|
|
| נשלח ב-13/2/2013 10:22 |
|
| |
ההתגלות הראשונה
כב' ידידי ורעי המייחל
הפעם אני חולק עליך ובגדול
אם כבודו חושב שהרב ב"א הוא אכן המשיח ואם כבודו מבין שההתגלות צריכה להיות בטבריה
הרי שלפי דעתי עברנו כבר את זמן ההתגלות
כזכור, הרב ב"א נכלא בטבריה ע"י "חסידיו" ובעקבות הסרט שעשה עליו רינו צרור אין אחד שלא מכיר אותו
הרי לך התגלות
יישר כוח
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2013 10:29 |
|
| |
אוייש נו באמת.. לא מתאים לך
ודאי שמכירים את הרב ב"א מי לא מכיר אותו אבל מכירים את הרב "ניר בן-ארצי" ולא אותו כמשיח ההתגלות הקרובה שאמורה להיות בגליל (טבריה - לפי ניצוצי הזוהר פירוש החיד"א על הזוהר) לא עברנו את ההתגלות כי בזמנו עדיין לא הגיע זמנה, עכשיו בחודשים הקרובים הזמן שלה. ובינתיים המציאות משתפת פעולה לפחות באופן חלקי עם התסריט המוצע כאן. אנא מכם, חישבו פעם ופעמיים בטרם תבואו לחלוק ולהשיג עליי אני משתדל להיות מאוד מדוד ומדוייק בדבריי.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2013 12:46 |
|
| |
האירועים הקרובים להם אני מצפה בטווח החודשים הקרובים הם כדלהלן:
1. מותו של מובראק. רצוי ע"י הוצאה להורג אך זה לא מעכב.
2. התפרצות וולקנית גדולה וכיסוי נרחב של השמים ברדיוס גדול ממוקד ההתפרצות. אמור להימשך כחודשיים.
3. בתוך חודשיים אלה תקיפה ישראלית כושלת באיראן.
4. תגובה איראנית מוגבלת כלשהי שתביא לתגובה אמריקנית חזקה ומוחצת. (תואר באריכות באשכול ההתנגשות בין רומי לפרס). לגבי ישראל כנראה שהתגובה האיראנית תהיה באזור הצפון דרך חיזבאללה, בכל אופן מתוארים אירועים בטחוניים בצפון.
5. כמו"כ מבצע צבאי מערבי בסוריה להפלת משטר אסד שיוכתר בהצלחה.
6. סמוך מאוד לנפילת אסד ניסוי גרעיני גלוי צ' קוריאני ומיד לאחריו התגלות המשיח. מספר שבועות לאחר הניסוי תחילת המלחמה בין צ' קוריאה למדינות האזור. יתואר בהרחבה ובפרוט רב כשיגיע הזמן.
7. לאחר סיום המלחמה במז' הרחוק גלישה של האירועים לאזור סיני ותחילתה של מערכה כלשהי של האמריקאים נגד גורמים קוריאנים ואיסלאמיים בסיני שבהמשך יגלוש נגד מצרים עצמה כאשר בהמשך זה מערב גם את ישראל וכוחות צבא אמריקנים נכנסים ארצה וגורמים נזקים לישראל.
8. עלייתו של מב"י לשילטון. פועל לגירוש הצבא האמריקני מהארץ.
9. חיסולו של הנשיא אובמה בהתנקשות מבית כשנה בערך לאחר שנבחר לקדנציה שניה.
10. עלייתו של ג'ון מקיין וכניסתו לתקפיד הנשיא שהוא יהיה גם הנשיא האחרון שהוא גם גוג המכונה בחז"ל ארמילוס הרשע.
נכון לעכשיו ואני מדגיש נכון לעכשיו כל זה אמור לצאת לדרך תוך חודשים ספורים. עם הזמן ועם קצב התקדמות האירועים נוכל לדעת האם ציר הזמן שלנו נכון, כך שעד שלא יתחילו העניינים לזוז יהיה קשה להתחייב על תאריכים ספציפיים.
זהו החלק הראשון של התסריט. את החלק השני נביא בהמשך.
