|
|
| נשלח ב-19/2/2015 15:32 |
|
| |
איזה שיעור אדירררר!!!
http://www.tairneri.tv/video.php?video_id=31051

שיעור כנס הנשים אתמול מה אגיד לכם חברים..נהניתי כמו שלא נהניתי באף שיעור של הרב. איזה עוצמה של דיבור איזה פתיחות איזו אנרגיה מחשמלת הרגשתי באוויר. הרב דיבר שוטף ופתוח שאני לא זוכר דבר כזה! הרגע סיימתי לראות ותאמינו לי שלא חשבתי שאסיים את דמעות בעיניים מעוצמת ההתרגשות לאחר שצחקתי כ"כ הרבה במהלך השיעור. יש לי הרבה מה להאריך ולהסביר למה זה כך למה מורגשת התעוררות כפולה ומכופלת דווקא מול הנשים היקרות. הנשים הצדקניות קשורות לגאולה ונותנות כח למשיח יותר מהגברים! (גילוי נאות: אני לא גבר לעניין זה) כשם שהחסידים המאמינים נותנים לרבם כח לפעול כך הנשים שמטבעם דומות למשיח וקרובות לתכונותיו הרבה יותר מהגברים נותנות לו כח לפעול ולהתעצם בפעולותיו. זה פשר השמחה והפתיחות היתרה שאפפה את כבוד הרב בשיעור הזה. כך אני רואה ומבין את הדברים.
חובת צפייה מוחלטת לשיעור הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2015 21:38 |
|
| |
הסכם הגרעין עם איראן
נו תגידו אתם.. לא שווה להכיר ברב ב"א כמשיח ולקבל את דבריו כדברי אלהים חיים ולו רק מהסיבה הזאת של מה שאומר בסוגיית התגרענות איראן שאין לנו מה לדאוג מהם והקב"ה לא יתן להם להגיע לפצצה וברגע אחד הוא יחריב אותם עם רעידת אדמה הרסנית.
רק על זה ועל השקט הנפשי שדבריו מעניקים למאמין בהם שווה לתת את ליבנו לו!
שלא תבינו לא נכון, אני לא אומר שזאת ההוכחה! חלילה. אבל גם בלי צורך להיכנס לוויכוחים ועימותים כן צודק או לא צודק השקט והרוגע ושיוויון הנפש בו אני מדפדף את החדשות האלה הלאה ומסווג אותם כחדשות משעממות שאין טעם בכלל להתייחס אליהן שווה את האמונה והדבקות בו.
אדם שלא מאמין אם יחשוב על זה יראה כמה יופי וצדק יש בכך 
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2015 14:42 |
|
| |
מוזר לי
שהרב מדבר כל הזמן גם במסרים וגם בכנסים על אסונות הטבע בעולם שהולכים ומתגברים וכו' אתם יודעים, אבל אני כאחד שעוקב אחרי הדברים האלה יכול להעיד שלא רק שהם לא הולכים ומתגברים אלא בדיוק הפוך הולכים ונרגעים. חוץ מחורף קשה מהרגיל שפוקד כמה אזורים בעולם בעיקר בצפון אמריקה כל רעידות האדמה והרי הגעש כאילו ישנים שנת חורף עמוקה. לא יודע מוזר חוסר הפרופורציה בין דברי הרב למצב בשטח.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2015 15:10 |
|
| |
נכון . .. . כמעט ולא שומעים על אסונות רציניים. קצת חורף מושלג בארה"ב למס ' ימים לא יותר מזה
.. מוזר. .
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2015 21:52 |
|
| |
שיעור כנס נשים - חוות דעת שלי.
ערב טוב לכולם
ראיתי עכשיו את כנס הנשים של הרב מר"ח אדר
מה אני אגיד לכם
מרגש מאד ! וגם הורגש שלא רק הדברים היו מרגשים אלא רק כל האווירה שהייתה בכנס הייתה מאד מרגשת !!!
לגופם של הדברים, אני חושב שכל מה שאמר על "איך זה ייראה" מדובר בדברים שכבר נאמרו בצורה כזו או אחרת, אך הפעם נאמרו בשטף מיוחד עם הומור שיאה לחודש אדר.
