|
|
| נשלח ב-6/3/2015 08:18 |
|
| |

ממשל אובמה שממשיך ללכת נגד ישראל יחטוף מכות על מכות לא רק ברמה הלאומית של אסונות בארה"ב אלא אנשי הממשל עצמו ג"כ יחטפו מכות אישיות ותסבוכות מכל הסוגים ואף ארה"ב עצמה תסבול בגלל הממשל הטיפש שלה.
רה"מ עשה עבודה יפה בנאומו בארה"ב והקב"ה דיבר מגרונו. לא כי יש לו רוה"ק או משהו אלא כי הוא המנהיג בשעה הזו והוא מייצג את מדינת ישראל.
כמו"כ הרב בירך והתפלל שתקום משלה טובה ממשלת ימין אמיתית והשמאל שונא המדינה והיהודים יפול ויחטוף מפלה ניצחת וזה יקרה בע"ה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 06/03/2015 08:22:55
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2015 20:42 |
|
| |
נו......למה מחכים ?!! 
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2015 21:09 |
|
| |
אמיר האמרת היום! מצפים למוצא פיך
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2015 10:02 |
|
| |
לא יודע לאן אמיר נעלם. אבל יודגש שלא ידוע לי שאמיר אכן היה במחיצת הרב בחג כך שלא יווצר הרושם שהוא היה שם ויודע דברים ורק לא מספר לנו. דיברתי סתם מתוך הערכה. בכל אופן אמיר יודע שהוא תמיד רצוי כאן ותמיד שמחים לשמוע מה שיש לו לומר.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2015 08:12 |
|
| |
בדחילו ורחימו,
איזה ראייה יש להציג, על מנת לייחס לכבוד הרב לבוש מלכות? כבוד הרב עצמו מייחס לעצמו לבוש מלכות?
תודה, דודו
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2015 08:26 |
|
| |
המייחל כתב : בהודעה מתאריך 07/02/2013 . "כעת נשאר למצוא את עמוס הנביא..."
יש לי רעיון את מי אפשר לשבץ בתפקיד, כמובן אם הוא פנויי עדיין, הרב שרקי ממכון מאיר עונה על דרישות התפקיד, כיוון ששמו הרב אורי עמוס שרקי. ודרך אגב גם הוא שולח ידיו בתיפוף, הרבה משיעוריו מסתיימים ב: ,פם פרפם פם פם פם" יש מצב? דודו
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2015 08:32 |
|
| |
אבל הצבעתי מאז כבר על מישהו אחר בתפקיד עמוס הרב שלום ארוש ובכלל, כל האובססיה למצוא את הרבנים המגולגלים היתה טובה אז לתקופה ההיא לפני שהבנו שהגאולה לא כפופה לתסריט הכתובים אך אולם מאז השתנו הדברים וזה כבר פחות משנה משום שאנחנו נמצאים בעיצומה של גאולה ברחמים בע"ה.
לגבי הצעתך - לא מסכים. משום שלתפקיד הזה נדרשים אישי ציבור מפורסמים שהשפעתם היא כלל ארצית ולא מקומית וקטנה. משום שמדובר בנשמות שירדו לדור כדי לעזור לתקן אותו ולכן חוג קטן ומצומצם של 'חסידים' לא עונה להגדרת התפקיד והתכלית.
תוקן על ידי המיייחל ב- 09/03/2015 08:34:50
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2015 08:34 |
|
| |
המייחל היקר, האמת שהשאלה היא אחרת, באמת אנחנו לא יודעים מי הוא המשיח, השאלה היא האם אנחנו לא חוטאים כלפי הרב כאשר אנחנו מלבישים אותו בלבוש מלכות, אילו לא הוא המשיח? ואם הוא לא המשיח, האם אנחנו חוטאים כלפי מי שהוא הוא המשיח באמת ? ואחרון אחרון, האם אנחנו לא חוטאים כלפי בורא עולם כאשר אנחנו ממליכים עלינו מלך בלי נביא ? לדידי לפחות, אני עושה על זה תשובה, בתקווה שהשם יתברך יסלח לנו על ההישחפות, נוכח המצוקה והכמיהה לגאולה. סתם דעה אישית. דודו
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2015 08:44 |
|
| |
'אנחנו לא יודעים' ועוד פעם 'אנחנו לא יודעים' אם אתה לא יודע זה לא אשמתי ולא אני אחראי לכך. ידעתי אחי ידעתי שבני הדור הזה אוהבים לחיות בספק ואי ידיעה ועד כדי כך התרגלו למציאות הזאת שמציאות של אור בהיר וכן ידיעה נראה להם מוזר ורחוק. אז דע דידי שלא כולם כאלה ויש אנשים שאינם באמת חלק מהדור במובן הזה של 'נשמות של הדור הזה' ואני אחד מאלה למשל. אני חוזר ואומר דבר שאמרתי כמה פעמים פה הידיעה מיהו המשיח קטנה עליי בכמה מונים! אני מתעסק בהשגות הרבה יותר גבוהות וידיעה של דברים עמוקים ועדינים פי כמה. דא עקא שאת רוב הדברים אני לא יכול להעלות על הכתב ובקושי בדיבור. לשם כך נתתי לך את הלינק לאשכול ההוכחות האוביקטיביות החיצוניות מתוך התורה והמציאות שהרב הוא המשיח דבר שכבוד הרב עצמו מסכים לו וכולם סביבו יודעים זאת אך לא מדברים על-כך בפומבי משום שלא בבני אדם תליא מלתא להכיר במשיח אלא מחכים שבורא עולם יעשה את ההמלכה שלו ומשם ואילך הכל יהיה גלוי וברור לעיני כל העמים והעולם כולו.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2015 08:55 |
|
| |
חזק וברוך, אמן כן יהי רצון. מכל מלמדיי השכלתי. דודו
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2015 09:01 |
|
| |
המייחל היקר,
במחשבה שנייה, אתה יודע מה תפיסת העולם שלך מזכירה לי ?
את חטא העגל?
אלא שכאן אתה הוא העגל.
דודו
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2015 09:05 |
|
| |
אניח בצד את תגובת הזעם הספונטנית נוכח דיבור כזה ואשאל בעדינות מה התכוון כבודו מה פירוש אני העגל?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2015 09:21 |
|
| |
קודם לכל מבחינתי אתה צדיק גמור. כיוון שפנית לברר את מה שכתבתי בענווה גמורה. הלואי עליי מעשר מזה.
מה שכיונתי אליו הוא, שבחטא העגל נפלנו בזה שכל כך רצינו גאולה, וכשמשה בושש לרדת מההר, ובנוסף למדרש שהבעל דבר הראה לנו את משה רבינו כמי שמת, טבענו מהסמכות הבחירה ביותר, אהרון הכן לפתור לנו את הבעייה. אלא שלקחנו לעצמנו את הסמכות לקבוע מה הוא הפתרון הנכון ביותר. מזה יצא עגל הזהב. החלטנו שזה האלוהים שלנו כקולקטיב. היום הדבר זהה לחולוטין, אבל הפוך בסדר הכרונולוגי. אנחנו נוטים להמליך עלינו מלכים, בשל המצוקה הנוראית שמופע המציאות מזמן לנו, וקובעים איש איש לעצמו מי כאן המלך? כיוון שכל אחד מסדר לעצמו משיח פרטי, יוצא שהעגל - שהוא העבודה הזרה, הוא אנחנו. כולל אני עצמי. כמוך כמוני אחי. גם אני מת להיגאל. מבחינתי שהשכן שלי יהיה המשיח, רק שיאיר כבר. אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון,
דודו
|
|
|
|
|