/2013 11:16
הודעות כאלה אמורות להיות ב"אשכול המיואשים",לא? כאילו מה עוד נשאר !? שתדרוך עלינו דריכה רבתית על הפנים ותמחק לנו כל שמץ של שמחת חיים ותקווה לגאולת הנצח של עם ישראל ?!? אומרים חכמי הפורום שלמייחלים ניתנה רשות לייחל אבל לא לייאש . . . נ.ב. תקנו אותי אם אני טועה. . . .ואם לא תביאו משיח עכשיו !! נ.ב.ב ואם בכל זאת אני טועה. . . תקנו על ידי התשה של תיפופי שמחה על הדרבוקה ועייפות של ריקודי שמחה בעקבות התגלות שנייה של משיח צדקנו
עכשיו תופאי יוכל לבשל לכם משהו נחמד.... או שמא יכין לכם מאפה-קפה? זאת ועוד רבות בפרק הבא של אחרית הימים !
נשלח ב-27/11/2013 10:40
מתוך דברי הרב לפרשת מקץ. מישהו יכול להמר ולנמק מתי הקץ ?
אותו תהליך קורה גם עם המשיח. הקב"ה מגלה אותו בהסתר, מגלה ומסתיר, פעם מאמינים לו ופעם לועגים לו, עד שיתגלה לעיני כל עם ישראל והעולם כולו! מדי פעם נותן בורא עולם הארה לעם ישראל וצריכים להחזיק בה, להמשיך אותה, לשמר אותה ולבקש את המלכת מלך המשיח!
נשלח ב-27/11/2013 14:42
עד שאתה שואל על הקץ תשאל למי הוא מתכוון בדבריו אלה!
"פעם מאמינים לו פעם לועגים לו.." נראה לי שפה התקיימה 'נבואתך' שהרב עתיד להתייחס לפורום הרב מצפה ממני לאמונה מוחלטת ועיוורת. הוא חייב להבין שזה לא עובד ככה! לא אצלי בכל אופן. גם אני יודע דבר או שניים, גם אני רואה לעומק גם לי יש את ההשגות שלי ואני באמת מאמין (מותר לי לא?) שאם אשב איתו לשיחה בארבע עיניים והוא ישמע אותי ואני אשמע אותו ונדבר פתוח לא יהיה לו מה לענות לי בכל מיני עניינים בהם אקשה עליו. אתם חייבים להבין שאני באמת מאמין בזה. אני רואה לא רק את מעלותיו העצומות של הרב גם את חסרונותיו. וישנם כאלה. וכי ה'לעג' שלי לרב הוא לעג לשם לעג חלילה? חס ושלום. אצלי הכל מנומק ומוסבר בטוב טעם ודעת. תמיד זה כך אצלי. לכל דבר יש הסבר רק צריך לבקש אותו. בכל אופן סהדי במרומים שהכל לשם שמיים בלבד מתוך אהבה עצומה ומידות טובות.