בכל אופן מדובר על אירועים שאמורים להידחס לתוך פחות משנה, מהרבע האחרון של 2012 עד אמצע 2013. כל זאת בתנאי שהעגלה תצא לדרך כבר בחודשים הקרובים ולא נחווה עיכוב נוסף כפי שחווינו בשנתיים האחרונות.
מה התחדש לנו מאז? הגענו לסעיף 6 בערך אבל סעיפים 1-5 לא קרו בפועל מה דעתך? כמו כן מה עם הרב עדס איזה תפקיד אתה מייעד לו?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2013 13:33 |
|
| |
עוד מוקדם מדי, להבנתי, לפרש את דבריי הרב כ'פשיטא' שמדבר על עצמו... אני עדיין מחזיק ממנו בבחינת נביא (ראשי תיבות ניר בן ארצי) המכין את העם להכרזת הגאולה. מה שכן מעניין הוא ששמתי-לב שהשבוע פורסם העליון מספר 189 ושבוע הבא יתפרסם העלון ה-190 כמניין קץ, שהוא יהיה העלון האחרון לפני פורים - בו זכינו להארת מרדכי ול'נהפוך הוא'. מעניין יהיה כיצד האירועים ירוצו.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2013 14:59 |
|
| |
סינגולרי שלום עליכם וברוך שובך. (איך היה באנטרקטיקה? ספר לנו..) מחילה מכבודו אבל אנחנו ממש לא נמצאים בסעיף 6 סעיף הסיפור עם קוריאה. כל מה שקרה עד עכשיו הוא בסה"כ כיחכוכי הגרון לפני השאגה הגדולה. וכפי שהדגשתי באותה הודעה חזור והדגש שהכל תלוי בקצב התקדמות האירועים ואתה רואה בעצמך כמה קשה להתחייב על תאריכים ומעדים. למודי ניסיון רב אנו בתחום זה לצערנו הרב.
כבר אמרתי בהודעה אחרת שבמידה ומתברר שהרב ב"א המשיח אזי לרב עדס שמור תפקיד דוד המלך הנמצא ג"כ ברשימת שמונת הנסיכים. והאמן לי שהתפקיד הזה הולם אותו הרבה יותר מאשר הרב ב"א את המשיח.
תופאי אין שום בעיה וזכותך המלאה לחשוב שהרב ב"א אינו המשיח. הכי לגיטימי בעולם. רק נשמח אם תציג לנו את המועמד שלך לתפקיד המשיח. זה נחמד להגיד שפלוני לא אבל עוד יותר נחמד להגיד מי כן.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2013 15:26 |
|
| |
הייתי במל"ט - מרחף מלמעלה מחפש מטרות להשמיד  אני לא מעוניין בתאריכים ומועדים מעניינים אותי 2 דברים אלו ארועים יתרחשו? וסדר הארועים ( האם אתה חוזר בך מהרשימה? /יש לך רשימה יותר נכונה להראות? )
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2013 15:33 |
|
| |
לא. אין רשימה אחרת ואין צורך באחת כזו. הרשימה הזאת מדוייקת להפליא ומבוססת על מלא מקורות בנגלה ובנסתר תוך עבודת עיבוד מתישה. האם הכל ילך עפ"י התסריט? מי יודע. אתה הרי זוכר שהרב ב"א חולק על חלק מהדברים. למשל בסוגיית התקיפה באיראן שלא תהיה, עויינותו של אובמה בעתיד שלא תהיה, ועוד כמה הדברים. לכן אני כל הזמן אומר להמשיך לחכות להמשיך לעקוב ונראה לאן הרוח נושבת קרירה ובקרוב כשיתגלה המשיח אולי נוכל להוסיף עוד קיסם או שניים למדורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2013 07:35 |
|
| |
שלום וברכה הרמב"ם בהלכות מלכים פרק יא מביא את הנתונים שדרושים לאדם כדי להיות מוגדר בחזקת משיח , א) צריך להיות מיוחס דור אחר דור עד דוד המלך ,האם ר' ב.א.מיוחס לדוד המלך הווא אומר משושלת בית דוד? ב)יכוף כל ישראל לילך בדקה ג)ילחם מלחמות ה' ד)הוגה בתורה כדוד אביו ,כל התורה פרוסה לנגד עיניו ,גאון בתורה, הרי זה בחזקת משיח ואם עשה והליחובנה מקדש במקומו וקיבץ נדחי ישראל- הרי זה משיח ודאי האם ר' בן ארצי עונה על כל הנתונים האילו?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2013 09:25 |
|
| |
אכן כן, בינתיים עומד בקריטריונים יותר מכל אחד אחר
ואני מדגיש את המילים יותר מכל אחד אחר.
