|
|
| נשלח ב-23/6/2014 15:22 |
|
| |
חובת המחאה ברשעים
ראיתי חובה לעצמי להביע מחאה על הני רשיעי חבורת הזבל השורצת אי שם בפורום השכן המתקרא 'בחדרי חרדים' שפערו בשבוע האחרון את פיהם המזוהם על הרב ב"א בעקבות אותה כתבה מלגלגת שנעשתה על כבוד הרב, אין צורך לחזור על הדברים מי שראה ראה. לא די להם לאותם זדים רשעים ארורים בגיהנם המוכן להם על זכותיהם הרבות מקדמת דנא החליטו לפעור פיהם הטמא להשתלח במשיח ה' אמר נבל בליבו אין אלהים. יהי רצון שיקויים בהם ובנו במהרה הפסוק האמור במלך המשיח
וְכָל קַרְנֵי רְשָׁעִים אֲגַדֵּעַ הם אותם רשעים ארורים הנלחמים בקב"ה במשיח עבדו ובתורתו
ומיד לאחר מכן תְּרוֹמַמְנָה קַרְנוֹת צַדִּיק זה מלך המשיח
כמובא בספר הקבלה "קהלת יעקב" לר' יעקב צבי יאליש זצ"ל וירד יהודה, הנה ירידה זו צורך עלייה היא שעל ידי ירידה זו מגדע קרנות רשעים, ועל ידי זה תתרומם קרן משיח, כמו שאמר וכל קרני רשעים אגדע תרוממנה קרנות צדיק שהוא משיח, ועל כן וירד יהודה מאת אחיו גימטריא קרן משיח

|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2014 08:43 |
|
| |
תשתדלו לראות את השיעור של הבוקר
היה שיעור חזק היום הרב גילה כמה וכמה דברים מעניינים
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2014 10:33 |
|
| |
אחד הדברים המעניינים שאמר היה
בנושא הסתלקותם של צדיקים וגדולי תורה רבים בשנים האחרונות יודעים למה? תחזיקו חזק.. משום שהתנגדו למשיח ולדרכו.
לא מזכיר לכם משהו שמישהו אמר פה פעם לפני אלפי שנים בערך.. נכון מאוד, אמרתי זאת פה כמה פעמים כבר. אפילו על הרב עובדיה.
אפילו אני מופתע לראות כמה דייקתי בדבריי כשאמרתי שניטש מאבק בין התורה לנבואה. בצד התורה נמצא הציבור החרדי בעיקר עם גדולי התורה שלו והתורה הענתיקה והלא מעודכנת שלהם ומנגד נמצא מלך המשיח עם נבואתו והקב"ה העומד לצידו.
כעת צאו וחישבו מי ינצח.
אחזור ואומר שוב, כל מי שיתנגד למשיח ולדרכו, במודע ומתוך כוונה תחילה ואפילו שלא במודע ע"י הטפה לדרכך המנוגדת לדרכו של המשיח וערכי הגאולה שלו מכניס את עצמו לתוך הכוונת של בורא עולם שזה אומר - כל האופציות על השולחן.
אם על האוכל חמין בשבת אמרו שחייב מיטה קל וחומר שהמתנגד למשיח ה' חייב מיתה. יהיה מי שיהיה. אין משוא פנים לאף אחד.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2014 20:23 |
|
| |
בשיעור של יום שישי הרב אמר שהקדוש ברוך הוא חיכה אלפי שנים לשנה הזאת, מכאן הסקתי שההמלכה מתוכננת לשנה הזאת. וכשקראתי את המסר החדש קצת התאכזבתי שהרב שוב השתמש במילה "בדורנו" משמע יש עוד זמן.
מוצאי שביעית היא שנת ה' תשע"ו שנת תשועה. ממשיכה לקוות שזה יהיה לפני..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2014 08:52 |
|
| |
אמת נכון הדבר שהרב אמר שאסון הנערים ביטל גזרות קשות מעל עם ישראל ופתח פתח עצום להמלכת המשיח בקרוב אך לא זכור לי שאמר השנה. איך שלא יהיה הלוואי ואני טועה וזה יהיה תיכף ומיד ממש אך אם שואלים לדעתי לא נראה לי שזה יהיה לפני אותו מוצאי שביעית. ושוב, הלוואי ואני טועה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2014 08:59 |
|
| |
הלוואי, הלוואי ויתברר בסופו של דבר שהרב ב"א אינו המשיח!
אני אמנם מתקשה לראות את זה קורה אבל ידי חובת משאלת הלב לפחות יצאתי.
זה משיח זה?! נראה כאילו הבנאדם מתחבא בבונקר עמוק יותר מזה של ראשי החמאס.. אין קול ואין עונה מבטל כנסים ושיעורים כאילו אני לא יודע מה.. הרי אפילו כמועמד בחירות של וועד הבית אפ'חד לא היה מצביע לאחד כזה! בשתי מילים - בושה וחרפה! 
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2014 11:16 |
|
| |
לא הבנתי
כבודו קבע שהוא (הרב בן ארצי) המשיח ועכשיו הוא (כבודו DVD) מיייחל שלא?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2014 11:25 |
|
| |
מה יש להבין.. וכי אני רוצה שהוא יהיה המשיח?? וכי מבחירה החופשית אני עושה זאת?? הלא בלית ברירה ומתוך אונס הכתובים והמציאות עשיתי זאת!
אם זה היה תלוי בי? מזמן הייתי בוחר מועמד אחר!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2014 12:17 |
|
| |
אולי הוא מבטל שיעורים, כי יודע שיבואו פחות אנשים. היום יוצאים לעבודה והביתה ופחות מסתובבים. ואולי הוא יודע דברים שאנחנו לא יודעים רק לא יכול לספר.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2014 14:45 |
|
| |
זה לא קשור רק לביטול כנסים אלא לכל ההתנהלות כולה. הבנאדם פשוט נעלם! היינו מצפים מאדם שמחזיק מעצמו משיח ה' ומנהיגו הבא של העם לפחות להראות נוכחות בשעת צרה כזו לפרסם דיבורים מסרים חיזוקים לא יודע משהווו!! אנשים כמהים לחיזוקים ואם לא עכשיו אימתי?? הרי שמהבחינה הזאת הוא גרוע מביבי פי כמה! ה' ירחם. כך מתנהג משיח? כך מתנהג מנהיג? כת מתנהל אדם שאמור לכוון אחריו את כל עם ישראל??
בקיצור זה נראה רע, רע מאוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2014 17:52 |
|
| |
כנס של הרב בבניין רשות השידור אמש בירושלים
 http://www.tairneri.tv/video.php?video_id=29901
אז כעת מתברר שהרב לא בדיוק 'התחבא בבונקר'. ומה לגבי התוכן? בשתי מילים: כל מה שקורה זה לא ביב ולא שר בטחון ולא אף אחד אלא בורא עולם בכבודו ובעצמו מנהל את כל מה שקורה כאן. ולכן אין טעם לכעוס על אף אחד אלא לקבל הכל באהבה. מה צפוי בהמשך? לא ממש רמז בטח שלא אמר.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2014 15:27 |
|
| |
נא לתקן אותי אם אני טועה,
אם אני מבין נכון את דברי הרב,
הלחימה הנוכחית צפוייה להתגלגל ולהימשך משך חודשים/תקופה ארוכה עד הכנעה סופית של חמאס וטיהור הרצועה מנשק, כשמקביל בתקופה זו ערי הדרום והמרכז יופגזו ע״י חמאס תקופה ארוכה?
|
|
|
|
|