| נשלח ב-1/5/2014 10:06 |
|
| |
או ! עכשיו אפשר לנשום לרווחה, לשחרר את העניבה (היא לא קשורה לענווה !!!) להוריד את המעיל (הוא לא מועיל !!) להסיר את הכובע (הוא לא קובע !! ) ולהתחיל בניענועי הכרס והירכיים קדימה יאללה !! יא חביבי יא חלאוולאוו !!! שמחה וצהלולים !!
חבר'ה (חוץ מהרבנית חני), בדיעבד . . .אני אומר לכם . .. כמעט והצלחתם לדכא אותי. חששתי להתבטא שמא תופון יטיח בי טיח וצבע והמייחל יצביע עליי שאר הצבעות נגד הממשלה ואפילו בעד הממשלה -בקיצור מראין בישין ממש. חששתי להיות שוטה הפורום בעוון עודף שמחה אמונה ואופטימיות בומבסטית. מצד שלישי-כאילו, רגע !?!? זה לא מה שאומרים הברסלבים ?!!?
ואני בכלל לא ברסלב !!! 
נ.ב. אני מבקש שכולנו נישאר במאור פנים ואמונה שלמה באופן הולך ומוגבר כך שיתגלה משיח אנחנו ממש בשפיץ של השמחה וההתעלות -אולי בשל כך נהייה הראשונים להקריב קורבן תודה בבית המקדש השלישי -שיהיה כולו יהלום 12 ק"מ גובה ויורד מהשמיים כשהוא כולו בוער.האמת נראה לי הקב"ה יפעיל אפלקציה חזקה ביותר.
נ.ב.ב. על כך אמר דוד -מבשרי אחזה אלוקה נ.ב.ב.ב. הרבנית חני? על שכמותך אמרה התורה הקדושה בזכות רבניות צדיקות נגאלו בני ישראל !
תוקן על ידי danmash ב- 01/05/2014 10:27:59
מֵאֵת ה', הָיְתָה זֹּאת; הִיא נִפְלָאת בְּעֵינֵינוּ.
זֶה-הַיּוֹם, עָשָׂה ה'; נָגִילָה וְנִשְׂמְחָה בוֹ.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2014 11:34 |
|
| |
תודה דנמש !!! בזכות נשמות מתוקות כמוך וערכת קריוקי היה שווה לשרוד עד ר"ח מאי [אחלה מוזיקה כשרה לעומר! ].
מישהו שם לב ששני החודשים האחרונים של הלועזי והעברי מקבילים?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2014 11:54 |
|
| |
תופאי מבולבל קצת, מי יכול לסייעני בדבר
אני זוכר שהרב אומר שהמשיח מתגלה פתאום - זה אמר לפני הרבה זמן ונוקט בעמדה זו בשבועות האחרונים. יחד עם זאת, לפני כחודשיים-שלושה אמר שיהיה לחץ בשמיים להמליך את המשיח וכתוצאה מכך ישלח הקב"ה לצדיקי הדור התעוררות ורצון פנימי עז לחפש את המשיח וגם חלומות שיתכוונו אותם למצוא אותו, כדי שההכתרה תהיה בארץ. שכאמור, לפי דבריו, בשמיים כבר הומלץ, עכשיו צריך שבארץ יכתירו אותו. וכן חברים זה פלא בעיניי שהרב זנח עמדה זו שהוא בעצמו העלה לכותרות ואומר מעכשיו שגם את ההמלכה בארץ הקב"ה צריך לעשות (מסר אחרון או אחד לפניו כמדומני) וגם שמשיח פתאום יבוא. אבל איך פתאום אם אנחנו לא רואים עין בעין את צדיקי הדור מדברים על המשיח ומחפשים אותו או לכל הפחות קוראים בתפילות המוניות לזעוק לבורא עולם שימליך אותו!!! לסיכום: נראה לי תתרי דסתרי.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2014 14:06 |
|
| |
מספר הערות
1. אכן גמני שמתי לב ועוד איך כיצד חודש שעבר והחודש הזה אפריל ומאי צועדים יד ביד עם המספר העברי שלנו. 30 בול. אפילו תכננתי לדבר על זה הבוקר ובסוף שכחתי. תודה שזכרתני והזכרתני. מעניין באמת אם יש מאחורי זה משהו בעל ערך.
2. לגבי מוזיקה בעומר, היות וזה לא המקום אגיב באשכול אחר.
3. לגבי התרתי דסתרי, הפסקתי להתרגש מכל מיני דברים שהרב הבטיח שיהיו ובסוף לא מצינו להם שום ביטוי. לא כי התייאשתי מהרב אלא פשוט התרגלתי שלא הכל מדוייק ולא כל דבר קורה ובפרט בעניינים שקשורים ברבנים צדיקים וכדומה. חוצמזה שבאופן כללי הרבנים הצדיקים וכו' לא ממש מעניינים אותי ובטח שלא מעסיקים אותי. מלבד המשיח אפ'חד אבל ממש אפ'חד! לא מעניין אותי. המקסימום שאני יכול לצפות מהם זה שלא יפריעו לגאולה. מעבר לכך זה יהיה בונוס מבחינתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2014 14:18 |
|
| |
דבר קצת על חודשים אפריל-מאי ועל החפיפה מעניין.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2014 14:20 |
|
| |
הלואי וידעתי הסבר לזה. פשוט כמוני כמוך התכוונתי להצביע על כך והקדמתני זה הכל.