בשורה התחתונה, צריך להתחיל לארוז מזוודות למלטה.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2015 23:31 |
|
| |
יפה מאוד שמח לשמוע גם שצפית וגם שאהבת. אגב גם הכנס הערב בהוד השרון היה חזק יצא לי בסוף לראות בשידור חי הרב מזכיר שוב ושוב את המלכת המשיח כמשהו קרוב מאוד הפעם הזכיר זאת שיהי רצון שתהיה בשנה הזאת. מוצאי שביעית.. יהי רצון.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2015 20:53 |
|
| |
הערב בת"א

"צפוי צונאמי איפשהו בעולם בימים הקרובים" כמי שעוקב אחרי רעידות האדמה בעולם אני יכול לומר לכם שישנה התגברות של רעשים חזקים בשבוע האחרון. לה ערכתי מדובר על אזור אינדונזיה או יפן. תזכורת: בעוד שבוע יחול יום השנה הרביעי לצונאמי ביפן.
"משיח בדרך לצאת לאור בקרוב מאוד, הולך להיות זעזוע גדול בעולם פחד גדול שיגרום לאנשים לחפש את בורא עולם להתקרב אליו" מזכיר מאד מאוד את לשון הזוהר על ההתגלות הראשונה של המשיח.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2015 23:54 |
|
| |
אני רק לא מבין דבר אחד
איפה כל החלומות שהרב הבטיח שבורא עולם ישלח לגדולי הדור שירצו לחפש את המלך המשיח? הרי גאולה עושים מלמטה למעלה. או במילים פשוטות, אנחנו צריכים ל-ב-ק-ש את המלכת המלך המשיח. מי זה אנחנו? בוודאי שמדובר בגדול בכלל עם ישראל שהוא הציבור. ככה שקל וחומר בן קל וחומר שאף נציגי הציבור צריכים גם לבקש את המלכת המלך המשיח. דא עקא, שחלק ניכר מהם עסוק בהבל הבלים - בחיי שעה, ובכך מעכבים חיי עולם.
כמה שאלות: שאלה 1:האם ניתן באופן כשר ובסמוך לעמוד השחר ליטול בלגימה אחת - מה שנקרא "שוֹט" - מנת אספרסו תוך כדי אמירת שלום עליך רבי מבלי "לשרוף" את הלשון?
שאלה 2: מי ששכח בשוגג לומר ברכות השחר ונזכר לפני קריאת שמע דשחרית. כיצד יעשה? מי שהתפלל שחרית ללא שאמר ברכות השחר ונזכר מאוחר יותר ביום, האם צריך לברך או שיצא י"ח?
שאלה 3: השומע דאחקה של דנמש מוקדם בבוקר בטרם בירך ברכות השחר - האם יכול לברך ברכת ה"המפיל"?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2015 08:04 |
|
| |
עניין החלומות הוא באמת כאוב גם מבחינתי משום שלא ראינו שהתקיימו דברי הרב בנושא הזה. לא בעניין החלומות על המשיח ולא בעניין שהרב עובדיה יבוא בחלומות לכל מיני אנשים וידבר איתם על המשיח והגאולה, כך אמר הרב לאחר פטירתו של הגר"ע. לא יודע תשובה לזה.
בעניין השאלות הלא יש אשכול על שאלות לא? למה לדחוף אותם לאשכול אחר ולעבור על איסור מכת ערוב לא חראם? לא מתאים לך תופונצ'יק
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2015 08:32 |
|
| |
בענין חלומות על המשיח יש אנשים שחלמו וחולמים , גם על הרב עובדיה אנשים חלמו , אבל הדברים לא מפורסמים ברשתות החברתיות , ובתקשורת .
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2015 08:42 |
|
| |
יש גם הרבה אנשים שחולמים על זומבים נו אז מה.. כל זמן שהדבר לא מתפרסם ולא מכה גלים ולא מטה את המציאות לכיוון הרצוי של גאולה ומשיח מה לנו ולחלומות שלהם, מה יתן לנו ומה יוסיף לנו. הרב בזמנו כשדיבר על הנושא לא דיבר רק במובן של "אנשים יחלומו" אלא בעיקר במובן זה של אנשים שהיו קרובים לרב יחלמו אותו ואחרי זה הם יפרסמו את הדברים וזה יעשה רעש ותהיה התעוררות ציבורית לעניין המשיח. כל זמן שזה לא התקיים (וזה לא!) נבואתו בעניין הזה לא התקיימה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2015 19:12 |
|
| |
הרב לא אמר איך אנשים יחלמו ומה המטרה , הרב אמר שאנשים יחלמו , ואנשים שקרובים לרב חולמים , והרב מאמת את החלומות שלהם, והחלומות משפיעים על מי שצריך להשפיע , הרב לא אמר באיזו תפוצה והיו החלומות , ועל מי זה ישפיע בדיוק.
|
|
|
|
|