תודה... תודה .... ידעתי גם ידעתי שלא תסכים עמי ואע"פ התגברתי כארי :) רק המייחל קרא? איפה עוד קוראים / קרועים? אני פה עוד שעה. קדימה להגיב!
נשלח ב-27/1/2014 14:52
"כל השונה הלכות בכל יום , מובטח לו שהוא בן העולם הבא" .!!!!
ונותר רק להתפלל שיגאל את כל עמו ישראל ברחמים!!!
ובאהבה !!!!!
♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥
נשלח ב-27/1/2014 15:19
מיימי לא ראיתי חבורת אנשים שבה חבריה לא מבינים איש את רעהו ושמחים בעצם הוויתם לישמה כשמחת בית השואבה
אין לך אומה כישראל !! מי ישווה לכם ומי ידמה לכם ?!!? ימות משיח והרגעים האחרונים של עולם החושך - בלי שום ספק. על זה נאמר "ותחזינה עינינו בשובך לציון ברחמים"
ובטוחני שמשיח עצמו יסיף "ותחזינה עינינו בשובך לציון ברחמים ובשמחה, כמו זו שראיתי בפורום אחרית הימים"
נשלח ב-5/2/2014 20:59
הערב הייתי עד לקטע מיוחד במינו בצאת הרב מהכנס בנס-ציונה
לאחר טקס חלוקת הברכות הקבועה מדי כל כנס ניגשה אחת הנשים לרב וסיפרה על בנה בין ה-16.5 שנפטר לפני כמה שנים בטביעה בים "האם כבוד הרב יודע מה איתו האם הרב יכול לתקשר איתו?" "מה את רוצה לדעת?" משיב לה הרב, "האם טוב לו איפה היכן שהוא נמצא האם הוא מאושר?" השיבה. הרב עוצם את עיניו ומנסה להתרכז..."תכתבי על פתק את שמו ותני לו (לעוזר) ואחזיר לך תשובה" פה כבר מתערב העוזר ואומר לה "לא פה, לא יפה ליד האנשים" וגם הרב מצטרף "יש פה אנשים לא מתאים". אני מצטט כמעט מילה במילה.
בכל אופן זה היה מדהים לראות כיצד על המקום מסוגל הרב באמצעות המחשבה לקבל תשובות לדברים הכי נסתרים. פשוט מדהים.
נשלח ב-6/2/2014 10:34
אחד החברים פה שלח לי לינק לאיזה בלוג של איזה עו"ד צעיר חוזר בתשובה שמתגאה בעובדה שהוא חזר בתשובה מעצמו ואף הוציא ספר עם "הוכחות שכליות" לקיומו של הבורא ואמיתות התורה (וואוו.. אני ממש נמס מהתפעלות!) ומנפנף לעין כל ב"שכליות" שבתורה וכמה צריך לשמוע בקול הרבנים וגדולי התורה וכו' וכו' אחסוך מכם את הגועל הלעוס הזה.
למה גועל? קודם כל כי זה מה שזה. כל מי שזכה קצת להיכנס פנימה מבין למה.
אך בעיקר בגלל שהוא זועק ומתריע "על השקר והס"א שנקרא ניר בן-ארצי שמאחז את עיני הבריות ועובד עליהם בעיניים וכל כוחותיו מהס"א" עפרא לפומיה אמן. כאשר טענתו המרכזית (לפחות זו הגלויה) היא בגלל שהוא מטיף לקיום עשרת הדיברות ולא כל התורה כולה כאילו מלבד עשרת הדיברות אין כלום.
רשע מרושע פרימיטיבי דפוק שמשתמש בגבורות שבו האחוזות במלא קליפות וס"א כדי לתקוף את החסדים בגלל שהיא מרגישה גדולה וחזקה ממנה. (לא יודע אם הבנתם מה אמרתי פה אבל שיהיה)
ועוד מביא לי את "הרב פלוני שאמר כך והרב אלמוני שהעיד על בן-ארצי כך" טפו עליהם! פרימיטיבים מגעילים עוכרי ישראל בוזי תורה ומחללי שם ה' יהי רצון שהקב"ה יעקור אותם ואת עולם התורה השקרי והנבזי שלהם. אם את בית שני עם כל התורה והחכמים שהיו בו החריב הקב"ה מה זה בשבילו עולם התורה הדפוק של היום. קטן עליו.
נשלח ב-17/2/2014 15:09
http://www.tairneri.co.il/_Uploads/dbsAttachedFiles/meservayakhel.pdf חחח.. תראו איזה קטע אפילו למשיח אין הרבה מה לומר במסר השבוע. לכן אולי הוא קצר מהרגיל. אבל חידוש אחד בכל זאת מצאתי פה. כל הסבל הצער והייסורים המתגברים בתקופה האחרונה ואנשים בהחלט מרגישים התגברות של הקשיים בזמן האחרון, כל אלה נועדו להשגת מטרה אחת לגרום לנו להרים קול זעקה השמימה "אנא רבש"ע מהר להמליך את המשיח למלך!" בואו נהיה חכמים ונעשה זאת בטרם תבא הצרה הבאה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 17/02/2014 15:09:54
נשלח ב-21/2/2014 08:26
כבוד הרב בשיעור הבוקר: קרובה מאוד מאוד המלכת המשיח
הוא חזר על זה כמה פעמים וההבנה הפשוטה של הדברים היתה שמדובר בעניין של חודשים בלבד. לאחר מכן בסוף השיעור קיבלתי את האישור שהבנתי נכון כשהוא ביקש מהקב"ה שזה יהיה עוד בשנה הזאת.
יש כרגע תקלה שלא מאפשרת העלאת תמונות אחרת הייתי מעלה את התמונה בה הוא אומר את הדברים. לא שהתמונה מוכיחה משהו אבל בכל זאת.
תוקן על ידי המיייחל ב- 21/02/2014 08:26:16
נשלח ב-21/2/2014 08:38
זה ממש חדשות טובות על הבוקר, ושזה יהי-ה ממש בקרוב אמן...
נשלח ב-21/2/2014 08:52
בהחלט כן, היה שיעור נפלא ומומלץ מאוד לשמוע אותו
כמו"כ תיאר בהרחבה את הבריאות הטובה שתהיה לכולנו ושלא יהיה מחסור בכסף שיהיה בשפע עצום ושמחה גדולה וקבועה בלי מצבי רוח לא טובים ועוד ועוד, בקיצור כמו שתמיד אמרנו פה והדגשנו שוב ושוב, על זה אנחנו צריכים להתמקד בתפילות שלנו ובתקוות שלנו: שהקב"ה ימהר ויחיש להמליך את המשיח למלך ותיגלה ותיראה מלכותו עלינו מהרה! ממילא יהיה לכולנו טוב בלי סוף!
עד עכשיו עמדה איראן על תקן של חורבן ברעידת-אדמה אדירה. הרב אמר זאת מפורשות כמה פעמים ואפילו בשבוע האחרון תיאר כיצד האדמה פותחת את פיה ובולעת את כל איראן או לפחות את כל מתקניה הגרעיניים. כעת נראה שמפיקי הוליווד של מעלה החליטו לגנוז את התסריט הזה וללכת על סצנריו חדש לחלוטין. נהרות שמציפים מדינת ענק כמו איראן?? וואוו. חבל רק שהרב לא שיחרר את המסר הזה בשבוע שעבר.. הוא היה גונב לכולם את האוסקר!!
תוקן על ידי המיייחל ב- 03/03/2014 21:54:59
נשלח ב-9/3/2014 22:12
שימו לב כיצד משבוע לשבוע עוצמת המסרים והזעקה שבהם מתגברת