|
|
| נשלח ב-25/12/2013 08:21 |
|
| |
באבא משיח?

כבוד הרב השבוע בצאתו מן הכנס ביקנעם. כל חיי התרחקתי מבאבות ודומיהם, ה' יצילנו. זה מה שחסר לי עכשיו שמשיח יאמץ לעצמו לוק של באבא. בעוד את הלוק עוד אוכל לבלוע אבל לא מעבר לזה חלילה. זה כבר יהיה יותר מדי בשבילי. ב"ה בינתיים הרב לא חשוד על אג'נדה באבאית ומלבד רגישותו לקור שגורמת לו את זה אני לא רואה סיבה לדאגה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2013 12:02 |
|
| |
המסר השבועי לדוברי הצרפתית. יש גם באנגלית. מעניין אם יגיע ל-70 שפות.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2013 08:33 |
|
| |
שיעור עצבני משהו הבוקר

לא עצבני עצבני אבל הרב דיבר בלהט ומתוך כאב על המצב הרדום של העם שאינם מתחזקים מספיק ועל הרבנים בעם שלא עושים את מלאכתם וכל אחד דואג רק לעצמו ולא מסתכלים על טובת הארץ והעם ועל ה'חרדים' שמתקשים להתחבר לרעיון המשיח והגאולה שבזה הם גרועים מהחילונים שפתוחים לשמוע דיבורי גאולה ומשיח ומתחברים בקלות רבה יותר לעידן החדש. בקיצור צריך כל אחד ואחת מאיתנו להתחיל להתפלל על ביטול הגזירה הקשה של המו"מ עם הפלסטינים המאיימת על ארץ ישראל ושלום היהודים. היו עוד כמה דברים אבל זהו המסר המרכזי הבוקר.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2013 08:39 |
|
| |
שמתי לב לעובדה מצערת - משיח נמצא בעיקר ברשת!
לא פעם ולא פעמיים קורה כאשר אני מדבר עם כל מיני ידידים ומכרים ומנהון להון השיחה גולשת לגאולה ומשיח ואני מזכיר את הרב ב"א ומגלה להם שהוא המשיח הם אומרים לי "מי זה?!" "הרב ב"א אמרת? לא שמעתי עליו" אני נדהם כל פעם מחדש עד כמה אנשים שלא נמצאים באינטרנט לא מכירים אותו. רבותיי זה לא פשוט! עצוב מאוד שזה כך! רבים מאלה שלא קשורים לעולם האינטרנט בכלל לא שמעו עליו ולא מודעים לכך שמשיח נמצא פועל ואוטוטו גם מוכתר למלך. מה עושים עם אנשים כאלה איך מקרבים אותם? מצד אחד הם גאים בזה שהם לא מחוברים לנט אבל מצד שני יש לזה מחיר והוא לא זול.. 
תוקן על ידי המיייחל ב- 31/12/2013 08:40:09
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2013 09:18 |
|
| |
הסוד כדלקמן: ביני ובינך מה היא? פירוש - אם הרבה לא שמעו עליו משמע שצריך להאמין באמונה שלמה שיש פה דין וחסד עמוקים מאד. אין מה להצטער כלל וכלל... להפך - צריך לשמוח שאנחנו זכינו. ידוע שכל הסודות הכי עמוקים של התורה נמצאים בחולין, כי ימי החול בשורש גבוהים מהשבת, רוצה לומר כי מי שיכול לחוש את האלוקות בבחינת ראש-תוך-סוף גם במציאות של הסתרה זה הגדולה האמיתית. ולכן על פי השורש האמיתי המשיח נמצא כל כולו בחולין היכן שלא רואים בחוש, בבחינת שערי רומי - בחילוף אותיות רשעי רומי זה הרשעים והגאוותנים. בסוף עוד נגלה כמה שאנחנו רחוקים מדעת האמת.
[בלי צ'אפחות בבקשה!]
