|
|
| נשלח ב-16/4/2014 17:54 |
|
| |
נשאל זאת כך, האם לאור התשובות שקיבלת אתה סבור שההמלכה ממש אבל ממש קרובה?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2014 18:11 |
|
| |
יותר קרובה משנדמה לנו
שכן בין הדברים שהרב אמר לי בתשובה לדבריי הוא שירבב את המילים "קרובה הישועה מאוד". כאשר לא דיברתי על זה בכלל ולא בזה עסקנו. אלא הוא ידע מה בליבי בדיוק כמו דברים אחרים שהוא ידע מבלי שאמרתי לו.
עניין של חודשים ספורים בע"ה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2014 22:37 |
|
| |
אין חדש תחת לשמש?
נו אז מה קורה אתכם.. אפ'חד לא צפה בכנס או שלא היו חידושים? אתם משהו אתם..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2014 22:56 |
|
| |
כנראה שכולנו מחכים לחוזר הפעם...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2014 15:28 |
|
| |
הרב ציין כמה שיעורים ברציפות כולל השיעור הזה שמי שבורא עולם מייסר אותו, הוא אוהב אותו. הרב אומר שבקרוב מאוד מאוד קרוב(ככה הרב אמר ) ימליכו את המשיח. קרובה הישועה של עם ישראל. הדור שלנו זכה שבית המקדש יבנה בדור הזה. אלו לפי דעתי חלק מעיקרי השיעור.
מקווה ש"בקרוב מאוד" זה באמת ממש קרוב.
תוקן על ידי עברי121 ב- 24/04/2014 15:28:55
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2014 16:35 |
|
| |
הרב מדגיש כמובן בכל הזדמנות את ה"קרוב מאוד המלכת המשיח" הכל טוב ויפה אין לי שום בעיה עם זה אבל דבר אחד כן מדאיג אותי קצת מה יהיה אחרי זה גם על זה עונה הרב ואומר שהכל ימשיך כרגיל מלבד הכח שהמשיח יקבל וכל מה שהוא יאמר יתקיים כמובן וממילא כולם יכירו בו. אבל לי לא ברור שמשם ואילך כולנו נבריא ולא נסבול יותר לא מבעיות בריאות ולא מבעיות פרנסה וקשיי היומיום הרגילים. לא פשוט לי ממנו שכך זה הולך להיות. חבל זה מצער אותי.
תוקן על ידי המיייחל ב- 24/04/2014 16:36:14
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2014 08:38 |
|
| |
"עזה חמאס ופת"ח יהי רצון שיתהפך עליהם הכל ויאכלו אחד את השני, אנא אבא שבשמיים תביא איזה צונאמי יפה שיקח שם את כולם"

"קרובה מאוד מאוד המלכת המשיח וקרובה הישועה של ישראל. בשמיים לא רוצים לגלות את תאריך מדוייק אלא רוצים שזה יהיה פתאום, אפילו מלאכים לא יודעים תאריך מדוייק! אתם יודעים מה זה?! אפילו מלאכים לא יודעים מתי! (הרב מתקשר עם מלאכים) פתאום יבוא אל היכלו"
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2014 15:08 |
|
| |
גם אני כנ"ל. מנמיך טוס.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2014 00:00 |
|
| |
השתגעתם??!
זה פשוט לכם שיהי-ה לנו אישיות - משיח בן דוד - שיוביל אותנו, שיכוון אותנו, שידריך אותנו בדרך הנכונה, שילחם את מלחמותינו נגד העולם עד שכל העולם יכיר במלכות ה'?? שעם ישראל יתאחד? שנרגיש את השכינה? שבזמן לא רחוק בע"ה ייבנה בית המקדש? ושאר שלבי גאולה? שנרגיש רוגע ושמחה? גם אם כל זה לא יהי-ה מיד, לדעת שאדם שכולל את נשמות כל העם וכל תכונות העם מנהיג אותנו - מדהים!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2014 00:36 |
|
| |
למה הכוונה הכל ימשיך כרגיל? עדיין יהיה יצר הרע? אנשים חס וחלילה עדיין יוכלו לחלות? האם לא נוכל להגיע למשיח ולשאול אותו מה הכי נכון בשבילנו?
הוא חוזר ואומר שהדור יחיה לעולמי עולמים, מדינת ישראל תהיה המקום משגשג בעולם, כל יהודים יגיעו לפה, בניית בית המקדש. כל אלו הם לא מצב רגיל.
תוקן על ידי עברי121 ב- 01/05/2014 00:37:35
תוקן על ידי עברי121 ב- 01/05/2014 00:38:19
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2014 09:12 |
|
| |
תופון.. נראה לי שהגב' חני צודקת. אני מציע שנחזור בנו דחוף. זה ודאי שיהיו שינויים והמצב ילך וישתפר מיום ליום גם אם לא בקצב שהיינו רוצים אבל אם בשמיים כ"כ מחכים ליום הזה והמשיח בעצמו נכספה וכלתה נפשו להמלכה מי אנחנו שנסבור אחרת ועלינו לבטל דעתנו ורצוננו מפני רצון שמיים ולהמשיך להזרים שמחה התלהבות וחיות דקדושה לקראת היום הנכסף.
ברכת חודש טוב מבורך ומוצלח שיהיה בכל מכל בבריאות הגוף והנפש אמן! 
|
|
|
|
|