שימי לב בבקשה ללשון הרמב"ם בהלכה הקודמת להלכה שהזכרת ואל יעלה על דעתך שהמלך המשיח צריך לעשות אותות ומופתים ומחדש דברים בעולם או מחיה מתים וכיוצא בדברים אלו, אין הדבר כך, שהרי רבי עקיבא חכם גדול מחכמי משנה היה, והוא היה נושא כליו של בן כוזיבא המלך, והוא היה אומר עליו שהוא המלך המשיח, ודימה הוא וכל חכמי דורו שהוא המלך המשיח, עד שנהרג בעונות, כיון שנהרג נודע להם שאינו, ולא שאלו ממנו חכמים לא אות ולא מופת, ועיקר הדברים ככה הן, שהתורה הזאת חוקיה ומשפטיה לעולם ולעולמי עולמים, ואין מוסיפין עליהן ולא גורעין מהן, וכל המוסיף או גורע או שגלה פנים בתורה והוציא הדברים של מצוות מפשוטן הרי זה בודאי רשע ואפיקורוס.
והקשה הראב"ד על הרמב"ם והלא בן כוזיבא היה אומר אנא הוא מלכא משיחא ושלחו חכמים לבדקו אי מורח ודאין או לא וכיון דלא עביד הכי קטלוהו.
כלומר קשה לו כיצד אומר הרמב"ם שחכמים ג"כ האמינו לבר כוזיבא שהוא המשיח והלא הגמ' אומרת שחכמים הלכו לבדוק אותו האם יש לו כוחות רוחניים לעמוד על טיבם של אנשים ולדעת דברים נסתרים שאין בכח בן אנוש רגיל לדעת ומשהתברר שלא הבינו שהוא לא משיח ופרשו ממנו ועזבו אותו לנפשו וממילא נהרג לאחר מכן בקרב. במילים אחרות זו התכונה הכי בולטת שצריכה להימצא אצל האדם שאמור להיות המשיח. היכולות הרוחניות. דומה שכל מילה נוספת מיותרת באשר למידה בה הדברים הולמים את הרב בן-ארצי ואפילו ביחס לגדולי הצדיקים וגדולי התורה שבדור. לא מתקרבים אליו אפילו. וזאת עוד לפני שהתחלנו לדבר בכלל על הדבר שהכי מאפיין אותו שזה נושא העלאת היהודים לארץ וקיבוץ הגלויות שאין אדם כמוהו שהנושא הזה כ"כ בוער בו וכנזכר בלשון הרמב"ם לעיל שהמשיח יעסוק בזה. ויש לי עוד הרבה דברים לומר בנושא הזה והמסתעף ממנו. האמיני לי.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2013 16:59 |
|
| |
המייחל עם כל הכבוד העיקר השמטת מהספר - האם ר' ב.א. מתייחס לדוד המלך -בדיקת יוחסין תוכל לאמת זאת. ואם לא הרי שכל התיזה שלך נופלת
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2013 17:08 |
|
| |
בדיוק גם אני חשבתי על מה שעירית כתבה
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2013 17:31 |
|
| |
אתם נורמלים תגידו? מי יודע היום צאצא של מי הוא.. מי בכלל אמור להתעסק בזווית הזאת?! אחרי שיתברר שהוא המשיח נבין שהוא הצאצא. מה שייך בכלל.. 
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2013 17:48 |
|
| |
אבל שמשיח מתייחס לדוד המלך ביחוסין על זה אין עוררין, רק שיבוא ויתגלה כבר
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2013 18:23 |
|
| |
ודאי פשיטא מה השאלה בכלל.