תוקן על ידי המיייחל ב- 01/05/2014 14:20:55
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2014 22:48 |
|
| |
יישר כוחכם! ברוך שובכם לשפיות... שפיות של אמונה
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2014 15:50 |
|
| |

http://www.tairneri.co.il/_Uploads/dbsAttachedFiles/m245.pdf
במילים אחרות כל אלו שלא מבקשים את התגלות המשיח כל אלו שלא איכפת להם מהנושא הזה וחיים את חייהם כאילו עולם כמנהגו נוהג ולא איכפת להם מהמצב הכללי אלא רואים רק את חייהם הפרטיים הם הם האחראים בעקיפין לכל הסבל הנורא הזה שעם ישראל סובל ובידם לפעול לשינוי המצב והם לא קולטים זאת!
הבינו דבר אחד, אני, כמעט בעל הזדמנות סבירה שנקראת בדרכי כאשר אני מזהה תנאים סביבה טובים אני מעלה את הנושא הזה ומגלה לאנשים שהרב הוא המשיח ואני פעיל כמובן בעיקר בין דתיים/חרדים ושאר ירקות ואני מעיד! אין לך מתנגדים קשים ועקשנים גדולים ופרימיטיביים כהחרדים למיניהם! איזה מקובעות איזה פרימיטיביות מלגלגלת מלשונם!! חבל לכם על הזמן. ואוי איך אני מתאפק שלא לזרוק להם בפרצוף את המשפט הזה "אתם אחראים לכל הסבל הזה שיש בעם ישראל!!" ולמה אני לא עושה את זה? לא כי אני חס עליהם לא כי אני נזהר שלא לפגוע בהם אלא כי אחרי זה כבר לא יהיה לי פתחון פה מולם כי זה יהפוך לוויכוח אישי ובמקום לקרב אותם ארחק אותם עוד יותר ותושג המטרה ההפוכה. חוצמזה שהרב אמר לי שלא ללכת בכח ואם לא הולך אז להניח להם. יגיע הזמן שהאמת תתגלה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 11/05/2014 15:54:18
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2014 17:15 |
|
| |
אני מניחה שכל קבוצת חרדים - ליטאים, חסידים, ספרדים (ש"ס ) - חושבת שהמשיח יבוא מתוך הקבוצה אליהם הם משתייכים.. הליטאי לא יקבל משיח חסידי, החסידי משוכנע שהאדמור שלו הוא המשיח, ואם לא הוא, אז לפחות מישהו מתוך החסידות אליו הוא שייך, אבל משיח עם כיפה סרוגה? הם לא מסוגלים לתאר לעצמם מישהו כזה, וקשה יהיה להם לקבל אותו. ימים (מקווה קרובים) יגידו איך העניין יתקבל.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2014 21:53 |
|
| |
אמרת מדוייק. כך תמיד אחזתי והייתי בטוח במיליון אחוז שבזה מסתכם העניין. אך מה רבה היתה הפתעתי כשנוכחתי לראות שהמצב אף גרוע מכך!! אין לאנשים האלה בכלל תפיסה והשגה באיך צריך להיראות משיח הם לא טורחים לחפש אותו כי הם חיים בתוך איזשהי בועה דימיונית של עליסה בארץ הפלאות על-פיה משיח זה איזשהו יצור שמגיע משמיים ממאדים או השד יודע מאיפה, בא ודופק על דלתיהם ומודיע להם ברוב חן והדר "הגיע זמן גאולתכם יהודים יקרים וחביבים". כשמתוודעים לבורות האיומה השוררת בציבור החרדי בעיקר על איך נראית הגאולה וכיצד אמור משיח להיראות פורצת זעקת שבר איומה ממעמקי הלב כיצד זה דורות על גבי דורות חינכו וגידלו יהודים על תפיסות דימיוניות שאין להם כל קשר למצב האמיתי. מדובר במחדל איום ונורא! איפה מבקר המדינה איפה!? 
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2014 22:56 |
|
| |
"בדורות הסמוכים לביאת המשיח יהיו הרביים(הרבנים) כארבה לרוב והם הם שיעכבו את הגאולה כי יגרמו לפירוד לבבות ושנאת חינם " זה מה שיש לנו היום במדינה ביגלל זה העיכוב ??????????
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2014 00:01 |
|
| |
קודם כל יישר כח על השליפה המדוייקת אוי כמה שהמעשה הזה עם הבעש"ט חזק ואמיתי! לא מזכיר לכם משהו שאני כל הזמן אומר פה? הרבנים הם חלק מהבעיה לא מהפיתרון! ולחשוב שהצדיק ראה את המציאות הזאת לפני 250 שנה! וואוו. אבל שימו לב לנקודה נוספת: "בדורות הסמוכים לביאת המשיח" אמר. כלומר מדובר במאה השנה האחרונות לפחות! שוב מתאים למה שאמרתי שדורות שלמים גודלו וחונכו על שקר ודימיון. וכל זה דיברתי רק על הנושא של משיח וגאולה בעוד על שאר העניינים לא נגעתי בכלל כאשר נבואתו של הצדיק התייחסה לענייני הבין אדם לחברו.
תוקן על ידי המיייחל ב- 12/05/2014 00:01:36
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2014 00:51 |
|
| |
מה קורה חברים עם עדכונים מהכנסים האחרונים?
השידורים החוזרים מתמהמהים ואתם נקראים לעדכן את אלה שלא יוצא לעקוב אחרי הלייב מה חידוש התחדש בבית מדרשו של כבוד הרב?
|
|
|
|
|