|
|
| נשלח ב-18/3/2014 14:39 |
|
| |
לא זכור לי מעולם מסר כ"כ קצר

http://www.tairneri.co.il/_Uploads/dbsAttachedFiles/shminimeser.pdf
מסכים עם כל מילה שלו. לא כי הוא המשיח אלא כי הדברים נכונים אמיתיים ומדוייקים מצד עצמם! בפרט הסיפא של הדברים לגבי הגורמים המעכבים את התגלות המשיח. בקרוב אני אמור לקבל מצלמת וידאו בע"ה בזכות שני צדיקים פה ואני מקבל עליי בל"נ לקחת את אותה חוצפה ועזות דטומאה ולהשתמש בה בקדושה ע"מ להפיץ את דבריו של הרב ולהראות לעיני כל העמים את יופייה כי טובת מראה היא.
תוקן על ידי המיייחל ב- 18/03/2014 14:42:08
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2014 12:59 |
|
| |
אם אין אני לי - מי לי!
מסר דחוף ליודעי ח-ן
היום מוריי ורבותיי תופאי יקום על רגליו האחוריות ויעשה מעשה !
הכנתי מבעוד מועד כתר ואחרי השיעור של הרב, אי"ה, אכתירו למלך המשיח !
יש רק בעיה אחת והיא שאין לי את הסמכות להכתירו.
לצורך כך, אבקש את המייחל להאציל עלי מסמכותו ולהעניק לי סמכות של מנהל !
היום הראת לדעת כי הפורום עולה לליגת העל ! הללו-יה!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2014 14:46 |
|
| |
בטח התכוונת לכנס הערב, כמה קרוב אליך?

אם אני בתור מנהל ותיק מזה כמה שנים כבר לא הצלחתי להכתיר את המשיח אז אתה בתור גר-צדק שהיום הגיע במקלו ותרמילו רוצה לשנות סדרי עולם?? לאט לך איזוס מיזוס, גם רומי לא נבנתה ביום אחד, תיחרב ביום אחד אבל לבנות שאני.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2014 15:24 |
|
| |
יחסית זה לא הכי קרוב אלי אבל אם יש שכר על פסיעות הכיצד לוותר? קל וחומר שאם אני נכנס לאוטו ומקיים גז חיש ונעופה אז יש שכר !
מישהו מהפורום מתכוון להגיע?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2014 15:29 |
|
| |
ועוד משהו...
אם מישהו חפץ שאבקש מהרב ברכה בשבילו מוזמן לשגר לי את הברכה/שאלה עד 16:00.
אגב, אני נראה הולך לבקש ממנו משהו בסגנון "ברכה לסיים את פסח בזמן..." פשוט אין זמן השנה לכלום!!!
חני בטח אוטוטו מסיימת...
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2014 15:37 |
|
| |
מה נשתנה הפסח הזה מכל השנים שדווקא עכשיו אינ'ך זמן?
בקש מהרב בהאי לישנא: "הרב, תברך את דוד צבי מאשדוד שיזכה להפיץ את בשורת המשיח והגאולה לכמה שיותר יהודים ולקרב כמה שיותר יהודים שיזכו להכיר במשיח ובמלכותו בקרוב.
תזכה לכל טובה וברכה אחי 
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2014 15:39 |
|
| |
צבי דוד בן שיינדיל רות חיה בת לאה לברכה והצלחה ובריאות בכל מעשה ידנו.. תודה מקרב הלב
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2014 15:44 |
|
| |
רשמתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2014 10:02 |
|
| |
תופון ספר לנו איך היה בכנס אמש
לצערי נבצר ממני לצפות בכנסים בשידור חי בגלל מחויבויות אחרות שיש לי בשעות של תחילת הערב. כך שאני נאלץ להמתין לשידורים החוזרים.
אז מה אתה מספר אחי איך היה ומה היה?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2014 10:39 |
|
| |
בסה"כ היה כנס מעניין. חידושים מיוחדים: אמר שיהיו ניסים גדולים מאד והשגחה ענקית בניסן הזה ופסח הזה. הזהיר מאד וכמה פעמים את חיילי צה"ל מערבים מחופשים לאברכים/חרדים וטרמפים. מקריאה של בין השורות ולנסות להבין את הביפנוכו - ניכר שיש עוד זמן עד הכתרת המשיח וצריכים לקרות דברים בחינת "תנאֶי סף" כדי שאפשר יהיה להכתירו. כן אמר שבורא עולם כל הזמן עסוק בלהכין את התשתית לכך. עוד הוסיף שאחרי פסח האנטישמיות תגדל מאד ויהיו רכבות אוויריות לישראל. אמר שהמטוסים האחרונים שיישארו בעולם אחרי הכתרת המשיח זה של הרוסים, כדי להביא איתם את אחרוני היהודים. זהו פחות או או יותר מהכנס.
כל מי שביקש ברכה - הרב בירך.
חודש טוב לכולכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2014 22:03 |
|
| |
ועליכם תבוא ברכת טוב
עקב זה שהחבר'ה בתאיר נרי מתמהמהים בהעלאת השידורים החוזרים תעשו טובה ותעדכנו כאן מה אמר הרב ומה חידוש השמיע הערב 
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2014 14:18 |
|
| |
תופון אשריך שזכית להיות בכנס הנפלא והמיוחד הזה!

מאות אנשים עומדים ודוחקים את הרב ומבקשים ברכה והרב בסבלנות אין קץ מתייחס לכל אחד ואחת ומברך מכל הלב כאבא המברך כל אחד ואחד מבניו היקרים. איזה סבלנות צריך בשביל דבר כזה, אלהים ישמור! רק נשמה כללית המרגישה מחוברת אל כל הנשמות האלה יכולה לעשות זאת. ללמדך מהי נשמת משיח.
בתמונה: הרב מחייך לאחר שהוא שומע את בקשת הברכה שתופון מקריא לו עפ"י בקשתי "הרב, תברך את דוד צבי מאשדוד שיזכה להפיץ את בשורת המשיח והגאולה לכמה שיותר יהודים ולקרב כמה שיותר יהודים שיזכו להכיר במשיח ובמלכותו בקרוב.
תופון אשריך שזכית להיות שליח מצווה ויהי רצון שיתגשמו כל בקשותיך מהרב
תוקן על ידי המיייחל ב- 02/04/2014 14:20:31
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2014 15:30 |
|
| |
שלי שלך חבר יקר. על לא דבר.
|
|