אם יש היום איזה מישהו שהסבא של הסבא של הסבתא של הדודה של אמא שלו מיוחס לאאיזה אדמו"ר גדול מלפני 200 שנה או מישהו שנחשב לצאצא של החתם-סופר עם אילן יוחסין מוכח הדבר נחשב להישג יוצא דופן. וזה כולה 200 שנה! לחזור 2,800 שנה אחורה עם ייחוס?? מישהו שכח לקחת כדורים הבוקר.. 
תוקן על ידי המיייחל ב- 14/02/2013 18:24:34
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2013 19:22 |
|
| |
הלכה א
המלך המשיח עתיד לעמוד ולהחזיר מלכות דוד ליושנה לממשלה הראשונה ובונה המקדש ומקבץ נדחי ישראל וחוזרין כל המשפטים בימיו כשהיו מקודם מקריבין קרבנות ועושין שמטין ויובלות ככל מצותה האמורה בתורה וכל מי שאינו מאמין בו או מי שאינו מחכה לביאתו לא בשאר נביאים בלבד הוא כופר אלא בתורה ובמשה רבינו שהרי התורה העידה עליו שנאמר ושב ה' אלהיך את שבותך ורחמך ושב וקבצך וגו' אם יהיה נדחך בקצה השמים וגו' והביאך ה'. ואלו הדברים המפורשים בתורה הם כוללים כל הדברים שנאמרו על ידי כל הנביאים. אף בפרשת בלעם נאמר ושם נבא בשני המשיחים במשיח הראשון שהוא דוד שהושיע את ישראל מיד צריהם ובמשיח האחרון שעומד מבניו שמושיע את ישראל [באחרונה] ושם הוא אומר אראנו ולא עתה זה דוד אשורנו ולא קרוב זה מלך המשיח דרך כוכב מיעקב זה דוד וקם שבט מישראל זה מלך המשיח ומחץ פאתי מואב זה דוד וכן הוא אומר ויך את מואב וימדדם בחבל וקרקר כל בני שת זה המלך המשיח שנאמר בו ומשלו מים עד ים והיה אדום ירשה זה דוד שנאמר ותהי אדום לדוד לעבדים וגו' והיה ירשה וגו' זה המלך המשיח שנאמר ועלו מושיעים בהר ציון וגו'.
הלכה ב
אף בערי מקלט הוא אומר אם ירחיב ה' אלהיך את גבולך ויספת לך עוד שלש ערים וגו' ומעולם לא היה דבר זה ולא צוה הקדוש ברוך הוא לתוהו אבל בדברי הנביאים אין הדבר צריך ראייה שכל הספרים מלאים בדבר זה
הלכה ג
ואל יעלה על דעתך שהמלך המשיח צריך לעשות אותות ומופתים ומחדש דברים בעולם או מחיה מתים וכיוצא בדברים אלו אין הדבר כך שהרי רבי עקיבא חכם גדול מחכמי משנה היה והוא היה נושא כליו של בן כוזיבא המלך והוא היה אומר עליו שהוא המלך המשיח ודימה הוא וכל חכמי דורו שהוא המלך המשיח עד שנהרג בעונות כיון שנהרג נודע להם שאינו ולא שאלו ממנו חכמים לא אות ולא מופת ועיקר הדברים ככה הן שהתורה הזאת חוקיה ומשפטיה לעולם ולעולמי עולמים ואין מוסיפין עליהן ולא גורעין מהן.
הלכה ד
ואם יעמוד מלך מבית דוד הוגה בתורה ועוסק במצות כדויד אביו, כפי תורה שבכתב ושבעל פה ויכוף כל ישראל לילך בה ולחזק בדקה וילחם מלחמות ה' הרי זה בחזקת שהוא משיח אם עשה והצליח ובנה מקדש במקומו וקבץ נדחי ישראל הרי זה משיח בודאי ויתקן את העולם כולו לעבוד את ה' ביחד שנאמר כי אז אהפוך אל עמים שפה ברורה לקרוא כולם בשם ה' ולעבדו שכם אחד
 |
|
|
|
|
|