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2013 09:48 |
|
| |
אני שמעתי על הר בן ארצי לפני יותר מעשור. כבר אז הרגשתי שיש בו משהו מיוחד.לא ידעתי מה, אבל היתה לי תחושה חזקה שיש בו משהו שאין באחרים
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2013 09:48 |
|
| |
מחילה מכבודו אבל מהחלק שהבנתי ענית על שאלה שלא שאלתי הסברת מדוע משיח מתגלה קודם דווקא באינטרנט שהוא יענו המקום הכי נמוך. אוקיי מסכים איתך ולמען האמת גם אני חשבתי על הרעיון הזה בעוד המשיח הקודם הרבי מילובאביטש זצ"ל היה בשער רומי כפשוטו המשיח האחרון שלנו נמצא בשער רומי הוירטואלי כמו כל הדור הזה שהוא וירטואלי. אבל שאלתי היתה - איך מביאים את בשורת המשיח והגאולה (הטבעית) לאלה שלא נמצאים באינטרנט "הטמא" ???
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2013 10:07 |
|
| |
בשורת המשיח והגאולה תגיע בדיוק כמו שהגיעה במצרים העתיקה. גזרות כלכליות. עד שיצעקו המונים לעזרה כי ירגישו על בשרם את הכאב והמרירות של השעבוד למס הכנסה, שאין כסף לפת לחם... כשנגיע לשפל הזה שאי אפשר יהיה שלא לצעוק אז במקביל יגיעו הקולות שהרב ב"א מדבר עליהם שיתגלו לרבנים הגדולים מיהו המשיח ואז יצאו כולם בכרזות - לצעוק למשיח. ככה יהיה - תגזרו ותשמרו.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2014 16:26 |
|
| |
ת'אמת עדיין לא ידועה וברורה זהות המשיח, בין אם זה הרב ב"א בין אם הרב ב"א מתבטא על מישהו אחר שעתיד להיות מומלך, העיקר שיתגלה כבר ויתחיל להפשיל שרוולים ויתחיל לעבוד, כי יש הרבה מה לעשות, אין זמן להתרגשות והלם ותדהמה לשמע ההתגלות, כי אנו כבר בכזה שפל, שאין פתרון אחר מלבד התגלות המשיח, אז יאללה שיתגלה כבר ויתחיל לעבוד, אנו כבר נזרום איתו בע"ה, ובלבד שיהיה אדם כשר וירא שמים, משיח אמת, צמח צדק
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2014 16:28 |
|
| |
שכחת להוסיף מילה אחת - לי. "לא ידועה לי"
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2014 16:30 |
|
| |
צודק, אני כותב בשמי, לא ידועה לי...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2014 16:33 |
|
| |
לפעמים אני מקנא באלה שלא יודעים הרבה.. לפעמים נמאס לי לדעת כ"כ הרבה ולראות מעבר למציאות הנגלית.. לא כל אחד יבין זאת אבל לא פעם זה מתסכל בבחינת יוסיף דעת יוסיף מכאוב
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2014 09:39 |
|
| |
חידוש נוסף שאמר אתמול הרב ב"א בכנס בב"ש היה לגבי הפחד הישראלי מחרם אירופאי על סחורות ישראליות צעד שעלול לפגוע קשות בייצוא הישראלי ליבשת, מנוף לחץ אירופי שמופעל על ישראל לכפות עליה ויתורים מדיניים בטחוניים. הגיב על-כך כבוד הרב ואמר שאל לה לממשלה לפחד מכך כי פרנסה בידי הקב"ה ואין לו בעיה להרוס את כל החלקלאות בעולם עד שלא יישאר לאירופאים מקום אחר לקנות שם סחורות ובעל כורחם יצטרכו לפנות לישראל לקנות מאיתנו את כל מה שרק נוכל לספק להם בכל מחיר שנשית עליהם!! בדיוק כמו המים במכת דם ממנו העשירו ישראל כנודע. הרב חזר והדגיש את העניין הזה פעם ופעמיים בהתלהבות. הוידאו הזה של קיפאון ארה"ב כולל האיזורים הדרומיים החלקאיים יכול להמחיש לנו היטב במה דברים אומרים וכיצד בכוחו של הקב"ה לעשות זאת בשאר העולם.
|
|
|
|
|