|
|
| נשלח ב-8/11/2014 19:11 |
|
| |
תמיד טענתי שבגילוי משיח אנשים ייצאו מבתי הקולנוע ראות את הסרט האפוקליפטי ביותר -בחוץ, באור היום.
במחשבה שניה אולי המשיח לא רק ישתלט על התמונות המסכים אלא אף ישתלט על כל תסריטי הקולנוע וידבר לעולם מתוך כל אחד ואחד מסרטי הוליווד שנכתבו מראש ע'י בני אדם.
סרט מהמציאות- בתוך הקולנוע.
אכן הקב"ה מפעיל אפליקציה חזקה ביותר
נ.ב
אנא אל תשפטו אותי על דמיון מזרחי מפותח....זה המייחל התחיל ...עם טיימס סקוואר...
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2014 08:42 |
|
| |

מדבריו של הרב הבוקר ניתן היה להבין שהמלכת המשיח קרובה מאוד שכן הרב אמר שהפיגועים האחרונים וההשתוללות הערבית נובעת בעיקר מזה שהנחש ממנו יונקים הערבים פצוע מאוד ומרגיש שקיצו קרב לכן הוא מוכן להתאבד כדי לגרום כמה שיותר נזק ולפגוע בכמה שיותר יהודים ואלו הם חבלי המשיח האחרונים ובקרוב מאוד המלכת המשיח.
להבנתי: עוד השנה או מקסימום תחילת שנה הבאה. בקיצור מוצאי שביעית.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2014 16:01 |
|
| |
הריני זועק במולא השמחה  והייאוש  יחדיו :" אנחנו רוצים משיח עכשיו"
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2014 10:14 |
|
| |
אין יותר תסריט אירועים קבוע מראש אין הרבה חדש תחת השמש בימים אלו ולכן בצורת ההודעות על רקע מתקפת השעמום הזה
עמכם הסליחה.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2014 20:57 |
|
| |
עדכנו שהבוקר הרב דיבר קצת אחרי התפילה ואמר שיש הרבה מאד הפרעות של אמונה, גאולה ומשיח - בלאגן. לא לחפש מי המשיח רק לבקש מבורא עולם שימליך את המשיח. יהיו הרבה כופרים במשיח, אפילו רבנים. יש הרבה שבונים את האמונה שלהם בגאולה ובמשיח צעד אחר צעד ובסוף יכולים להפסיד הכל בגלל ההתנגדויות והבלגן - הם יסיטו אותם מן האמונה. עומדים להיות מבחני אמונה קשים מאד וצריך להיות בתמימות ולא להיסחף. כל הבלגן כדי להמליך את מלך המשיח. הרב אמר כמה פעמים, לא לחפש מי הוא, זה רק יעשה הפרעות למחפשים. חודש כסלו - יהיו הרבה הפרעות אבל גם הרבה ניסים. המסר מיועד לכל עם ישראל ולא רק למתפללים בבית הכנסת.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2014 21:07 |
|
| |
הרב לא התכונן לומר זאת לפני השיעור אלא כשאמר את השיעור הוא קיבל את הדברים באותו רגע , היום בשיעור אחרי מנחה הרב הדגיש זאת שוב שלא הכין את הדברים אלא באותו רגע אמרו לרב את הדברים
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2014 22:27 |
|
| |
תודה על הדברים אח יקר
בדיוק עכשיו נכנסתי ראיתי את הודעתך ולפני שעברתי עליה קראתי את המסר החדש ואני רואה כיצד הדברים חופפים. יישר כח.
יש לי מה להגיב ולומר אך אני מודה שרוחי נסערה קצת מהמסר הזה ומהודעתך ואיבדתי את שלוות הנפש והכל התערבב לי.
בגדול אני נוטה להסכים עם כבוד הרב על מדיניותו שלא לעסוק בזהותו של המשיח אך מה לעשות שהדברים נכונים ביחס לכל העם אך לא ביחס אלי!! אני אינני באותה שורה כמו כולם! אין טעות גדולה מזו להציב אותי באותה שורה של כל העם. המיוחד בי הוא שאני מסוגל להוכיח לכל מי שרק מוכן לשמוע שהרב הוא המשיח! אתה מבין את ההבדל?? פירושו של דבר שאני מסוגל לעמוד מול כל הרבנים שרק תרצה ולהוכיח מכל התורה כולה ומתוך המציאות שלנו שהרב הוא המשיח ובו בחר ה'. אלה שיגלו נכוחות לשמוע - זכו. ואלה שיתנגדו לשמוע רק יקלו עליי לחשוף קבל עם ועולם את פניהם השקריות ואת תורת השקר שלהם.
כשאני הייתי אצל הרב ואמרתי לו שאני עושה כמיטב יכולתי לפרסם את זה שהוא המשיח ומשתדל לקרב עוד נפשות לטובת העניין ראיתי כמה הרב שמח על הדבר וייחל שהלוואי והיו עוד כמוני. ואמר לי שבזכות זה "אתה תזכה.. אתה תזכה"
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2014 08:39 |
|
| |
נקודה מעניינת אליה שמתי לב
היא שהדיבור על רבנים ועל התנגדות למשיח מתפרסם ממש ערב הכנס בבני-ברק.. לא פחות. לא בכדי לענ"ד. בני-ברק וירושלים מעוזי הציבור החרדי המתנגדים הגדולים למשיח וגאולה בכלל ובטח ובטח למשיח בדמותו של הרב ב"א.

|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2014 13:08 |
|
| |
פלא מופלא כב' הרב
בתור יהודי פשוט, מאוד קשה לי לקבל את סגנון הרב הפוך על הפוך... במה דברים אמורים? שבאמת הדיבור ישר אבל השכל שלנו ותפיסתנו לא ישרה לפי מבט-על ואז יוצא שלדבריו יש טעם מוזר ולא ברור. אלא שמצדיק יסוד בפנימיות כן היה מצופה שהאור שיוריד הוא בהתאם לכלי, כמידת היסוד, ולא כמות שהוא במבט על, כמידת התפארת.
מה דעתכם?
|
|
|
|
|